Gloednieuw Snuf de hond avontuur - 15 december op DVD

Snuf de Hond en de jacht op Vliegende Volckert
Een gloednieuw superspannend Snuf de Hond avontuur

In 1954 kwam het boek Snuf de Hond van auteur Piet Prins uit bij uitgeverij De Vuurbaak. Iedereen wilde het boek lezen zodat al snel meerdere delen met nieuwe avonturen volgden. Zo ontstond al snel een geliefde boekenreeks, met inmiddels meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. Geïnspireerd op het eerste deel uit deze boekenserie ging afgelopen zomer de film Snuf De Hond in Oorlogstijd met veel succes in de bioscoop in première. Van de dvd zijn inmiddels al meer dan 50.000 exemplaren verkocht!

De avontuurlijke en bijzonder spannende film met Snuf de Hond die 15 december op dvd verschijnt, Snuf de Hond en de jacht op Vliegende Volckert, is gebaseerd op het gelijknamige tweede deel uit de boekenserie. In de film proberen Tom en Mirjam, samen met Snuf de Hond, het raadsel op te lossen van de legende van de spookachtige verschijning “Vliegende Volckert”, die vroeger iedereen in het dorp lastig viel. Naast Snuf de Hond, die ook nu weer door de Duitse herdershonden Dux, Oscar en Jordi tot leven wordt gebracht, bestaat de sterrencast uit Tom van Kalmthout (Tom), Vivian van Huiden (Mirjam), Casper van Bohemen (Agent Bantvink) en Bas Muijs (Kapitein Brandenburg).
Net als het eerste Snuf de Hond-avontuur is Snuf de Hond en de jacht op Vliegende Volckert wederom geregisseerd door Steven de Jong, bekend van o.a. De Kameleonfilms en De Scheepsjongens van Bontekoe. De Snuf de Hond-films kwamen tot stand in coproductie met de EO.
Distributie: Bridge Entertainment Group.

Synopsis
Tom en Mirjam horen van Bouke de legende van een spookachtige verschijning ‘Vliegende Volckert’, die vroeger iedereen in het dorp lastig viel. Samen met Snuf gaan Tom en Mirjam op onderzoek uit. Vlakbij het moeras komen ze jachtopziener Grevendonk tegen die zegt in de val te zijn gelokt door een spook. Als er in het dorp meerdere onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden komen de dorpelingen in actie en gaan onder leiding van agent Bantvink het moeras in. Daar komen ze voor een nare verrassing te staan. De dorpelingen zijn van mening dat het spook ‘Vliegende Volckert’ echt bestaat. In het dorp ontmoet Tom een oude bekende, die denkt samen met Snuf het mysterie op te kunnen lossen. Maar zullen ze erachter komen wie de echte Vliegende Volckert is?

Technische gegevens
Speelduur: ± 99 minuten Taal: Nederlands Beeldformaat: 16:9 Regio Code: ALL (pal)
Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 6 jaar, angst en geweld
Verpakking: 1 DVD amaray + luxe ocard
Extra’s: Engelse ondertiteling + Ondertiteling voor doven en slechthorenden
Consumentenadviesprijs: € 17,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Quido  |  24-11-2008

Vraag je je toch af waarom hier wél Engelse ondertitels bij zitten ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina