Het 3e seizoen van THE ORIGINALS is vanaf 12 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Het complete 3e seizoen van

THE ORIGINALS

      THE_ORIGINALS_S3_SD_SLIPCASE_3d_L.JPG      THE_ORIGINALS_S3_SD_SLIPCASE_3d_L.JPG

Vanaf 12 oktober op DVD en Blu-ray Disc

De bloeddorstige fans van de fantasy horror serie THE ORIGINALS kunnen hun hart ophalen met het gloednieuwe derde seizoen, vanaf 12 oktober op DVD en Blu-ray Disc. De populaire bovennatuurlijke serie boordevol intriges en verraad keert terug met vampieren, heksen, weerwolven... allemaal willen ze de macht en zijn ze bereid daar behoorlijk wat voor op te offeren. Laat je meezuigen in 22 gloednieuwe afleveringen en een bijzondere selectie bonusmaterialen.

Synopsis – The Originals seizoen 3:
De vampier-weerwolf hybride Klaus Mikaelson (Joseph Morgan; The Vampire Diaries, Immortals) en zijn broer Elijah (Daniel Gillies; Saving Hope) hebben 1.000 jaar gevochten lang om hun familie te beschermen, maar nu Klaus en de hybride Hayley (Phoebe Tonkin; The Vampire Diaries) samen dochtertje Hope hebben, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Klaus en Elijah zijn uit elkaar gegroeid en proberen hun leven samen weer op te pakken, nu hun verloren gewaande zus Freya terug is (Riley Voelkel; The Newsroom, The Social Network). Hayley heeft het zwaar te verduren door de kleinzielige wraakacties van Klaus. Marcel (Charles Michael Davis; Grey’s Anatomy) en Davina (Danielle Campbell; Starstruck) regeren over de stad waar een nieuwe status quo geldt. Ondertussen ontdekken Camille (Leah Pipes; The Vampire Diaries) en Vincent (Yusuf Gatewood; CSI: Miami) een mysterieuze nieuwe inwoner van New Orleans: de eerste vampier die ooit is verwekt door de familie Mikaelson 1.000 jaar geleden.

Originals ScreenshotOriginals Screenshot


In Nederland is een enorme fanbase voor The Originals. De serie, een spin-off van The Vampire Diaries is verlengd voor een vierde seizoen. Dit najaar brengt Warner Bros. Home Entertainment een box uit met alle drie complete seizoenen van The Originals.

Bonusmaterialen:

•    The Originals: 2015 Comic-Con Panel (28 min.)
•    Tour of the Stages met de cast (8 min.)
•    Deleted Scenes (28 min.)
•    Gag Reel (3 min.)

Releasedatum:  12 oktober
Speelduur: 22 afleveringen van 44 minuten
Taal Engels, Frans
Ondertiteling Frans, Nederlands
Aantal Discs: DVD 5 / Blu-ray 3
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina