Disney: Sneeuwwitje binnenkort niet meer leverbaar!

Disney fans die Sneeuwwitje nog niet op DVD hebben, moeten snel zijn. Disney haalt deze DVD binnenkort weer uit de schappen, waarna deze de eerste tien jaar niet meer te koop zal zijn:

Vanaf eind februari 2002 is Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen niet meer te bestellen.  Zowel de video als de DVD verdwijnen voor 10 jaar in de archieven van de Disney Studio, wachtend op een nieuwe generatie bewonderaars.


Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Disney¹s éérste (1937), móóiste en bovendien met een Oscar bekroonde Classic, is sinds kort de onbetwiste nummer 1 in de video en DVD lijst van best verkochte films allertijden.
Meer dan 1.9 miljoen exemplaren zijn inmiddels van dit romantische sprookje op video en DVD in de Benelux verschenen. Met dit aantal laat Sneeuwwitje magische films zoals De Leeuwenkoning #2, Titanic #3, Aladdin #4 en Tarzan #5 ruimschoots achter zich.

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen wordt binnen de Disney groep gezien als een ware mijlpaal. Het opnieuw uitbrengen op video en de première op DVD jl oktober gebeurde dan ook met de grootste zorgvuldigheid. Speciaal voor deze uitbreng werd met behulp van de modernste digitale technologieën het beeld en het geluid van het sprookje van de gebroeders Grimm liefdevol hersteld.
Bovendien werd op de video bijzonder bonusmateriaal toegevoegd:
Een muziekvideo waarin Barbra Streisand het bekende lied Some Day My Prince will Come
(dat ook in de Arena op het Huwelijksfeest van Willem Alexander en Maxima werd gezongen) op unieke wijze tot leven brengt. Bovendien een ³making of² reportage met de geschiedenis, achtergronden en prachtige beelden over het maken van de film.

Met het extra bonusmateriaal op de DVD wordt de kijker door een persoonlijke gastheer en de magische spiegel meegenomen naar de zichtbare wonderlijke wereld van Sneeuwwitje, die verder reikt dan de hoogste fantasie. Een game, de ³making of² en zeer veel bijzondere extra¹s maken de DVD tot een uniek exemplaar.
Naast de standaard DVD is ook een zeer uitgebreide DeLuxe DVD (Engels / Frans) op importbasis verkrijgbaar. Deze DVD bestaat uit twee discen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard B.  |  28-03-2006

Waarom disney dit doet versta ik toch niet zenne. Er worden elke jaar nieuwe kinderen geboren en die dan graag eens een keertje sneeuwwitje willen zien of een ...
Lees meer >

Toontje1985  |  28-03-2006

releaslijst volgens www.disneyinfo.nl Disney classics: De Kleine Zeemeermin DVD 11-10-2006 Peter Pan DVD 14-02-2007 Dumbo SE DVD 03-04-2007 The Fox & ...
Lees meer >

tv1984  |  02-03-2006

Waarom disney dit doet versta ik toch niet zenne. Er worden elke jaar nieuwe kinderen geboren en die dan graag eens een keertje sneeuwwitje willen zien of een ...
Lees meer >

Jaded  |  24-11-2002

Niet elk kind heeft interesse in de Engelse taal hé Britte. Of heeft er voeling mee. Dat kan ook waar zijn voor het Nederlands, maar dat moeten ze leren. (En...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina