DVD Sensation Amsterdam geeft kijkje achter de schermen

DVD SENSATION AMSTERDAM GEEFT KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Donderdag 2 oktober aanstaande ligt de langverwachte dvd van ’s werelds grootste dance evenement “Sensation - The Ocean of White” in de winkels. De DVD is een registratie van de Amsterdam editie die op 5 juli plaatsvond in de Amsterdam Arena. Naast een adembenemend decor van watervallen en fonteinen, zorgden ’s werelds beste dj’s voor de meest spectaculaire dance acts. Waanzinnige special effects voegden daar een sensationele entertainment ervaring aan toe. Duizenden in het wit geklede mensen dompelden onder in deze magische onderwaterwereld.

Alle hoogtepunten van deze ongelofelijke show zijn nu verzameld op deze adembenemende DVD. Wees getuige van de grootste Sensation productie tot nu toe, inclusief de hoogtepunten van dj’s als Fedde le Grand, Tocadisco, Laidback Luke en natuurlijk de climax van de avond: de Megamix.

Extra’s op de dvd zijn onder andere een fototool van de mooiste foto’s van Sensation Amsterdam 2008 en alle hoogtepunten van de voorgaande edities Sensation edities. Uniek is verder de korte documentaire die je een kijkje geeft achter de schermen van Sensation. Ervaar zelf hoe s’ werelds beste dance event wordt gecreëerd en georganiseerd.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina