Beste online gokkasten met een filmthema

Beste online gokkasten met een filmthema

Online gokkasten zijn steeds populairder aan het worden. Vooral wanneer het gaat om gokkasten die door de gokkers herkend worden. Dit is dan ook een belangrijke reden dat een fruitautomaat zo populair is. Toch zijn er ook nog andere gokkasten die immens populair zijn door de herkenbaarheid, namelijk de gokkasten die zijn gebaseerd op films. Hier vind je dan ook een aantal van deze gokkasten terug!

Rocky

Allereerst de gokautomaat met Rocky Balboa als gokthema. Deze is natuurlijk erg populair voor de oudere garde, aangezien de film jaren geleden erg populair was. Deze klassieke gokkast heft een mooie vormgeving, integreert een aantal belangrijke acteurs uit de film én geeft je de mogelijkheid om tot wel 10.000x je inzet terug te winnen. Niet alleen erg herkenbaar, maar ook nog eens erg winstgevend dus!

Planet of the Apes

Deze is natuurlijk al een stuk recenter dan de hierboven genoemde gokkast. Dit is dan ook de reden dat de gokkast er een stuk nieuwer uitziet, met prachtig geïntegreerde graphics en goede special effecten. Is er sprake van een belangrijk moment, zoals een grote winst óf een belangrijke keuze die je moet maken, dan springt een van de hoofdpersonen naar voren.

Hoewel de ultieme jackpot meevalt, heb je wel de mogelijkheid om tot 40 lijnen mee te spelen, waardoor de winkans exponentieel toeneemt. Daarnaast speel je ook op twee verschillende schermen. Echte fans van de film móeten deze gokkast uitgeprobeerd hebben.

Jurassic Park

Fan van een van de verschillende Jurassic Park films die zijn uitgebracht? Dan moet je natuurlijk deze slot machine geprobeerd hebben. Draai een van de hoofdpersonen uit de film en maak kans op hele mooie prijzen. Met het uitkomen van Jurassic World is deze gokkast eigenlijk alleen maar populairder geworden. Durf jij het aan om deze gokkast uit te proberen?

Ted

Ted, de lieve knuffelbeer uit de gelijknamige film. Een film die in de bioscoop maar liefst 500 miljoen dollar opbracht. In de online gokkast vind je een aantal van de meest voorkomende karakters uit de film weer terug. De gokkast maakt gebruik van vijf verschillende rollen, waarbij je kunt kiezen uit een maximum van 20 winlijnen. De medium variantie van de gokkast maakt het dan ook nog eens erg interessant om eens een gokje te wagen. Wil je kans maken op de hoofdprijs van 250.000 dollar? Dan moet je gebruikmaken van het spannende Wheel of Fortune dat in het spel is geïntegreerd.

The Dark Knight

Een van de online gokkasten met iDeal die we je niet willen onthouden, is de gokkast met het Batman thema. Deze prachtige gokkast is voorzien van mooie graphics, waarbij een aantal karakters door middel van 3D-technologie als het ware uit de gokkast springen. Daarnaast zijn de prijzen het benoemen waard. De hoofdprijs is namelijk een jackpot die hoger kan uitpakken dan 1 miljoen euro! Wie wil hier nou geen kans op maken!

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina