Buena Vista: Twee nieuwe 3-DVD boxsets

Buena Vista Home Entertainment presenteert de BOXEN:

3-DVD ACTION & COURAGE BOX
KING ARTHUR – THE COUNT OF MONTE CRISTO – THE ALAMO

3-DVD TRIUMPHANT BOX

THE HORSE WHISPERER – SEABISCUIT - HIDALGO

Verkrijgbaar vanaf 27 JULI 2005

Vanwege het enorm grote succes brengt Buena Vista Home Entertainment ook eind juli weer twee mooie Boxen uit met topfilms die men in de collectie niet mag missen.
Vanaf 27 juli 2005 is de 3-DVD ACTION & COURAGE BOX verkrijgbaar met de films KING ARTHUR, THE COUNT OF MONTE CRISTO en THE ALAMO. Vanaf dezelfde datum ook de 3-DVD TRIUMPHANT BOX met waargebeurde verhalen als THE HORSE WHISPERER, SEABISCUIT en HIDALGO.

3-DVD ACTION & COURAGE BOX

KING ARTHUR

Geniet van het echte verhaal van King Arthur’s ridders, Merlijn en zijn geliefde Guinevere in dit grootse, spectaculaire, meeslepende actie-avontuur over een man wiens lot het is koning te worden.
Arthur (Clive Owen), Lancelot (Ioan Gruffudd) en de ridders van de ronde tafel moeten nog één onmogelijke opdracht vervullen om hun vrijheid terug te krijgen. Met slechts een handjevol volgelingen gaat Arthur op pad om te vechten voor zijn geliefden en de vrijheid van Brittannië.
Met: Clive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffudd, Stellan Skarsgård, Stephen Dillane, Ray Winstone, Hugh Dancey, Til Schweiger - Scenario : Marty Kaplan, Jonathan Reynolds
Producent: Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean)
Regie : Antoine Fuqua (Tears of the Sun, Training Day)
Actie - Speelduur : 121 minuten - Keuring : 12 jaar

THE COUNT OF MONTE CRISTO
Prepare For Adventure. Count on Revenge.
Een ultiem verhaal over verraad, avontuur en wraak gebaseerd op het klassieke boek van Alexandre Dumas. Als de onstuimige en wat naïeve matroos Edmond Dantes (Caviezel) door zijn vriend (Pearce) wordt verraden, beroofd van zijn verloofde en onschuldig gevangen wordt gehouden kan hij alleen nog maar aan wraak denken. Eenmaal ontsnapt gaat hij op zoek naar de Schat van Monte Christo, waarover hij in de gevangenis alles heeft geleerd. Edmond verandert zichzelf in de mysterieuze en schatrijke Graaf van Monte Christo en dringt de Franse adel binnen. Hoe zoet zal zijn wraak precies zijn?
Met: Jim Caviezel, Guy Pearce, Richard Harris
Van de producers van Dragonfly, Reign of Fire en Shanghai Noon
Regie : Kevin Reynolds (Robin Hood: Prince of Thieves)
Speelfilm - Speelduur : 125 minuten - Keuring : 12 jaar

THE ALAMO
Stand Your Ground
Een historisch heldhaftig spektakel over de Texaanse revolutie begin 19e eeuw.
De verfilming van het waargebeurde verhaal in 1836 van de slag rondom het fort de ‘Alamo’, waarbij een vrijwilligersleger van zo’n 200 man, het op moesten nemen tegen een overmacht van duizenden Mexicaanse soldaten.
De slag leidde uiteindelijk tot de onafhankelijkheidsverklaring van Texas.
Met: Academy Award winnaar Billy Bob Thornton, Dennis Quaid, Jason Patric, Patrick Wilson
Productie: Academy Award®-winnaars Mark Johnson, Brian Grazer, Ron Howard
Regie: John Lee Hancock (The Rookie)
Avontuur / actie - Speelduur : 131 minuten - Keuring : 12 jaar


3-DVD TRIUMPHANT BOX

THE HORSE WHISPERER

Academy Award winnaar Robert Redford schittert zowel voor als achter de camera samen met de voor een Oscar genomineerde Kristin Scott Thomas in deze meesterlijke verfilming van een van de meest bejubelde romans van de laatste jaren.
Wanneer een jong meisje (Scarlett Johansson !) met haar paard een afschuwelijk ongeval krijgt, waarbij ze zowel geestelijk als emtioneel littekens overhoudt, onderbreekt de moeder het hectische stadsleven om hulp in te roepen van een paardenfluisteraar. De ruige en nuchtere man blijkt een buitengewone gave te bezitten die niet alleen dieren helpt, maar ook de levens van mensen in zijn opgeving beïnvloedt.
Met: Academy Award winnaar Robert Redford, Kristin Scott Thomas, Sam Neill, Dianne Wiest, Scarlett Johansson, Chris Cooper
Naar het boek van Nick Evans - Scenario: Eric Roth - Regie: Robert Redford
Drama / Romantiek - Speeluur: 162 minuten - Keuring: 12 jaar

SEABISCUIT
The true story of a long shot who became a legend
Een dakloze jockey, een miljonair, een werkloze cowboy en een paard met de naam Seabiscuit zijn de vier onwaarschijnlijke helden die de hoop bij elkaar vonden en een hele generatie inspireerden. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal vol triomf, over de kracht van hoop en de moed die je moet hebben om je dromen uit te laten komen.
Het renpaard Seabiscuit leek met zijn te korte benen en zijn veel te wispelturige karakter
niet geboren voor het winnen van grote prijzen. Toch won deze underdog eind veertiger jaren alle belangrijke paardenrenwedstrijden en versloeg zelfs zijn grote rivaal War Admiral. Met dank ook aan een bijzonder team; paardentrainer John Smith, eigenaar Charles Howard en jockey Red Pollard.
Met: Tobey Maguire, Jeff Bridges, Academy Award winnaar Chris Cooper, William H. Macy
Muziek: Randy Newman - Gebaseerd op de bestseller van Laura Hillenbrand
Scenario en regie: Gary Ross
Speelfilm - Speelduur : 134 minuten - Keuring : 12 jaar

HIDALGO
Unbridled. Unbroken. Unbeaten.
Een epische actie- / avonturenfilm gebaseerd op het ongelooflijk waargebeurde verhaal van Frank T. Hopkins, de beste paardrijder die West-Amerika ooit gekend heeft.
Voor Frank T. Hopkins is Hidalgo meer dan zomaar een paard. De kleine, stevige mustang met gemengd bloed is zijn enige echte vriend. Hopkins voelt zich met zijn paard verwant. Hij is immers de zoon van een Amerikaanse cavalerist en een Indiaanse. Ooit vormde hij samen met zijn geliefde paard als winnaar van lange afstanden een levende legende.
De uitnodiging om als eerste Amerikaan mee te doen aan de “Ocean of Fire”, een afmattende overlevingsrace van 3.000 mijl dwars door de verzengende Arabische woestijn, neemt hij na enige aarzeling aan. Het is een helle tocht langs de Perzische Golf en Irak, door de zandvlaktes van Syrië naar Damascus, georganiseerd door een rijke sjeik (Omar Sharif). De wedstrijd staat bekend als de Vuurzee. De winnaar wacht eeuwige roem en een fortuin. Met Hidalgo moet hij het opnemen tegen ‘s werelds beste en fijnste Arabische racers en paarden. Bij voorbaat lijkt hij kansloos.
Met: Viggo Mortensen, Omar Sharif, Adam Alexi-Malle
Muziek: James Newton Howard - Regie: Joe Johnston
Actie / avontuur - Speelduur: 131 minuten - Keuring: 12 jaar

Recente artikelen

Laatste reacties

Henk Heideveld  |  16-06-2005

Asociale geldklopperij, dit soort boxsets. Tja en 't is niet meer dan drie DVD doosjes met een kartonnen doosje er omheen. :shock: :shock: En dan nog van fil...
Lees meer >

Surya  |  16-06-2005

Beide boxen hebben alleen films die ik echt niet wil hebben. Hoogstens eens om te huren. Makkelijk :)
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  15-06-2005

Waar het mij om gaat is dat het met zo'n box in je kast lijkt alsof je heel wat hebt omdat het 'een box' is, maar in feite gewoon niets bijzonders is. Snap je?
Lees meer >

maurice @ kindamuzik  |  15-06-2005

Waarom dan? Als je de dvd´s los koop, ben je meestal duurder uit. En zo niet, dan ben je niet verplicht om deze boxen aan te schaffen. Doe ik ook niet, maar dat...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina