De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Ironclad [Blu-ray Disc]

    Ironclad

    Grof middeleeuws geweld in deze spektakelfilm wint het niet van het gebrek aan boeiende inhoud.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Deze film stond aanvankelijk niet op mijn verlanglijst, maar omdat James Purefoy op de hoes stond, en ik die zo goed vond in de reeks 'Rome', was ik wel benieuwd naar zijn prestatie in deze film.
    En hij heeft me zeker niet teleurgesteld, en dat hebben ook Brian Cox, Paul Giamatti en de andere leden van de cast niet.
    Of het verhaal historisch correct is dat laat ik in het midden, het is een goede actieprent, zonder twijfel, met goede actie- en gevechtsscènes en een prachtig decor.

  3. #3

    Standaard

    Standaardfilmpje, maar leuk voor een keertje.

  4. #4

    Standaard

    Sterke film, waarbij middeleeuws hardheid van vroeger echt naar voren komt. Ik heb de DVD versie, maar zelfs op dvd is de film heel scherp. Mooie scenes tussen en Purefoy en Giamatti stelen de show!

    Hope is lost. Faith is broken. A fire will rise..


  5. #5

    Standaard

    De kwaliteit beeld viel me toch wel wat tegen van deze blu-ray, de schaduw details zijn idd niet echt goed te noemen. De grain is regematig wat verneukt, ook wel een beetje te zien op de screenshot. Komt door de te veel compressie wat op toegepast is. Een film van meer dan 2 uur zoals deze behoord eigenlijk meer data te krijgen, en op een bd50 te staan.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •