De resultaten 1 tot 23 van 23 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Burn After Reading [DVD]

    Burn After Reading

    Leuke film, maar zeker niet de beste van de gebroeders Coen.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Toch is het een must-see voor elke Coen liefhebber! Ingenieus en ontzettend grappig!

  3. #3

    Standaard

    Leuke film, maar zeker niet de beste van de gebroeders Coen
    +1.
    Royal O'Reilly Tenenbaum (1932-2001) Died Tragically Rescuing His Family From The Remains Of A Destroyed Sinking Battleship.

    My Dvd's & Blu Rays | WhatIWatch

  4. #4

    Standaard

    Heb me er onwijs mee vermaakt.
    Ga hem ook nog wel eens aanschaffen maar andere titels hebben op dit moment mijn voorkeur.
    Nieuw: This is It (BR), The Hurt Locker (BR), Requiem for a Dream, Trainspotting, Haunting in Connecticut.

    Marcellus Wallace (Ving Rhames) in Pulp Fiction:
    "You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass."

  5. #5

    Standaard

    Ik ben het niet eens met de recensie, buiten het feit dat het eigenlijk de clou van de film weggeeft (het gaat uiteindelijk inderdaad nergens over) , vind ik de rol van Pitt buitengewoon geestig, en ook Clooney mag er zeker zijn als paranoïde idioot... geweldig spel, en briljante humor! Alleen aan Tilda Swinton heb ik mij lopen ergeren, wat een houten actrice, emotieloos en vervelend. (Maar misschien was dat juist wel de bedoeling).

    Wat mij betreft past deze Coen film prima in het rijtje Fargo/LeBowski , alleen is dit een parodie op een spion film, waardoor de sfeer (denk muziek/opbouw etc) net iets anders oogt.. aanrader!

  6. #6

    Standaard

    Niet de beste van de broers idd, maar heb me ook wel zeker goed vermaakt. Ik vond Pitt juist ook hilarisch. Eigenlijk de hele main cast vond ik geweldig, je zag er aan af dat ze het gewoon heerlijk vonden om dergelijke rollen te spelen. Een heerlijk droogkomisch tussendoortje.
    "It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen."-Alex de Large

  7. #7

    Standaard

    Het is dan ook wel lastig om een film te maken die hun beste zal zijn, want dan moet je The Big Lebowski verslaan en dat is een vrijwel onmogelijke taak. 8)

    Vond Pitt ook hilarisch, net als J.K. Simmons. Ook Frances McDormand was op dreef. Ik had effe 10 minuten nodig om in de film te komen, maar daarna genoot ik toch weer van weer een hele goede misdaadkomedie van de Coen brothers.
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  8. #8

    Standaard

    Voor mij een van de beste films van het afgelopen jaar! Inderdaad niet de beste van the Coens maar zelfs dan is hij nog erg goed.
    Simpsons Quote.
    I'm sorry, that leg's going to have to come off. Did I say leg? I meant that wet bathing suit.

    Verkooptopic

  9. #9

    Standaard

    "Maar Brad Pitt doet erg overdreven en is niet leuk als sportschooltrainer Chad Feldheimer. Ook George Clooney met z'n Colgate-smile zit niet goed in z'n rol. Wat hem niet goed af ging in een vergelijkbare rol in Intolerable Cruelty gaat ook niet goed in Burn After Reading. Blijkbaar zijn dit soort komische rollen hem niet zo op het lijf geschreven."

    In de meeste recensies worden de beide heren de hemel in geprezen en terecht!

  10. #10

    Standaard

    Ik moet ook zeggen dat ik het niet eens ben met de recensie.
    Pitt, Clooney en Malkovich vond ik allemaal briljant. Heb echt hardop zitten lachen in de bioscoop.
    Ook het plot, dat van hot naar haar gaat, blijft boeien.
    Echt een toffe film!
    Bound only by the paper-thin wrapper of mortality, a soul here lies, struggling to be free, and so it will, thanks to a bowl of bad gezpacho and a man named Calavera.

  11. #11

    Standaard

    Ik heb er hard om gelachen, vooral de scenes met de Sledgehammer acteur.

  12. #12

    Standaard

    Zeker een van de vermakelijkste films van het afgelopen jaar, vond het een erg leuke film en ik vond persoonlijk juist dat Brad Pitt het erg leuk deed.
    Ikran is not horse!

  13. #13

    Standaard

    oh wat was dit een slechte film. Heb hem niet eens afgekeken. Het moet je liggen denk ik. Maar op één of andere manier kunnen de films van Coen mij niet boeien......behalve Raising Arizona, eigenlijk. Tja smaken verschillen.
    "Pain or damage don't end the world. Or despair or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back".
    - Al Swearengen -

  14. #14

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door wolverine Bekijk bericht
    oh wat was dit een slechte film. Heb hem niet eens afgekeken. Het moet je liggen denk ik. Maar op één of andere manier kunnen de films van Coen mij niet boeien......behalve Raising Arizona, eigenlijk. Tja smaken verschillen.
    Tot waar heb je dan wel gekeken (gebruik spoilers)? Het einde is namelijk geweldig, de gehele film overigens ook. Met een Coen film weet je ongeveer wat je kunt verwachten en daar moet je je als kijker bewust of onbewust op in stellen anders komen de grappen, karakters en plot nauwelijks bij je over.

  15. #15

    Standaard

    vond m een beetje tegenvallen, niet echt mijn humor
    geen slechte film, maar niet eentje die ik nog een keer zou willen zien

  16. #16

    Standaard

    Ik snap wel dat sommige mensen de komische films van de Coens niets vinden. Zelf vind ik ze wel goed, maar de meesten ook weer geen grote meesterwerken.
    Een unieke vorm van quirky (bestaat daar een NL woord voor?) humor.
    |Gekeken films (WhatIWatch) |
    "The screen is a magic medium. It has such power that it can retain interest as it conveys emotions and moods that no other art form can hope to tackle." - Stanley Kubrick

  17. #17

    Standaard

    Niet de beste film, maar heb me zeker vermaakt, en ook zeker gelachen.
    "One Ring to bring them all and in darkness bind them"

  18. #18

    Standaard

    Ik heb hem vandaag bekeken en ik vond hem erg matig. Een aantal van de nieuwe Coen's heb ik nog niet gezien, maar tot nu toe is dit wat mij betreft zelfs hun zwakste film tot nu toe. De humor komt niet aan en het verhaal gaat helemaal nergens naartoe. Ik kon er niets uithalen wat me positief kan stemmen over deze film.

  19. #19

    Standaard

    Dat het verhaal nergens naartoe gaat was ook precies de bedoeling. Het is echt een 'van een mug een olifant maken'-verhaal. De vaak absurde humor moet je echt liggen.

    De enige die echt gemist wordt in deze prent is de Coens vaste cinematograaf Roger Deakins. Het camerawerk in deze film is jammer genoeg niet echt iets om over naar huis te schrijven.

  20. #20

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Pastichio Rocker Bekijk bericht
    Dat het verhaal nergens naartoe gaat was ook precies de bedoeling. Het is echt een 'van een mug een olifant maken'-verhaal. De vaak absurde humor moet je echt liggen.
    Het is in mijn geval niet een kwestie van "niet liggen" want ik vind eigenlijk alle komedies van de Coen's leuk. Maar deze dus niet. En eigenlijk vind ik hem niet eens echt grappig. Vooral dat gedoe tussen Frances McDormand en Brad Pitt ligt er een beetje te dik op om echt grappig te zijn.

  21. #21

    Standaard

    Wat vond je dan van The Ladykillers? Die bevatte meer infantiele humor dan deze film. Overigens is het toch hilarisch wat voor geheimzinnigs Clooney in zijn kelder aan het bouwen is, en wat het uiteindelijk blijkt te zijn?

  22. #22

    Standaard

    Heb hem niet eens afgekeken. Het moet je liggen denk ik. Maar op één of andere manier kunnen de films van Coen mij niet boeien......behalve Raising Arizona, eigenlijk. Tja smaken verschillen.
    Laatst aangepast door Claudio Santulli : 06-04-2013 om 18:25 Reden: spam verwijderd

  23. #23

    Standaard

    En eigenlijk vind ik hem niet eens echt grappig. Vooral dat gedoe tussen Frances McDormand en Brad Pitt ligt er een beetje te dik op om echt grappig te zijn.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •