Fien en Teun op de Boerderij nu verkrijgbaar op DVD en CD. Ook te winnen op DVD.nl!

DANS EN ZING MEE MET CD EN DVD VAN FIEN & TEUN

Fien & Teun op de Boerderij DVDFien & Teun op de Boerderij CD

Just4Kids brengt vanaf 23 september zowel de eerste CD als DVD uit van de nieuwe Telekids-serie Fien & Teun, voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar. Met deze cd en DVD leren de kinderen spelenderwijs over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De aanstekelijke liedjes nodigen uit om mee te gaan dansen en zingen.

Op de DVD staan negen afleveringen van Fien & Teun die samen met hun ouders op de boerderij in het dorpje Molenwaard wonen. Hier zorgen ze voor hun dieren, hebben ze hun eigen moestuin en spelen in hun boomhut. Elke aflevering blikken het lief! boertje en boerinnetje terug op een avontuur dat ze samen hebben beleefd op de boerderij. Fien & Teun worden gespeeld door levensgrote poppen en zijn een typisch Hollands boer en boerinnetje. De karakters zijn zo vormgegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen. De licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep.

De CD staat boordevol vrolijke liedjes, gezongen door Maud Mulder (voormalig Idols finalist) en Robbert van Unnik, die de stemmen van Fien & Teun zijn.

Fien & Teun is ontwikkeld door lief! lifestyle, bekend geworden door de vrolijke baby- en kinderkleding en is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk. De productie wordt gedaan door Van Hoorne Entertainment. Sinds april zijn Fien & Teun te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids.

Fien & Teun op de Boerderij DVD

Productinformatie DVD
Verkoopprijs: € 9,99
Speelduur: 9 x 6 minuten
Muziek: Roel van den Nieuwenhoff
Extra: de DVD bevat 4 clips

Productinformatie CD:
Verkoopprijs: € 9,99
Aantal liedjes: 11 (+ karaoke)
Componist: Roel van den Nieuwenhoff
Tekstdichter: Bart Mijnster
Stemmen: Maud Mulder, Robbert van Unnik, Marisa van der Meer, Esther van Santen, Bart Mijnster en Aron Bruisten.

Je kunt de DVD nu ook winnen in onze prijsvraag!

Just 4 Kids logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina