De feel-good-movie HappyThankyouMorePlease is vanaf 21 september verkrijgbaar op DVD.

Video Film Express


Video Film Express presenteert:

HAPPYTHANKYOUMOREPLEASE

De feelgood film van het jaar is vanaf 21 september verkrijgbaar op DVD

Scherp-optimistische dialogen en sterk acteerwerk kenmerken Happythankyoumoreplease, een feelgood movie van het beste soort voor de liefhebbers van films als 500 Days of Summer, Greenberg en Garden State. Een film die je aan het denken zet en een glimlach op je gezicht tovert. Met alle uitdagingen van het opgroeien in een grote stad, het ouder worden, de keuzes die je moet maken in de liefde en simpelweg blij te zijn met het leven.
Een film die terecht op diverse festivals, waaronder het prestigieuze Sundance Filmfestival, de Audience Award in de wacht sleepte. Het speelfilm regiedebuut van Josh Radnor, bekend van zijn rol in de TV-serie How I Met Your Mother (RTL5). Tevens schreef hij het scenario en speelt hij de hoofdrol. Daarnaast zijn opvallende hoofdrollen weggelegd voor veel opkomende sterren waaronder Malin Akerman en Kate Mara.

cover

Synopsis
Zes New Yorkers worstelen met liefde, vriendschap en volwassen worden. Sam is een schrijver wiens carrière maar niet van de grond wil komen. Zijn leven staat op zijn kop wanneer hij in de metro Rasheen ontmoet, een jongetje dat zijn ouders kwijt is. Sam neemt de dubieuze beslissing om hem mee naar huis te nemen. Het begin van een gecompliceerde vriendschap. Rasheen wordt ondergedompeld in het chaotische leven van Sam en zijn vrienden; Annie, die vanwege haar ziekte geen relaties durft aan te gaan, Charlie en Mary Catherine, wiens relatie onder zware druk staat, en natuurlijk Mississippi, de mooie zangeres op wie Sam zijn oog heeft laten vallen.

Cast
Josh Radnor (TV-serie How I Met Your Mother)
Malin Akerman (Watchmen, The Proposal)
Kate Mara (Brokeback Mountain, 127 Hours)
Tony Hale (Stranger than Fiction)
Richard Jenkins (Burn After Reading)

Technische gegevens
Beeldformaat: 2.35:1
Audio: Dolby Digital 5.1
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Drama / Comedy
Speelduur: 96 minuten

Consumentenadviesprijs: € 14,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina