Dutch Filmworks releases op DVD en Blu-ray Disc in januari

Dutch FilmWorks Home Entertainment releases voor januari


RIDDICK

“Een must see voor liefhebbers van sciencefiction” - Men’s Mind

Riddick DVD & Blu rayRiddick (Vin Diesel) is verraden door zijn eigen volk en voor dood achtergelaten op een verlaten, door de zon verschroeide planeet. Er zit niets anders op dan op krachten komen en de strijd aangaan met de buitenaardse roofdieren die hem belagen. Tot hij sterker dan ooit is en een team premiejagers uit het heelal kan uitdag en om de jacht op hem te openen. Terwijl er een vernietigende storm aan komt razen, zweert het team van Boss Johns (Matt Nable) de planeet pas te verlaten als ze het hoofd van Riddick in een doos hebben. Maar met zijn vijand precies waar hij die hebben wil, start Riddick zijn eigen genadeloze wraakactie. Alleen zo kan hij de weg vrijmaken om terug te keren naar thuisplaneet Furya.

CAST Vin Diesel, Katee Sackhoff, Jordi Mollà, Karl Urban
REGIE David Twohy (Pitch Black, The Chronicles of Riddick)

GENRE Actie, sci-fi
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 119 minuten
KIJKWIJZER 16
EXTRA’S
The Twohy Touch, Riddickian Tech, Vin’s Riddick, Meet the Mercs, The World of Riddick
Riddick: Blindsided
ADVIESPRIJS DVD € 19,99 Blu-ray (combopack) € 24,99

RELEASEDATUM 14.01.2014

 

YOU’RE NEXT

“YOU'RE NEXT blaast een uitgemolken genre nieuw leven in, en dat moet toegejuicht worden. De buzz was er niet voor niets. Van het grimmige begin tot het onverwachte einde, met humor als bonus: absoluut de moeite waard!” - Schokkend Nieuws

You're Next DVD & Blu-rayEen familieweekend in het buitenhuis van de Davidsons wordt wreed verstoord als er een stel mysterieuze verschijningen opduikt. De gemaskerde figuren zijn gewapend met bijlen en hebben duidelijk weinig g oeds in de zin. De familie zit als een stel ratten in de val. Maar net als het gezelschap verwacht ver van de buitenwereld een gruwelijke dood te gaan sterven, ontpopt één gast van de familie zich tot de meest meedogenloze moordenaar van allemaal.

CAST Sharni Vinson, Amy Seimetz, Wendy Glenn
REGIE Adam Wingard (V/H/S en V/H/S 2)

GENRE Horror, thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 96 minuten
KIJKWIJZER 16
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 Blu-ray € 17,99

RELEASEDATUM 21.01.2014

 

MAKE YOUR MOVE

“Swingende muziek, vlotte dansscènes en hoofdrolspelers met het nodige schermcharisma maken deze formulefilm goed te verteren.” - De Telegraaf

Make Your Move 3D DVD & Blu-ray DiscDe jonge, getalenteerde artiest Donny (Derek Hough) komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn vette nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun nieuwe moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya (BoA) ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals hij nooit had kunnen bedenken. Terwijl Donny en Aya als een blok voor elkaar vallen, wordt de competitie tussen hun broers steeds heftiger. Maar het laatste waar Donny tussen wil kiezen is het meisje van zijn dromen – en zijn eigen familie.

CAST Derek Hough, Will Yun Lee, Izabella Miko, B BoA en Rusko
REGIE Duane Adler (writer/producer Step Up franchise, Make It Happen)

GENRE Dans/Romantiek
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 110 minuten
KIJKWIJZER 6
ADVIESPRIJS DVD € 14,99 Blu-ray (3D) € 17,99

RELEASEDATUM 21.01.2014

 

ORPHAN BLACK – SEIZOEN 1

“It is, flat out, one of the most intriguingly entertaining new series of the year, and it’s so much more than pure entertainment. For a sci-fi series, there’s some real heft to it.” - The Hollywood Reporter

Orphan Black Seizoen 1 DVDSarah is altijd alleen geweest. Ze heeft geen ouders, geen familie. Ze leeft op straat en komt aan geld door te stelen. Op een dag ziet ze een jonge vrouw op het treinperron die als twee druppels water op haar lijkt. Wanneer de vrouw zelfmoord pleegt door voor de aankomende trein te springen, is Sarah in shock. Maar vervolgens ziet ze een kans, een uitweg voor haar problemen. Sarah neemt de identiteit aan van de overleden vrouw. Ineens heeft ze een leven, een woning, geld en zelfs een vriend. Maar dan doet ze een schokkende ontdekking: zij en de overleden jonge vrouw zijn klonen. Sarah raakt verwikkeld in een dodelijke samenzwering waarbij ze niemand kan vertrouwen. Zijn er meer zoals zij? Het complete eerste seizoen van Orphan Black is een absolute must voor liefhebbers van mysterieuze series als Lost, Fringe en Supernatural.

CAST Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Dylan Bruce
REGIE o.a. John Fawcett (Ginger snaps franchise)

GENRE Actie/Drama/Sci-Fi
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 13 x 50 minuten
KIJKWIJZER 12
ADVIESPRIJS DVD € 24,99

RELEASEDATUM 14.01.2014

 

HANNIBAL – SEIZOEN 1

“The most beautifully shot and produced show on network tv” - New York Post

Hannibal Seizoen 1 DVD & Blu-rayMens en monster. Intelligent en bloeddorstig. Doortrapt en hoffelijk. Dat kenmerkt Dr. Hannibal Lecter, het wereldberoemde personage uit de boeken van Thomas Harris en films als The Silence of the Lambs en Red Dragon. Nu is hij voor het eerst te zien in een televisieserie die het verhaal vertelt dat aan de boeken en films voorafging… Will Graham is een profiler voor de FBI: hij heeft een bijzondere gave om in het hoofd van seriemoordenaars te kruipen. Hij voelt aan hoe ze denken, wat hen motiveert tot hun gruwelijke daden en hoe ze te werk gaan. Maar de seriemoordenaar waar hij nu jacht op maakt stelt hem voor een raadsel. Daarom roept hij de hulp in van Dr. Hannibal Lecter, een briljante psychiater. Will en Hannibal vormen een uniek en briljant team dat grote successen boekt. Maar Will heeft niet in de gaten dat Hannibal een duister geheim met zich meedraagt… Hij is zelf een seriemoordenaar! Het begin van een superspannend kat-en-muisspel.

CAST Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas
REGIE o.a. Guillermo Navarro (DoP Pan’s Labyrinth), David Slade (30 days of Night, Hard Candy)

GENRE Crime/Thriller
TAAL Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR 13 x 50 minuten
KIJKWIJZER 16
EXTRA First Look, Forensics 101, Eat the Rude
ADVIESPRIJS DVD € 39,99 BLU-RAY € 49,99

RELEASEDATUM 21.01.2014

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina