De grappigste nerds zijn terug - The Big Bang Theory Seizoen 9 - 14 november op DVD

De grappigste nerds zijn terug!

THE BIG BANG THEORY - Seizoen 9

The Big Bang Theory Seizoen 9 DVD

Vanaf 14 november verkrijgbaar op DVD
Inclusief boxset met alle 9 seizoenen

Het moment waar fans lang naar uit hebben gekeken is daar: het complete negende seizoen van The Big Bang Theory, een van ’s werelds best bekeken TV-series, is vanaf 14 november verkrijgbaar op DVD. Geniet van de hilarische belevenissen van de supernerds en hun bijzondere vriendengroep en gloednieuwe afleveringen van, volgens pers en publiek, het grappigste seizoen tot op heden. Speciaal voor de fans en iedereen die nieuwsgierig is naar deze hitkomedie brengt Warner Bros. Home Entertainment tevens een boxset uit op DVD met alle negen seizoenen van The Big Bang Theory.

Synopsis The Big Bang Theory:
Leonard (Johnny Galecki; Hancock), Sheldon (Golden Globe® winnaar Jim Parsons; Judging Amy), Penny (Kaley Cuoco; Lucky 13), Howard (Simon Helberg; Good Night, and Good Luck), Raj (Kunal Nayyar; The Mindy Project), Amy (Mayim Bialik; Blossom) en Bernadette (Melissa Rauch; The Bronze) zijn terug voor een nieuwe reeks lachsalvo’s. Sheldon gaat op zoek naar zichzelf, wat ongetwijfeld zal leiden tot enkele aanzienlijke wijzigingen in zijn relatiecontract met neurobiologe Amy. Leonard en Penny gaan trouwen in Las Vegas, maar welke gevolgen heeft deze stap voor zijn kamergenootcontract met Sheldon? Howard en Bernadette wonen in het huis van zijn moeder en Raj weet eindelijk niet alleen met vrouwen te praten, hij ontdekt hoe lastig het is om een relatie te hebben. De onverwachte plotwendingen, hilarische gastoptredens van beroemdheden en sociaal ongemakkelijke situaties in The Big Bang Theory zorgen voor een ware aanslag op je lachspieren.

Big Bang Theory Seizoen 9 Big Bang Theory Seizoen 9

The Big Bang Theory bevat 24 gloednieuwe afleveringen en niet eerder vertoond materiaal, waaronder featurettes, een cast Q&A en een hilarische gag reel. Het tiende seizoen van The Big Bang Theory is dit najaar te zien op TV.

Bonusmaterialen:
• Comic Con featurette (25 min.)
• Cast Q&A (12 min.)
• Scholarship featurette (15 min.)
• Love is Rocket Science featurette (11 min.)
• Red Carpet featurette (5 min.)
• Gag Reel (8 min.)

Releasedatum: 14 november 2016
Speelduur: 485 minuten, bonusmateriaal: 58 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina