De resultaten 1 tot 4 van 4 worden weergegeven.

Discussie: Kris Pusaka, De

  1. #1

    Standaard Kris Pusaka, De

    Specialist in de Javaanse cultuur Ben van Rooyen (Willem Nijholt) van het Tropenmuseum in Amsterdam krijgt op een veiling de mogelijkheid om een zeldzame Indonesische kris te kopen.
    Lees verder...
    Eric van Ballegoie

  2. #2

    Standaard

    Zoals vaker bij dit soort oude TV series is de verpakking mooier dan de inhoud. Jammer dat er -kennelijk- geen fonds voor bestaat om zoiets een opknapbeurt te geven.

    In het algemeen gesproken zou er op verpakkingen echt een aanwijzing moeten staan over de beeld-kwaliteit, als deze door enige oorzaak niet in lijn ligt met hetgeen je van het produkt DVD mag verwachten. Anders wordt het na aanschaf een hele grote teleurstelling. Pakt uiteindelijk niet goed uit voor het imago van de uitgever.

    Met dank aan deze recensie laat ik deze serie aan mijn TV voorbij gaan.

  3. #3

    Standaard

    Ben al heel wat troep gewend door al die belabberde releases van Nederlandse producties, vond de beeldkwaliteit van deze in vergelijking met enkele andere releases (Van de Koele Meren des Doods, Sil de Strandjutter) nog wel meevallen.
    "Het is allemaal anders gelopen. Alles loopt voortdurend anders"

    NeerlandsFilmdoek.nl - dé website over Nederlandse film en tv-series

  4. #4

    Standaard

    Wow... De kris...
    Dat is nog eens jeugdsentiment!
    Kan me nog een scene herinneren waarin een vrouw in bed lag en een dode vis aan haar voeten aantrof. Destijds voldoende voor een paar slapeloze nachtjes. En dat kwam dan door die vis wel te verstaan!

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •