B-Motion: Tiet veur VERONA (2 DVD)

B-motion presenteert in samenwerking met RTL Nederland

Het vervolg van HENK SPAAN en HARRY VERMEEGEN op het succesvolle PISA

Tiet veur VERONA (2 DVD)
Incl. de hit Bitte, bitte, ja (ja, wij gaan naar Moffrika)...
... voor op je PC, iPod of telefoon!

Satire en humor uit eind jaren ’80.
Een kijkcijferkanon bij de dan nieuwe jongerenomroep Veronica, waar miljoenen mensen op VERONA afstemden

Met hoogtepunten zoals De Boerderie met Harko, Dirkje en meneer Pastoor (slaon pao), Bovenop het Nieuws, typetjes als Brenda Steunbeer en Arie Boksbeugel en vele gouwe ouwes zoals Tiet veur un Pafke, Koud Hè? en Bitte, bitte, ja.
Meer dan 200 minuten ouderwets lachen

Vanaf 4 mei 2006 te koop als dubbel-DVD

Bij alle activiteiten waarmee HENK SPAAN en HARRY VERMEEGEN in de loop der tijden aan de weg timmerden, staan hun TV-programma’s, zoals PISA, VERONA en DIE TWEE in het geheugen van de Nederlanders gegrift.

Najaar 2005 werd met veel succes de dubbel-DVD PISA, waarmee HENK SPAAN en HARRY VERMEEGEN in de jaren ’80 geschiedenis schreven, gelanceerd. Met onvergetelijke sketches als Popie Jopie, De glazenwasser of De gewone man, die inmiddels tot klassiekers zijn uitgegroeid.

Eind jaren ’80 zetten zij hun succesvolle TV-samenwerking met het programma VERONA voort bij de dan nieuwe rebellerende omroep Veronica. Het groeit uit tot een van de populairste series. Miljoenen mensen bleven er voor thuis.

De beste fragmenten uit dit razend populaire TV-programma zijn nu bijeengebracht op 2 DVD’s. Ze staan garant voor ruim 200 minuten ouderwets lachen. Daarnaast leveren de verzameling sketches en liedjes een prachtig tijdsbeeld – en de persiflage daarop – van de jaren ’80.

Dat hun liedjes en sketches nog steeds razend aktueel zijn bewijst het nummer Bitte, bitte, ja (ja, wij gaan naar Moffrika), waarmee zij Nederland klaarstoomden voor het EK VOETBAL ’88 en nu het ideale lied is om in de juiste stemming te komen voor de naderende WK VOETBAL in Duitsland.

Met onder andere
• De Boerderie (met Pao, Harko, Dirkje en meneer Pastoor)
• Op Hoop van Regen
• Bovenop het Nieuws
• Noordzee TV (met o.a. Brenda Steunbeer)
• Radio Perfecto (met Arie Boksbeugel)
• De Weeshuiskazerne
• Verona Varia (Blunders, De Spooktelefoon etc.)
• en vele gouwe ouwes zoals Tiet veur un Pafke, Koud Hè? en Bitte, bitte, ja (ja, wij gaan naar Moffrika)

HENK SPAAN is vooral bekend als columnist, dichter en voetbalkenner. Al ruim 30 jaar schrijft hij teksten, had hij zijn eigen radioprogramma’s en brak bij het grote publiek door met humoristische programma’s op TV aan de zijde van HARRY VERMEEGEN. Henk schrijft columns voor Het Parool en het Algemeen Dagblad, is bedenker en redacteur van het voetbaltijdschrift Hard Gras en is tegenwoordig weer wekelijks op TV te zien als sportjournalist in Café de Sport bij Talpa.

HARRY VERMEEGEN vormde jarenlang met HENK SPAAN een duo. HARRY staat bekend om zijn hilarische, originele humor. Met zijn persoonlijke interviewtechniek weet hij veel uit (met name) sporters te halen. Na bijna 20 jaar in de schijnwerpers en een periode dat hij het wat rustiger aan deed keert hij vanaf 15 mei dagelijks terug op televisie. In een nieuw TROS TV programma met de voorlopige werktitel Zomerkompas, dat gepresenteerd wordt door Bert Kuizenga en Ad Janssen, krijgt hij de taak Nederland enthousiast te maken en op te peppen voor het WK voetbal. Iedere dag gaat hij langs bij een bekende voetballer, trainer of fan om de stemming te peilen.

Ruim 200 minuten – Nederlandse gesproken - PAL 4:3 - 2 x DVD5 - Regio 2 – Stereo 2.0
EAN: 8717306270373. Kijkwijzer: AL. Consumentenadviesprijs: € 14,99

Verkrijgbaar vanaf 4 mei 2006. Distributeur: B-motion

Recente artikelen

Laatste reacties

Iwan1976  |  27-03-2006

Ge-wel-dig! Ik hoop dat alle liedjes, die ook op cd zijn verschenen, er ook op staan. :D
Lees meer >

SuperDre  |  26-03-2006

Juist ja, wanneer brengen ze nou gewoon de gehele serie uit, want ik heb altijd zo'n hekel aan die 'best of' aangezien ik vaak vind dat het helemaal niet de bes...
Lees meer >

basbrem  |  24-03-2006

Gaaf. maar wanneer brengen ze de totale serie is uit!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina