De Nederhorror KRISTEN is van af 21 juni verkrijgbaar op DVD en VOD

“Beste Nederhorror ooit!” – Horror.nl

KRISTEN

Kristen poster

Vanaf 21 juni op DVD en VOD

Kristen Welling (Terence Schreurs) is op Nieuwjaarsavond in haar eentje het café van haar vader aan het schoonmaken. Dan gaat de telefoon. Een onbekende man knoopt een praatje aan, dat gaandeweg steeds ongemakkelijker wordt. Kristen hangt op maar de man blijft terugbellen. Hij blijkt haar diepste geheimen te kennen. Kristen voelt zich bedreigd en belt de politie, maar die komt niet. Intussen probeert de onbekende man het café binnen te dringen en raakt Kristen verzeild in een ware nachtmerrie. Wie is de onbekende en waarom heeft hij het op Kristen voorzien?

Mark Weistra schreef, produceerde en regisseerde KRISTEN in eigen beheer voor slechts 8.000 euro, geld dat hij overhield aan de verkoop van zijn Amsterdamse videotheek. De claustrofobische psychologische horrorfilm met een glansrol voor Terence Schreurs is op donderdag 21 april te zien tijdens het Imagine Film Festival, alwaar hij genomineerd is voor de Black Tulip Award.

Van eind april tot half juni is KRISTEN te zien in eenmalige voorstellingen door het hele land en vanaf 21 juni is de film verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en VOD.

Scenario, productie & regie: Mark Weistra
Cast: Terence Schreurs
Genre: Psychologische horror

Details:
Speelduur: 86 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 16, Angst en Grof taalgebruik
Releasedatum: 21 juni 2016

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Cinemaniac  |  08-06-2016

Zojuist bevestigd dat Kirsten alleen op DVD en VOD uitkomt, niet op Blu-ray. Dus je zoektocht kun je staken... :( Dat is jammer. In elk geval bedankt (y)
Lees meer >

Ludo Keeris  |  08-06-2016

Zojuist bevestigd dat Kirsten alleen op DVD en VOD uitkomt, niet op Blu-ray. Dus je zoektocht kun je staken... :(
Lees meer >

Ludo Keeris  |  07-06-2016

Het zou me niet verbazen als er uiteindelijk geen Blu-ray van komt. Bij de groothandels hebben ze 'm in ieder geval ook niet. Net een berichtje gestuurd naar he...
Lees meer >

Cinemaniac  |  07-06-2016

Iemand enig idee waar de Blu-ray te pre-orderen is? Kan 'm nergens vinden. Bol.com heeft alleen de DVD.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina