De 9-delige politieke thrillerserie The Honourable Woman is binnenkort te koop op DVD

‘Without doubt the best drama on television’ – Observer

THE HONOURABLE WOMAN

vanaf 21 juli op DVD

The honourable woman pb 1.jpg

De 9-delige politieke thrillerserie The Honourable Woman draait om de Brits-Israëlische zakenvrouw Nessa Stein (Maggie Gyllenhaal). Haar vader stond aan het hoofd van een bedrijf dat wapens aan Israël verkocht voor de strijd tegen de Palestijnen. Dit kwam hem duur te staan: hij werd voor de ogen van Nessa en haar broer Ephra (Andrew Buchan) vermoord door leden van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie. Jaren later ijvert Nessa voor vrede in het Midden-Oosten. Een moeilijke strijd, waarbij ze wordt achtervolgd door geheimen uit haar verleden.

The Honourable Woman is een fascinerende en intelligente thrillerserie over een vrouw die verwikkeld raakt in
een web van geheimen, spionage en paranoia. Topactrice Maggie Gyllenhaal (Crazy Heart, The Dark Knight) werd voor haar vertolking van Nessa Stein bekroond met een Golden Globe. Naast Gyllenhaal schitteren gerenommeerde acteurs als de voor een Oscar genomineerde Stephen Rea (V for Vendetta), Andrew Buchan (Broadchurch) en Janet McTeer (Hannah Arendt), die maar liefst twee Oscar-nominaties op haar naam heeft staan. De schrijver van de serie, Hugo Blick, won bovendien eerder een BAFTA voor de miniserie The Shadow Line.

In Nederland is de serie sinds maandag 1 juni te zien bij BNN-VARA. Distributeur Just Entertainment brengt de intrigerende en spannende serie vanaf 21 juli uit op DVD.

DVD specificaties
Speelduur: 450 minuten (9 x 50 minuten)
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9 1.78:1
Audio: Dolby Digital 5.1
CAP: € 24,99
Verpakking: 3-DVD Digipack + Slipcase
Kijkwijzer: 12

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  30-06-2015

Ik heb de vraag neergelegd bij het persbureau. Ik ken de serie niet, maar het zou zo maar een fout in het persbericht kunnen zijn.
Lees meer >

tmvde  |  30-06-2015

Ik volg de serie op NPO 2 en er zijn toch echt maar 8 afleveringen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina