De resultaten 1 tot 3 van 3 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard J. Edgar [Blu-ray Disc]

    J. Edgar

    Teleurstellende en speculatieve biopic over het leven van J. Edgar Hoover.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik vond deze wel meevallen alleen is het scenario een rommeltje en is de make verre up van "goed". Armie Hammer ziet er dan ook enorm belachelijk uit in de film... Ook de belichting is vaak om te huilen. Maar ik vond vooral het spel van Dicaprio en het personage zelf zeer boeiend. Ook was de film verder knap vormgegeven met goeie dialogen.
    Laatst aangepast door WaymannDirector : 13-05-2012 om 12:20

  3. #3

    Standaard

    Het is niet Clint Eastwood's beste film die hij al heeft gemaakt, maar de slechte kritieken die ik hierover lees zijn ook niet allemaal terecht.
    Misschien is het omdat dit genre film, biografisch, een van mijn favoriete genres is dat ik de film wel goed vind, maar het neemt niet weg dat de prent goed toont hoe het leven van J. Edgar Hoover is geweest.
    Ik heb wel beelden gezien van de echte Hoover en vind dat Leonardo DiCaprio het personage perfect neerzet, op elke leeftijd, maar vooral als de oudere Hoover, wat me ook dadelijk brengt bij de make up crew, die wel een extra vermelding verdienen, prachtig hoe zijn de cast ouder hebben gemaakt, niet alleen DiCaprio, maar ook Naomi Watts en Armie Hammer.
    Het genre spreekt niet iedereen aan dat weet ik, en waarschijnlijk daardoor ook de vele kritieken, maar ik vind het wel een geslaagde film en leerrijk bovendien.
    Kortom: wie van biografische prenten houd, dan is dit een aanrader !!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •