Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
De resultaten 1 tot 25 van 27 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Pirates of the Caribbean 3: At World's End (SE) [DVD]

    Pirates of the Caribbean 3: At World's End (SE)

    Het fantasievolle actiespektakel rond piratenkapitein Jack Sparrow komt tot een einde… of toch niet?

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Te lang, te weinig verhaal, te veel complotten (en daardoor te verwarrend) en vooral iets te weinig Johnny.

    Maar gelukkig wel mijn grote held Keith als Captain Teague in een geweldige cameo! (How's mom...
    ...One of them was a Slytherin and he was probably the bravest man I ever knew...
    --
    Blu-Ray: 350

  3. #3

    Standaard

    Lekkere actie en een waardige afsluiter. Verhaal had idd iets korter gemogen, maar stoor me der verder niet aan. Extra's vallen een beetje tegen in vergelijking met 2. Maar ja,,we moeten t der maar mee doen.

  4. #4

    Standaard

    Arnold:
    "Ze reizen naar het einde van wereld om Jack terug te halen". moet dat niet "einde van DE wereld" zijn?:wink:

  5. #5

    Standaard

    Behoorlijk waardeloze film, samen met 300 de beroerdste van vorig jaar. Het eerste deel was amusant, het tweede al een stuk minder maar dit was echt een saai rommeltje. Het script is een grote rotzooi en logica ontbreekt geheel. Tevens zijn het potsierlijke camerawerk en de dito montage om hoofdpijn van te krijgen. Zou een 3 geven voor wat aardige acteurs.

  6. #6

    Standaard

    En er zijn nog diverse easter eggs te vinden. Niet gevonden, ze staan op onze easter eggs pagina.
    Waar staan ze dan op DVD.nl? Ik krijg ze niet gevonden tussen de easter eggs.

  7. #7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Frank Bekijk bericht
    Waar staan ze dan op DVD.nl? Ik krijg ze niet gevonden tussen de easter eggs.
    Ik moet ze nog plaatsen. Wordt dit weekend

  8. #8

    Standaard

    Oké. Ik heb er in ieder geval al vijf gevonden. Op elke menu-pagina staat er op z'n minst 1.

  9. #9

    Standaard

    Vond deel 1 geweldig, deel 2 een stuk minder en deze moet ik nog zien. Gaat er ooit wel een keer komen, toch wel benieuwd hoe het wordt afgesloten en of deze weer wat beter is als deel 2.

  10. #10

    Standaard

    heb hem gisteren gekocht en nog eens bekeken;
    voor alle duidelijkheid ik vond hem de eerste keer dat ik hem zag (in de bioscoop) ronduit bagger! Maar gisteren was ik toch duidelijk in een andere mood en vond hem toch vrij goed en het plot kwam meer tot zijn recht (een kleiner scherm is duidelijk iets overzichtelijker voor deze film)

    wat mij nu nog stoort aan de film:
    -te veel nieuwe personages aan het einde van de film die absoluut niets doen binnen het verhaal.
    -te veel overdreven op het einde voor geen enkele goede reden.
    De vorige films hadden steeds hun eigen realiteit, deze doorbrak dit waardoor je plots meer als buitenstaander naar het spectakel kijkt in plaats van er midden in te zitten.
    - typische amerikaanse CGI shots uit het perspectief "more is better".

    ik vond het eerste uur veelbelovend maar op het eind kom je er toch een beetje met een hongerig gevoel vanaf. Maar de evolutie binnen het verhaal houdt voor mij de film staande en niet de CGI.(daar ben ik persoonlijk wel blij om - maar dat is natuurlijk een mening die zeker niet iedereen zal delen)

    De dvd release is niet veel soeps:
    - cover had met de poster van de film moeten zijn (die witte) die waren echt cool.
    Nu is het weer zo'n typisch amerkaans doordeweeks postertje. Het is wel mooi, maar lang niet zo mooi dan de posters van de bioscoop
    - GEEN audiocomentaren en niet echt veel extra's (terwijl dat op de andere dvd's toch het geval was)

    Het is dus voor mij alvast een goede zaak geweest om hem nog eens te bekijken, ik raad dat dan ook aan als je hem de eerste keer niet goed vond dat ook eens te doen.

  11. #11

    Standaard

    Het meeste is er al over gezegd, zo'n deel 3 is vaak een stuk minder subtiel, er is een flink budget en er wordt flink uitgepakt. Zelf vond ik de "evolutie van het verhaal" het slechtste onderdeel van deze film cyclus, de logica was ver te zoeken, vooral in dit deel.
    Het einde is dan weer wel weer aardig gevonden, Jack eindigt vlak voor waar hij film 1 begon, je kunt de trilogie zo weer doorstarten

  12. #12

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Ge_Someone Bekijk bericht
    Jack eindigt vlak voor waar hij film 1 begon, je kunt de trilogie zo weer doorstarten
    Dat is nog eens waar voor je geld!

  13. #13

    Standaard

    Enkele dagen geleden heb ik de Worlds End dvd bespreking op dvd-beaver tot mij genomen.

    http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDRe...worlds_end.htm

    De bespreker ergerde zich dood aan de - in zijn ogen - miserabel slechte beeldkwaliteit van deze dvd. (had misschien in de tussentijd teveel blu-ray's en hd-dvd'sbekeken.)

    Tussen haakjes - twee weken geleden kocht ik Lawrence of Arabia op dvd. De volgende dag bestelde ik de (reeds enkele jaren geleden uit productie genomen) superbit dvd van deze film. (amazon uk). Wat een verschil. De oude superbit heeft een veel betere beeldkwaliteit dan de versie die niet uit de handel werd genomen.
    screenshots => http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCom...eofarabia2.htm
    (Ik denk dat het voor een aantal studio's voordelig is om nu vooral niet meer te gaan voor optimale dvd-beeldkwaliteit. De doorsnee consument is nu al moeilijk te overtuigen van de nood aan hi-def media. Wanneer toptitels (Potter5, Pirates3) tegenvallende dvd-kwaliteit bieden is hij misschien sneller over de streep te trekken. (Vergelijk de dvd's van Potter 5 maar eens met Potter 2 = de nieuwere titel ziet er het slechtste uit.)


    Over Worlds End nu. Omdat ik deze film in de bios meepikte kan ik stellen dat ook op het witte doek bv. de gevechtsscenes in de chinese haven aan het begin van de film er eerder slecht uit zagen. (Wazig, slecht zwartniveau etc...) Zeg nu zelf => ook de screenshots van dvd.nl zien er niet echt denderend uit.

    Ik ben wel van mening dat een dvd er niet perse goed uit moet zien, zolang de film maar zo getrouw mogelijk wordt weergegeven. En dat lijkt hier wel het geval te zijn.
    Laatst aangepast door Andrew-Kenneth : 24-11-2007 om 09:41

  14. #14

    Standaard

    Ik dacht dat ik qua filmverhalen wel wat gewend was, maar dat van At World's End vond ik wel erg warrig en chaotisch. In deel 2 was dat eigenlijk ook al een beetje zo, maar deel 3 is echt de overtreffende trap. Ik heb verder wel genoten van deze film, maar het had zoveel beter en makkelijker gekund. Voorlopig mogen ze deze franchise wel voor een paar decenia op sterk water zetten van mij.

  15. #15

    Standaard

    Na de bioscooprelease was ik toch lichtelijk teleurgesteld. Grappig en spectaculair, maar wat een chaotische janboel! Maar nu ik hem nog eens rustig opnieuw heb gezien en het verhaal beter kan volgen vind ik deze afsluiter toch wel okey.

    Het blijft jammer dat de schrijvers zich weer in talloze onnodige bochten blijven wringen met teveel subplotjes en overbodige personages. Het karakter van Chow-Yun Fat bijvoorbeeld is leuk bedacht, maar doet amper ter zake. Die man had een belangrijkere rol verdiend.

    Het is net alsof de schrijvers de eeuwige kritiek dat sequels altijd slappe aftreksels zijn wilden ontwijken. Jammer dat ze niet gewoon de plotlijnen uit deel 2 afgerond hebben, in plaats daarvan komen ze met nog meer dwaalpaden. Dat werkt met name in het middenstuk nogal averechts (behalve de aanwezigheid van Keith Richards: chapeau!!!). Het begin is goed, maar zodra Captain Jack uit de onderwereld is gered zakt de boel in, want dan moet er ineens van alles uitgelegd worden.

    Het zal er ongetwijfeld ook weer mee te maken hebben dat de makers al begonnen waren met filmen terwijl de scenaristen het verhaal nog moesten afmaken. Een bedenkelijke trend in Hollywood, net als een releasedatum prikken terwijl het scenario nog geschreven moet worden. Misschien moesten de schrijvers wel zo ingewikkeld doen om alle reeds geschoten scenes nog enigzins passend in het verhaal te krijgen. Ik heb begrepen dat zij en Johnny Depp nog steeds in zijn voor een vierde film, maar dat ze daar rustig over na willen denken, dus die komt er voorlopig niet. Een uitstekend streven, als je het mij vraagt, laat ze maar eens rustig nadenken over het verhaal zonder dat de naderende releasedate in hun nek hijgt, wellicht komen ze dan weer met zo'n topper als Curse of the Black Pearl op de porppen.

    Het einde van At World's End maakt de taaie zit weer grotendeels goed, hoeveel CGI daarbij gebruikt is maakt me niets uit, een trilogie moet gewoon knallend eindigen, en een grote maalstroom is zonder de computer nu eenmaal moeilijk te realiseren.

    Dus al met al toch een aardige afsluiter, beetje vergelijkbaar met de Matrix trilogie: één topper en twee mindere vervolgen, maar als geheel nog steeds erg goed.

    7,0/10,0
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  16. #16

    Standaard

    Leuke film om een keer te kijken maar maakt over het algemeen weinig indruk.
    Het verhaal is te warrig en de film duurt te lang. Wel prachtige beelden overigens maar dat kan de film niet redden. Deel 1 blijft het leukst.
    Ze mogen er van mij nu wel mee stopppen.

  17. #17

    Standaard

    Vond `m een stuk beter dan deel 2 maar deel 1 is nog steeds de beste. Deze dvd komt er zeker in. Wellicht met de kerst ofzo
    New: The Last Warning - MoC LE, Vampyr - MoC LE
    Coming ASAP: -

  18. #18

    Standaard

    Er mogen dan wel problemen zijn met het verhaal maar uiteindelijk blijven het popcorn-films en daarin slaagt ook dit deel prima.

  19. #19

    Standaard warrig

    Warrig is nog netjes gezegd. Snapte het hele verhaal niet meer, heb me dus maar beperkt tot het kijken van fantastische plaatjes zonder me nog om het verhaal (?) te bekommeren.
    CUL8R

  20. #20

    Standaard

    Aan het begin van 2007 was ik ervan overtuigd dat dit in ieder geval dé film zou zijn die ik in de bioscoop zou gaan bekijken. Nu heb ik het afgelopen jaar vaker in een bioscoop vertoefd dan in de voorgaande vijf jaren bij elkaar, maar vreemd genoeg is deze derde Pirates er tussendoor geslipt en heb ik 'm gisteren dan alsnog voor het eerst bekeken op dvd. Na de vele gemengde verhalen wist ik niet echt wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk is het resultaat simpel: misschien geen foutloze film maar wel degene die ik graag wilde zien; een waardige afsluiter van de trilogie... en eventueel een mooie opener naar nog volgende delen. En warrig? Ach, gewoon je koppie erbij houden. Als je deze film onnodig gecompliceerd vind, dan ga je voorbij aan de scenario's van delen 1 en 2 waarin op ongeveer hetzelfde koord werd gedanst.
    Jammer genoeg wordt het bonusmateriaal op de dvd's steeds een stukje minder: had deel 1 nog veel verwijderde scènes, een drietal audiocommentaren en een aantal leuke docu's, daar moest deel 2 het stellen met nog maar één audiocommentaar en een docu die goede openheid van zaken gaf wat betreft de productie. De dvd van deel 3 heeft een aantal aardige docu's (vooral met de FRS-bonusdisc erbij) maar jammer genoeg slechts twee korte verwijderde scènes (terwijl de bloopers laten zien dat er nog wel meer opgenomen is wat niet in de film zit) en Ted & Terry (die op deze film een even groot stempel hebben gezet als Johnny Depp op zijn personage) schitteren door afwezigheid (terwijl hun audicommenaren op de vorige dvd's vaak tot het boeiendste bonusmateriaal behoorden). Hopelijk komt er over een aantal jaar nog eens een goede, consequent samengestelde trilogie-box, naar voorbeeld van The Lord of the Rings of de Gladiator-3-disc.
    Laatst aangepast door Thiver : 04-12-2007 om 23:47

  21. #21

    Standaard

    Ik heb 'm nou voor de tweede keer gezien en hij beviel me een stuk beter dan de eerste keer in de bioscoop .... het verhaal is nog steeds hectisch en chaotisch en met veel te veel subplots en twists maar als je de grote lijnen eenmaal door hebt is ie goed te volgen.
    De tweede helft van de film komt qua amusementswaarde weer in de buurt van Curse of the Black Pearl en dat compenseert wat mij betreft de warrige eerste helft. Captain Teague (en Mum Sparrow) FTW.
    Martijn

  22. #22
    Glorious Member
    Registratie datum
    Feb 2004
    Woonplaats
    Provincie Groningen

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Arnold van Oostrum Bekijk bericht
    Ik moet ze nog plaatsen. Wordt dit weekend
    Oké, zet de easter-eggs er maar op.

  23. #23

    Standaard

    Er knaagt iets aan me... waarom zijn de twee verwijderde scènes voorzien van audiocommentaar door regisseur Gore Verbinski? Meestal gebeurt zoiets alleen als die regisseur daarvoor ook al de hele film voorzien heeft van audiocommentaar; je haalt zo'n man immers niet naar de studio om 'm even vijf minuutjes vol te laten praten. Dus als je het mij vraagt, zijn er óf meerdere verwijderde scènes voorbereid voor de dvd (maar kwamen alleen deze twee erop), óf heeft Verbinski wel degelijk een audiocommentaar voor de film ingesproken, maar is deze wegens tijdgebrek nooit op de dvd terechtgekomen...
    Any thoughts?
    Laatst aangepast door Thiver : 29-07-2010 om 12:57

  24. #24

    Standaard

    ergens aan het eind van de film als de zon ondergaat, dan zie je heel duidelijk compressie over het beeld

  25. #25

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Thiver Bekijk bericht
    Er knaagt iets aan me... waarom zijn de twee verwijderde scènes voorzien van audiocommentaar door regisseur Gore Verbinski? Meestal gebeurt zoiets alleen als die regisseur daarvoor ook al de hele film voorzien heeft van audiocommentaar; je haalt zo'n man immers niet naar de studio om 'm even vijf minuutjes vol te laten praten. Dus als je het mij vraagt, zijn er óf meerdere verwijderde scènes voorbereid voor de dvd (maar kwamen alleen deze twee erop), óf heeft Verbinski wel degelijk een audiocommentaar voor de film ingesproken, maar is deze wegens tijdgebrek nooit op de dvd terechtgekomen...
    Any thoughts?

    Gaf Scorcese die 4 deleted scenes van The Departed ook geen commentaar? Maar die film heeft geen audiocommentaar.. Ik denk niet dat ze iemand iets helemaal laten inspreken, zonder het te gebruiken..
    I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you as well as you deserve

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •