Disney: Assepoester: Terug in de Tijd en Frank & Frey SE + deel 2

Walt Disney Pictures presenteert:

In de magische traditie van Disney met prachtige prinsessen en vertederende dieren brengt Buena Vista Home Entertainment 4 april drie prachtige Disney Classics uit. Alle drie de titels zijn gelimiteerd verkrijgbaar in een magische verpakking met glanzende folie en meer.
ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD is een gloednieuw Disney avontuur, waarin Assepoester’s stiefmoeder de toverstaf van de Toverfee in handen krijgt en besluit om de geschiedenis te herschrijven.
Disney’s 24e Classic FRANK EN FREY beleeft sinds de première in 1981 een ware zegetocht. Ter gelegenheid van de 25e verjaardag verschijnt dit avontuur als Special Edition, volledig gerestaureerd, met prachtig bonusmateriaal. Geniet van een van de mooiste Disney vriendschappen ooit, die van de hond Frank en de vos Frey.
In FRANK EN FREY 2 ontmoeten de oude vrienden elkaar wederom in een gloednieuw Disney avontuur waarin het verhaal verder gaat, met ook heel veel nieuwe karakters.
En omdat Disneyland Resort Paris 15 jaar bestaat zijn deze drie titels voorzien van kras en win stickers, waarmee je kans maakt op fantastische Disneyland Resort Paris prijzen.



Vanaf 4 april 2007 verkrijgbaar op KOOP DVD
Assepoester: Terug in de tijd & Frank en Frey 2: vanaf 3 april reeds te HUUR


ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD
Een gloednieuw Disney avontuur waarin het klassieke sprookje verder gaat... met een  onverwachte wending.

Beleef het wonder en de allure van het klassieke sprookje van Assepoester met een spectaculaire wending in Disney’s gloednieuwe filmavontuur ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD. Als haar boze stiefmoeder het toverstafje van de Toverfee te pakken krijgt en de klok terugzet, moet Assepoester haar prins proberen te vinden en de nieuwe betovering zien te verbreken. Gus, Jaq en al je favoriete figuren keren terug in een spannende en hilarische nieuwe versie van een van de beroemdste films aller tijden!

BONUSMATERIAAL
Op ASSEPOESTER: TERUG IN DE TIJD staat het leukste BONUSMATERIAAL zoals...:
- Games: Bibbidi, Bobbidi
- Doe spel: Grijp het toverstokje!
- De balzaal van Assepoester DVD Rom: Word zelf een prinses
Heb je er altijd van gedroomd om net zo goed te kunnen dansen als Assepoester en haar prins? Samen laten ze stap voor stap zien hoe je op de dansvloer ieders hart kan veroveren. Dit doen ze samen met Disney choreograaf Denny Newell. Zet alle danspassen achter elkaar, en je krijgt de meest romantische ballroom dans.
- Nieuwe videoclip

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Frans / Arabisch
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 71 minuten (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: AL


Disney’s 24e Classic FRANK EN FREY Special Edition
Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van deze film

Geniet van een van de mooiste Disney vriendschappen, die van de hond Frank en de vos Frey. Volledig gerestaureerd, met prachtig bonusmateriaal. Ontroerende en tijdloze vriendschappen, zoals die tussen Bambi en Stampertje, Pinokkio en Japie Krekel, Aladdin en de Geest, zijn door Walt Disney prachtig tot leven gebracht. Een van de allermooiste vriendschappen is die tussen de hond Frank en de vos Frey. Frank en Frey zijn elkaars natuurlijke vijanden, maar niets kan hun hechte vriendschap kapot maken. Disney’s klassieke verhaal met briljante animatie en een hartverwarmende boodschap over een onwaarschijnlijke vriendschap is nu verkrijgbaar in een Special Edition met als bonusmateriaal het gloednieuwe Bosvriendjes spel, een Sing-Along Song en nog veel meer. Als het speelse vosje Frey wordt geadopteerd door een boerenfamilie raakt hij bevriend met het leuke schattige puppy Frank. Frank en Frey is een hilarisch avontuur totdat van Frank wordt verwacht dat hij als jachthond aan de slag gaat. En het doelwit van de jacht is zijn beste vriend!

BONUSMATERIAAL
- Games
Bosvriendjes spel
DVD VerhalenBoek: de allerbeste vriendjes
- Making of: Het stokje doorgeven
- Korte bonus tekenfilms
- Frank en Frey fotogalerij
- Sing-Along Song: Als je een vriendje hebt

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Engels / Frans / Duits
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Frans / Duits
BEELDFORMAAT: 4 x 3 – 1.33:1
SPEELDUUR: 80 minuten (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 6 jaar


FRANK EN FREY 2
Oude vrienden – Een gloednieuw Disney avontuur, waarin het verhaal verder gaat

Wanneer een breuk ontstaat in de onverwoestbare vriendschap tussen de oude hartsvrienden Frank en Frey, brengen nieuwe vrienden hen weer bij elkaar. Met o.a. in de originele Engelse versie PATRICK SWAYZE, die zijn stem leent aan het nieuwe character Cash. LUCAS GRABEEL van High School Musical zingt de prachtige eindtitel song You Know I Will. KORTE INHOUD Bij Disney’s gloednieuwe film Frank & Frey 2 vormt de muziek van de populairste sterren van nu het middelpunt in dit klassieke verhaal van vriendschap en trouw. Frank en Frey zijn nog steeds onafscheidelijk, maar als Frey de kans krijgt om het helemaal te gaan maken met een groep gekke jachthonden, wordt hun rasechte vriendschap op de proef gesteld.

BONUSMATERIAAL
- Game De Hond- ster- mixer (set-top en DVD Rom)
- Muziek: Videoclip van You know I will gezongen door Lucas Graveel, bekend van zijn sensationele zang en dans optreden in de Disney Channel film High school Musical.
- Backstage Disney: De muziek van Frank & Frey 2
Al bijna 80 jaar bewijst Disney dat muziek en animatie hand in hand gaan. Zie hoe Reba McEntire, Trisha Yearwood en enkele van de bekendste sterren van Nashville de liedjes uit de film gemaakt hebben.

TECHNISCHE GEGEVENS
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Nederlands / Spaans / Italiaans
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Frans / Spaans / Italiaans
BEELDFORMAAT: 16 x 9 – 1.78:1
SPEELDUUR: 67 minuten (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 6 jaar

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  13-03-2007

Nee, Frank en Frey is geen milestone.
Lees meer >

Sneaker  |  13-03-2007

Ik wil Frank en Frey eigenlijk wel hebben, maar de uitgave steekt nogal schril af bij andere, recente Disney klassiekers. Is dit wel een Milestone of iets derge...
Lees meer >

Frank  |  13-03-2007

Je kunt ook op www.disneyclassics.nl bekijken. Daar staat ook dat Jungle Boek in najaar (=oktober) verschijnt.
Lees meer >

Peter Neefs  |  13-03-2007

Ja, inderdaad oktober.Heb je meer info,linkje oid? Junglebook is namelijk voor zowel voor mij als voor mijn vrouw puur jeugdsentiment en als daarvan een R2NL ge...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina