De nieuwe releases op DVD bij Cinemien - voorheen Homescreen

De nieuwe releases op DVD van Cinemien:

HISTORIA DE UN CLAN - Luis Ortega

Na de succesvolle, bloedstollende Argentijnse film EL CLAN volgt nu de hitserie: HISTORIA DE UN CLAN

Historica De Un Clan DVDDe Argentijnse familie Puccio is een ogenschijnlijk normaal gezin. De vader in het gezin, Arquímedes, is een autoritair en gedisciplineerd man. Hij is streng voor zijn kinderen en doet zijn best om met zijn katholieke gezin tot de upper-class te blijven behoren. Maar zijn familiebedrijf biedt niet voldoende inkomsten om de levensstijl die de familie pretendeert te hebben te kunnen bekostigen. De koelbloedige Arquímedes heeft echter een plan voor een nieuwe “business”. Hij haalt zijn zoons over hem te helpen. Samen starten zij een reeks ontvoeringen van welgestelde mensen om zo flinke sommen losgeld te kunnen eisen. Het doordringende geschreeuw van hun slachtoffers in de badkamer is voor iedereen in huis hoorbaar en maakt alle gezinsleden medeplichtig.

Tegen het einde van de militaire dictatuur en het begin van de democratie in Argentinië in de jaren ‘80, vonden vele ontvoeringen plaats als gevolg van de werkloosheid door de dictatuur. De reeks ontvoeringen van de familie Puccio waren de bloederigste in de geschiedenis van Argentinië.

Cast:
Alejandro Awada
Pablo Cedrón
Cecilia Roth
Nazareno Casero
Chino Darín
Gustavo Garzón

Regie: Luis Ortega

Genres: TV Serie, Crime
Lengte: 495 min.

Releasedatum: 28 november

 

OUT OF LOVE - Paloma Aguilera Valdebenito

Out of Love DVD

De Griekse Varya zit aan een bar als de Russische kok Nikolai haar vanuit zijn keuken ontdekt. Het is liefde op het eerste gezicht. Tussen de twee ontwikkelt zich een gepassioneerde maar ook destructieve relatie waarin momenten van echte liefde zich regelmatig afwisselen met heftige conflicten.

OUT OF LOVE is een intens liefdesdrama waarin twee vreemden elkaar vinden in een voor ons onbestemde stad. De film is het speelfilmdebuut van Paloma Aguilera Valdebenito en toont wat mensen ‘uit liefde’ elkaar aan kunnen doen. De rollen worden sterk vertolkt door acteurs Danil Vorobyev en Naomi Velissariou. De film ging in première tijdens het International Film Festival Rotterdam 2016.

Cast
Danil Vorobyev
Naomi Velissariou

Regisseur: Paloma Aguilera Valdebenito

Genre: Drama
Lengte: 92 min.
Land: Frankrijk, Nederland 2016

Releasedatum: 28 november

 

DEPARTURE - Andrew Steggall

Departure DVD

De vijftienjarige Elliot spendeert een week met zijn moeder in Zuid-Frankrijk om hun zomervilla uit te ruimen met het doel deze te verkopen. Hij worstelt met ontluikende seksuele gevoelens, zij met haar scheiding. Beiden kampen met ingehouden emoties waardoor er tussen de twee altijd een stille maar beladen sfeer hangt. Wanneer de mooie en mysterieuze Clément in hun levens verschijnt, worden moeder en zoon gedwongen hun verlangens en emoties onder ogen te zien.

Departure is een intiem verhaal over het einde van een zomer, het einde van een kindertijd en het einde van een ooit liefdevol gezin.

Cast
Alex Lawther
Juliet Stevenson

Regisseur: Andrew Steggall

Genres: Drama, Gay
Lengte: 109 min.
Land: Groot Brittannië 2015

Releasedatum: 28 november

 

GIRLS LOST - Alexandra-Therese Keining

Girls Lost DVDKim, Bella en Momo zijn onafscheidelijke vriendinnen die met regelmaat worden gepest op school. Wanneer zij een geheimzinnige plant vinden, verandert hun leven compleet. Door het innemen van de nectar van deze plant veranderen de meisjes tijdelijk in jongens. Het tij verandert drastisch. Als jongens tellen ze opeens overal mee en zijn ze razend populair. Maar de euforie verandert wanneer een van hen haar nieuwe identiteit iets te enthousiast omarmt en er onverwachte gevoelens ontstaan.

Na het succesvolle Kiss Me heeft Alexandra-Therese Keining opnieuw een aangrijpende en geëngageerde film afgeleverd.

De stijlvolle beelden met sprookjesachtige enscenering in combinatie met mooi acteerwerk maken de film een grote aanrader.

Cast
Alexander Gustavsson
Emrik Öhlander
Tuva Jagell
Vilgot Ostwald Vesterlund
Wilma Holmén

Regisseur: Alexandra-Therese Keining

Genres: Drama, Gay, Lesbian
Lengte: 102 min
Land: Zweden

Releasedatum: 28 november

 

BEST OF AWARD WINNING CINEMA - VOLUME 1

Award Winning Cinema Box 1Nu voor het eerst: 10 van onze mooiste films uit de Award WInning Cinema in één box, voor een prachtige prijs. Cinemien brengt een reeks succesvolle films uit onder het label Award Winning Cinema. De reeks bestaat uit op internationale filmfestivals bekroonde films.

De box bevat de volgende titels:

1. 45 YEARS
2. LA GRANDE BELLEZZA
3. UN PROPHETE
4. FESTEN
5. GOOD BYE LENIN
6. MOMMY
7. STARRED UP
8. SAMSARA
9. UNA GIORGNATA PARTICOLARE
10. THE LUNCHBOX

Releasedatum: 21 november

Dit is het eerste overzicht dat verschijnt vanuit Cinemien. Daarmee wordt de naam Homescreen voorgoed gedag gezegd. Maar alleen de naam; Cinemien zal zich blijven profileren als kwaliteitsmerk van cinema en zich blijven focussen op waar zij goed in is: het volgen van belangrijke filmmakers, het blijven exploiteren van een prachtige en al 40 jaar bestaande catalogus, en pionieren in het vinden van nieuw talent. Daarbij staat de nieuwe slogan voorp: Cinema that changes the picture.

Cinemien Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  18-11-2016

Girls Lost! (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina