De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Starship Troopers 3: Marauder [DVD]

    Starship Troopers 3: Marauder

    \"Paul Verhoeven presents\" de derde Starship Troopers. Do you want to know more?

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Heb deel twee ook nog niet gezien, maar het schijnt allemaal bar en boos te zijn met die ST sequels. Paul Verhoeven heeft hier niks mee te maken wat de "Paul Verhoeven presents" credit enigzins rechtvaardigt. Op IMDb staat hij gecrediteerd als "Special thanks". Heeft hij de makers soms zijn zegen gegeven ("jullie doen maar!") en wordt zijn naam daarom nu zo misbruikt?

    En dan te bedenken dat Paul best een sequel op de eerste ST had willen maken, maar dat mocht wegens de wat tegenvallende financiële resultaten van deel 1 niet. Blijkbaar mocht Phil Tippett (special FX man van deel 1) deel 2 wel doen als hij beloofde dat het voor 1/10 van het originele budget kon. En nu mocht Ed Neumeier (scenarist van deel 1 t/m 3) het blijkbaar nog eens heel dunnetjes over doen met deel 3.

    En wat Jolene Blalock uit Star Trek: Enterprise in dergelijk direct-to-dvd-voer doet, is ook een raadsel. Die dame had beter werk verdiend.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  3. #3

    Standaard

    "Paul Verhoeven presents" lijkt een contractuele verplichting te zijn, stond ook op de eerste sequel terwijl Verhoeven met beide films niks te maken heeft.

  4. #4

    Standaard

    Ik zal deel 2 en 3 nooit kijken. Kan alleen maar het effect van het origineel verknallen. Gewoonlijk schuw ik sequels helemaal niet maar wanneer de hoofdrolspelers uit het 1ste deel al niet meer meedoen houdt het direct op. Casper is iig weer terug in dit deel maar ik ben bang dat dit het geheel niet kan redden.

    Melkkoetje die je fijn moet laten grazen in de DVD schappen
    Co-Startrader **Mijn DVD Collectie**
    Beeld: Panasonic PT AX-200E+Beamax A-Serie | plasma TV:Panasonic TH-42PX60E Blu Ray spelers: Marantz BD-5004 | PS3 HD-DVD Spelers: Toshiba EP-30 | XboX 360 Receiver: Onkyo TX SR-605
    Speakers: Magnat Quantum/Betasub | Wharfedale Diamons Series | KEF 2005.1 Mediaspeler : Emtec Moviecube S800 PVR (750 GB) WiFi
    Blu Raqy: 199 HD-DVD 164 DVD: 1899

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •