DVD EARTH - Het indrukwekkende bioscoopsucces vanaf 8 april op DVD!

De adembenemende film EARTH, het meeslepende portret van onze planeet dat tot een onverwacht bioscoopsucces uitgroeide.

Vanaf 8 april voor iedereen verkrijgbaar op DVD.
Drie weken later komt de film ook uit op Blu-ray Disc.

Een van de grootste verrassingen in de bioscoop is ongetwijfeld de adembenemende film EARTH van de veelgeprezen documentairemakers Alastair Fothergill en Mark Linfield (Deep Blue). Sinds de bioscooprelease op 29 november heeft de film al meer dan 200.000 bezoekers getrokken en nog steeds is de film stevig verankerd in de Top 20 van best bezochte films. In ruim anderhalf uur tijd maakt de kijker samen met verteller Patrick Stewart (X-Men, Star Trek) een tocht van Noordpool naar Zuidpool waarbij men in fascinerende beelden geconfronteerd wordt met de harde strijd die dieren moeten voeren om te overleven.

Deze meeslepende film, waarvoor kosten noch moeite gespaard werden, is binnenkort voor iedereen verkrijgbaar. 8 april 2008 verschijnt EARTH op DVD. Drie weken later (29 april) komt EARTH ook uit op Blu-ray Disc. Distributie: House of Knowledge.

De makers zijn erin geslaagd een documentaire af te leveren die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. De documentaire volgt onder andere een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop. Gedurende 4000 draaidagen filmden 45 camerateams met High-Definition camera’s om op 204 verschillende locaties in 62 landen op alle 7 continenten een onvergetelijke reis te maken langs de veranderende seizoenen en het dagelijks gevecht om te overleven. Van nog nooit in beeld gebrachte overdonderende landschappen tot het kleinste detail in het leven van de meest geliefde, wildste en meest bijzondere wezens in onze wereld. Het budget van 40 miljoen dollar maakte het mogelijk te filmen op locaties waar nooit eerder gefilmd is, zoals de ijzingwekkende hoogte van de Mount Everest.

Features
 Widescreen
 Dolby Digital 5.1& DTS
 Engels Gesproken
 Nederlands Ondertiteld
 Speelduur: 96 minuten
 Genre: Documentaire Flora/Fauna

Kijkwijzer: 6 jaar, angst – Consumentenadviesprijs DVD € 24,99, Blu-ray Disc € 29,95
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Olaf van der Kroon  |  07-03-2008

Als ik moet kiezen kan ik dus het beste Planet Earth aanschaffen i.p.v. deze? Klopt idd. de planet earth heb ik net in mijn bezit en de 1e schijf gekeken en a...
Lees meer >

Hugo R  |  05-03-2008

Absoluut! :bier: Ok bedankt, dan moet ik dat maar eens gaan doen :D
Lees meer >

Evil Hobbit  |  04-03-2008

Als ik moet kiezen kan ik dus het beste Planet Earth aanschaffen i.p.v. deze? Absoluut! :bier:
Lees meer >

Hugo R  |  03-03-2008

Als ik moet kiezen kan ik dus het beste Planet Earth aanschaffen i.p.v. deze?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina