A-Film releases op DVD en Blu-ray Disc in augustus


 

A-FILM DVD & Blu-ray Disc releases in augustus.


HAYWIRE (DVD & Blu-ray Disc)

coverDeze dynamische actie-thriller, geregisseerd door Oscar®- winnaar Steven Soderbergh, beschikt over een enorme sterrencast waaronder Ewan McGregor, Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Fassbender en Gina Carano.

De mooie Mallory Kane (martial-arts ster Gina Carano) wordt ingehuurd voor die klussen die overheden niet kunnen goedkeuren en waar staatshoofden liever niet van op de hoogte zijn. Na een missie om een gijzelaar in Barcelona te redden, wordt ze al snel naar Dublin door gestuurd. Als die operatie verkeerd afloopt blijkt Mallory er in geluisd te zijn. Ze zal al haar vaardigheden en trucs moeten inzetten om terug naar Amerika te kunnen keren en wraak te nemen op degenen die haar verraden hebben.

Cast: Ewan McGregor, Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Fassbender en Gina Carano
Regisseur: Stephen Soderbergh
Duur: 93 minuten

Release: 16-08-2012

 

ANTON CORBIJN INSIDE OUT (DVD & Blu-ray Disc)

cover"ANTON CORBIJN INSIDE OUT” is een uiterst intiem portret van Anton Corbijn, een van de meest invloedrijke visueel kunstenaars van de afgelopen decennia. De film geeft een nog niet eerder vertoond inzicht in zijn complexe karakter en werkwijze. Klaartje Quirijns volgde Anton Corbijn gedurende meer dan drie jaar in zijn werk als fotograaf, filmmaker en ontwerper. Hij doolt over de wereld en is altijd met zijn werk bezig. De opoffering van zijn privéleven versus het bereiken van een groot publiek en erkenning versus eenzaamheid, vormen de rode draad van deze onthullende film.

Regisseur: Klaartje Quirijns
Duur: 80 minuten

Release: 16-08-2012

 

I WISH (DVD)

coverDe 12-jarige Koichi woont met zijn moeder en grootouders in Kagoshima, in het zuiden. Zijn broertje Ryunosuke woont bij zijn vader in Hakata, in het noorden. De broers wonen sinds de scheiding van hun ouders apart van elkaar. Koichi heeft maar één grote wens en dat is een hereniging van zijn familie. Als hij hoort dat er een treinverbinding komt tussen de steden waar de broers wonen, gelooft Koichi dat er een wonder zal gebeuren wanneer beide treinen elkaar passeren op topsnelheid. Met de hulp van de volwassenen organiseert Koichi een reis met een groepje vrienden, in de hoop dat elk van hen een wonder zal meemaken dat hun moeilijke levens beter zal maken.

Cast: Koki Maeda, Ohshirô Maeda, Ryôga Hayashi
Regisseur: Hirokazu Koreeda
Duur: 128 minuten

Release: 16-08-2012

 

RAMPART (DVD & Blu-ray Disc)

coverLos Angeles 1999. Politieman Dave Brown (Woody Harrelson) doet het vuile werk en volgt zijn eigen notie van rechtvaardigheid. De grenzen tussen goed en kwaad vervagen. Als hij een verdachte in elkaar ramt wordt hij door zijn verleden ingehaald. Brown weigert zich aan te passen in een door-en-door corrupte omgeving. Hij verliest de grip op zijn leven. Wat overblijft is een menselijk wezen dat al zijn arrogantie, sexisme, racisme en agressie kwijt is. Kan hij zichzelf redden?

Cast: Woody Harrelson, Robin Wright Penn, Anne Heche,Steve Buscemi
Regisseur: Oren Moverman
Duur: 108 minuten

Release: 16-08-2012

 

A GANG STORY (DVD & Blu-ray Disc)

coverSinds zijn jeugd weet Edmond Vidal, alias Momon, wat échte familiewaarden zijn; loyaliteit zonder grenzen, en trots op je afkomst. Vooral de band met zijn jeugdvriend Serge Suttel, bleef sterk. Ze kwamen samen in de gevangenis terecht en waagden vervolgens de sprong naar de Grote Misdaad. De kameraden stonden aan de basis van de Bende van Lyon en behoren tot de meest notoire gangsters uit het begin van de jaren ’70. Overvallen en liquidaties waren aan de orde van de dag...

Cast: Daniel Duval, Tchéky Karyo, Gérard Lanvin
Regisseur: Olivier Marchal
Duur: 102 minuten

Release: 16-08-2012

 

CORNELIS (DVD)

coverCORNELIS is een biografische muziekfilm over het leven van de van oorsprong Nederlandse Cornelis Vreeswijk die uitgroeide tot een van de grootste artiesten ooit in Zweden. Een uniek leven dat net zo vaak opnieuw begon als dat het instortte. Tijden van euforie en somberheid wisselden elkaar af.
Een rusteloze man die constant op zoek is naar manieren om zichzelf te uiten. De burgerlijke man die verandert in een rokkenjager. Een bruud die op de radio niet gedraaid werd en toch uitgroeide tot een nationaal boegbeeld.

CORNELIS is een peroonlijk portret van de rebel in een trui, die bij ons legendarisch werd met zijn 'Veronica' en 'De nozem en de non'.

Cast: Hans-Erik Dyvik Husby, Malin Crepin
Regisseur: Amir Chamdin
Duur: 101 minuten

Release: 09-08-2012

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  15-08-2012

Vanavond Rampart gekeken. Harrelson speelt erg goed maar het script zwabbert over en weer en er zit totaal geen lijn in. Ander talent (Sigourney Weaver, Ben Fos...
Lees meer >

De_Hollander  |  03-08-2012

Niet veel bijzonders dus voor augustus. Alleen A Gang Story is nog wel een redelijke film.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  02-08-2012

Haywire 3D Blu-ray Disc!!! Dat blijkt een foutje in het persbericht. Is nu aangepast.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  02-08-2012

Haywire 3d??!! Ben wel benieuwd naar de docu van Anton Corbijn.....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina