A-Film DVD en Blu-ray Disc releases in mei


A-FILM DVD & Blu-ray Disc releases in mei.


DE TROON (DVD)

coverDe Troon is een meeslepend, eigentijds verfilmd kostuumdrama over onze eerste drie koningen Willem I, II en III. De zesdelige tvserie gaat over de verleiding van de macht, eenzaamheid, heroïek, het ontstaan van Nederland en huiselijk gekneuter. Over oprechte en hopeloze liefde, regelrechte haat, bloedvergieten en het verlies van dierbaren. En dat allemaal in één familie: de voorouders van koningin Beatrix.

De Troon volgt de lijn van de vaders en de zonen. Hun zucht naar macht en onderling wantrouwen verscheurt alle familiebanden, terwijl de schone schijn moet worden opgehouden voor de buitenwereld. De vaders vertrouwen hun zoons niet, en die zoons vechten met hun vaders de eeuwige generatiestrijd. En altijd is er het brandend verlangen naar... De Troon.

Regisseur  

Erik de Bruyn

Cast  

Yorick van Wageningen, Dragan Bakema, Jeroen Willems, Egbert Jan Weeber, Catherine ten Bruggencate, Loes Haverkort, Bracha van Doesburgh

Disc  

Disc 1 

Geluid/Taal  

Nederlands Dolby Digital 5.1

Ondertiteling  

Nederlands

Extra's  

  • making of

Disc  

Disc 2 

Geluid/Taal  

Nederlands Dolby Digital 5.1

Ondertiteling  

Nederlands

Extra's  

  • verwijderde scenes

Releasedatum: 06-05-2010

NEIL YOUNG TRUNK SHOW OP (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverIn navolging van Heart of Gold, volgt nu de tweede film in de geplande trilogie over rocklegende Neil Young. Oscarwinnaar Jonathan Demme filmt Neil Young dit keer van zeer dichtbij tijdens zijn theatertoer Chrome Dreams II in 2007. Het resultaat is een ongepolijst portret van zijn optredens waarin pure akoestische songs worden afgewisseld met zijn bekende elektrische gitaarspel. Young betovert nog steeds zijn publiek met oprechte vertolkingen waaronder de klassieker “Cinnamon Girl” en een 20-minuten lange versie van “No Hidden Path.

Regisseur  

Jonathan Demme; 

Cast  

Neil Young,  

Releasedatum: 27-05-2010 (onder voorbehoud)

TRIANGLE (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverTRIANGLE is een unieke psychologische thriller. Als Jess gaat zeilen met een groep vrienden heeft ze het gevoel dat er iets niet klopt. Haar wantrouwen wordt realiteit wanneer ze in een storm terecht komen en iedereen over moet stappen op een passerend cruiseschip. Jess heeft het gevoel dat ze hier al eerder is geweest. Het schip blijkt verlaten, de klok staat stil, maar ze zijn niet alleen… Iemand heeft als doel op het stel te jagen en Jess heeft onbewust de sleutel om een einde te maken aan deze terreur.

Regisseur  

Christopher Smith; 

Cast  

Liam Hemsworth, Melissa George, Emma Lung,  

 

Blu-ray Disc:

Speelduur  

94 min

Geluid/Taal  

Engels DTS-HD Master Audio5.1

Ondertiteling  

Nederlands

Beeldformaat  

1080p HD Anamorphic 16:9 -2.35:1


DVD:

Speelduur  

94 min

Geluid/Taal  

Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling  

Nederlands

Beeldformaat  

Anamorphic 16:9 (2,35:1)

Releasedatum: 27-05-2010

FACING ALI (DVD)

coverDrievoudig wereldkampioen zwaargewicht boksen Muhammad Ali versloeg bijna elke top bokser van zijn tijd. In deze film brengen zijn tien beste rivalen, zoals Chuvalo, Foreman en Frazier een eerbetoon. Ze vertellen over hun ervaringen met hem en over de gevechten tegen Muhammed Ali die hem tot een legende hebben gemaakt.

Regisseur  

Pete McCormack  

Cast  

George Foreman, Joe Frazier 

Geluid/Taal  

Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling  

Nederlands

Beeldformaat  

Anamorphic 16:9 (1,77:1)

Releasedatum: 20-05-2010

SMART PEOPLE (DVD)

coverSarah Jessica Parker (Sex and the City) en Ellen Page (Juno) in één film: het resultaat is een innemende komedie over een chaotische familie. Weduwnaar, professor en stuk chagrijn Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid) valt voor een voormalige studente (Parker). Het verloop van hun relatie komt echter in het gedrang als zijn flierefluitende stiefbroer (Thomas Haden Church) op het toneel verschijnt. Lawrence’ bijdehante, ambitieuze dochter (Page) kan niet voorkomen dat ze haar stiefoom toch wel leuk vindt… De chaos die ontstaat maakt het praktisch onmogelijk om nog een normale relatie op te bouwen. Maar ja, wat is normaal? Slimme mensen kunnen verdomd onhandig zijn!

Regisseur  

Noam Murro

Cast  

Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker

Geluid/Taal  

Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling  

Nederlands

Beeldformaat  

Anamorphic 16:9 - 2,35:1

Releasedatum: 27-05-2010

TROUBLED WATER (DVD)

coverJan Thomas komt vrij uit de gevangenis waar hij acht jaar heeft gezeten voor kindermoord. Deze moord heeft hij altijd ontkent en hij is vastberaden na zijn vrijlating iets van zijn leven te maken. Hij is een getalenteerd orgelspeler en weet een baan te krijgen bij een kerk in Oslo. Door zijn talent en zachtaardig karakter wordt hij al snel gewaardeerd door zijn omgeving. Zo weet hij ook de harten van pastoor Anna en haar zoontje Jens te veroveren.
Jan doet zijn best zijn verleden geheim te houden, maar de waarheid komt boven water wanneer op een dag lerares Agnes met haar klas de kerk komt bezoeken. Zij herkent Jan als de man die veroordeeld was voor de moord op haar zoon. De nog altijd door verdriet achtervolgde moeder kan niet accepteren dat Jan een nieuw leven heeft weten op te bouwen en raakt geobsedeerd door hem.

Regisseur  

Erik Poppe

Cast  

Trine Dyrholm, Pal Sverre Valheim Hagen  

Releasedatum: 20-05-2010

KYLIE X2008 (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverKylie X 2008 bevat een registratie van Kylies spectaculaire show in de Londense O2 Arena in augustus 2008. Klassiekers als 'I Should Be So Lucky', 'Step Back In Time', 'Spinning Around', 'Can't Get You Out Of My Head' and 'Love At First Sight' worden afgewisseld met nummers van het album ‘X’. De indrukwekkende stage visuals, dansers en zangers, én Kylie zelf, maken van het concert een beleving. Als extra zijn, onder andere, de verbluffende stagevisuals met het geluid van het concert te bewonderen.

Blu-ray Disc:

Geluid/Taal  

Engels Dolby Stereo, Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS-HD Master Audio 5.1

Beeldformaat  

1080i HD Anamorphic 16:9 -1.77:1

Extra's  

  • 12 hours (+- 17 min)
  • Stage Visuals (+- 60 min)
  • Gallery (+- 7 min)
  • Stage Mood Boards (+- 2 min)

DVD:  

Geluid/Taal  

Engels Dolby Stereo, Engels Dolby Digital 5.1

Beeldformaat  

Anamorphic 16:9 (1,77:1)

Extra's  

  • 12 hours (+- 17 min)
  • Stage Visuals (+- 27 min)
  • Gallery (+- 5 min)
  • Stage Mood Visuals (+- 2 min)

Releasedatum: 12-05-2010

MAGNOLIA (Blu-ray Disc)

coverOp zomaar een willekeurige dag in San Fernando Valley komen de levens van een stervende vader (Jason Robards), zijn jonge vrouw (Julianne Moore), een verpleger (Philip Seymour Hoffman), een beroemde verloren zoon (Tom Cruise), een verliefde politie-agent, een nieuw en een voormalig wonderkind, een tv-presentator en zijn aan cocaïne verslaafde dochter samen in een web van verwikkelingen, dat later één verhaal blijkt te zijn. Door de speling van het lot, toeval en menselijke interactie kruisen alle paden wat uiteindelijk leidt tot een onvergetelijke climax… Toeval bestaat niet?

Regisseur  

Paul Thomas Anderson; 

Cast  

Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Philip Baker Hall, John C. Reilly, Tom Cruise, Jason Robards, William H. Macy, Alfred Molina, Melora Walters, Felicity Huffman, Robert Downey Sr., Michael Bowen, Ricky Jay, Jeremy Blackman, Melinda Dillon,  

Speelduur  

190 min

Geluid/Taal  

Engels Dolby True-HD 5.1

Ondertiteling  

Nederlands, Engels

Beeldformaat  

1080p HD Anamorphic 16:9 -2.40:1

Extra's  

(extras in SD 576i)

  • Behind The Story: * Magnolia Video Diary (+/- 73 min) * Frank T.J. Mackey Seminar (+/- 4 min) * Seduce and Destroy Infomercial (+/- 2 min)
  • Music Video: "Save Me" by Aimee Mann (+/- 5 min)
  • Trailers & TV Spots (+/- 9 min)

Releasedatum: 12-05-2010

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  28-03-2010

Triangle wil ik zeker hebben.
Lees meer >

BrianB  |  27-03-2010

Nee, maar hij is wel regiovrij, voor de mensen die geen Nederlandse ondertiteling noding hebben.
Lees meer >

TheGodfather  |  27-03-2010

Boogie Nights is trouwens ook uit. In Nederland al? dacht dat ie alleen pas in de US uit was?
Lees meer >

BrianB  |  25-03-2010

Magnolia een keertje, ik heb 'm nog nooit gezien, maar ik vind ''There Will Be Blood'' van dezelfde regisseur een zeer goede film, dus voor een prikkie komt-ie ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina