Disky: Iedereen kan leren dansen met Dansen Doe Je Zo!

Iedereen kan leren dansen met de DVD/CD \'Dansen Doe Je Zo!\'

Dansen is weer hot! Mede door het succes van het tv programma \'Dancing With The Stars\' staat dansen weer volop in de belangstelling! Voor iedereen die aangestoken is door het dansvirus en nog niet kan dansen of het dansen weer wil oppakken, is er nu de DVD/CD serie \'Dansen Doe Je Zo\'!

Met deze unieke serie is het dansen eenvoudig en snel te leren. Dus nooit meer met schroom de dansvloer op bij feesten, partijen of bruiloften, na het bestuderen van deze serie dans je de sterren van de hemel. De \'Dansen Doe Je Zo\' serie bestaat uit drie delen; Ballroom, Latin en Moderne dans. Elk deel bestaat uit een instructie DVD en een bijbehorende muziek CD.

Op de instructie-DVD worden een aantal dansen door een professioneel danspaar overzichtelijk en begrijpelijk uitgelegd en voorgedaan. Danshouding, -passen, de variaties daarop en swingende bewegingen; alles komt aan bod. Elk onderdeel van de dans kan steeds weer opnieuw bekeken, bestudeerd en uitgevoerd worden. De bijgeleverde muziek CD dient te worden gebruikt om het geleerde in de praktijk te brengen.

\'Dansen Doe Je Zo\' bestaat uit 3 delen;

- Ballroom: Engelse Wals - Tango - Quick Step

- Latin: Cha Cha Cha - Rumba - Samba

- Modern: Salsa - Jive - Merengue - Salsa Solo

De \'Dansen Doe je Zo\' serie wordt op 15 april uitgebracht door Disky, gevestigd te Hoorn en zal o.a. verkrijgbaar zijn bij Blokker, Free Record Shop, Music Store, V&D en XL Media Store. De consumentenadviesprijs bedraagt € 14,99.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina