Clint Eastwoods JERSEY BOYS is vanaf 5 november te koop op DVD en Blu-ray Disc

De muzikale biografie van een groep vrienden die symbool staat voor een generatie.
Onder regie van meervoudig Oscar winnaar Clint Eastwood

JERSEY BOYS

5 november verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en VOD

Jersey Boys Blu rayJersey Boys DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 5 november de Blu-ray™ en DVD release van de muzikale biografie JERSEY BOYS. Regisseur Clint Eastwood brengt de legendarische, met een Tony Award bekroonde, West End musical op meeslepende wijze naar de huiskamer. De film vertelt het verhaal van een groep jonge mannen die uitgroeit tot The Four Seasons, de iconische band uit de jaren ’60. Hun beproevingen en triomfen, tezamen met de vele nummers die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten, zoals “Sherry”, “Big Girls Don’t Cry”, “Walk Like a Man” en vele andere songs zullen jong en oud in vervoering brengen.

Synopsis Jersey Boys:
Jersey Boys vertelt het verhaal van Frankie Valli (John Lloyd Young, Jersey Boys on Broadway) en de band The Four Seasons, die in de jaren ’60 in Amerika alle records brak. De film gunt kijkers een unieke blik achter de schermen bij de band. De bandleden schreven hun eigen nummers, maakten daar zelf de muziek bij en verkochten uiteindelijk 175 miljoen platen wereldwijd, en dat nog voordat de bandleden dertig werden. Vanaf het eerste moment dat de jongens, die aan de verkeerde kant van het spoor wonen in New Jersey, samen komen, tot hun daadwerkelijke doorbraak en hun grootste triomfen, Clint Eastwood brengt een bijzonder eerbetoon aan The Four Seasons.

Christopher Walken (Catch me if you can), Vincent Piazza (Boardwalk Empire) en Steven Schirripa (Sopranos) completeren de cast van Jersey Boys.

Jersey Boys screenshot

Blu-ray bonusmaterialen:
New featurette - From Broadway to the Big Screen
New featurette - Too Good to Be True - The mob loved the boys!
New featurette - Oh what a night! to Remember

DVD bonusmaterialen:
New featurette - Oh what a night! to Remember

Releasedatum: 5 november 2014
Speelduur: 134 minuten (1,5 uur bonusmateriaal Blu-ray)
Kijkwijzer: 6

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina