De resultaten 1 tot 5 van 5 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Stranger than Fiction [DVD]

    Stranger than Fiction

    Een nieuw hoofdstuk in het leven van Harold Crick....

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Vandeweek deze film toevallig gezien:

    Stranger Than Fiction (2006)
    Harold Crick is een eenzame belastingambtenaar die een eentonig leventje leidt. Wanneer Harold een mysterieuze stem in zijn hoofd hoort, die Harolds leven begint te beschrijven, verandert zijn voorspelbare bestaan. Met de hulp van professor Jules Hilbert ontdekt Harold, dat hij het hoofdpersonage in een roman is geworden. De stem in zijn hoofd is die van Karen Eiffel, een excentrieke schrijfster die er bekend om staat, dat ze haar hoofdpersonages op de meest creatieve manieren om het leven brengt. Karin is een nieuw boek aan het schrijven en per toeval is Harold haar hoofdpersoon geworden. Harold moet Karin zien op te sporen, voordat ze haar boek voltooit.

    De nieuwe film van Marc Forester die eerder o.a. de films Monster,s Ball en Finding Neverland regisseerde en na deze film ben ik ook erg benieuwd naar de film Stay van hem. Dit is een erg leuke film die me kwa constructie deed denken aan Adaptation en Ober maar met een totaal ander verhaal. Je denk in het begin dat je naar een komedie zit te kijken maar gaanderweg zou ik het toch meer een drama met wat komische elementen willen noemen. Het begin met die icoonetjes vindt ik erg sterk verzonnen. Will Ferrell is echt fantastich in z,n rol maar ook de bijrollen van Maggie Gyllenhaal en Dustin Hoffman mogen er wezen. Het einde zal voor sommigen misschien een tehoog suiker gehalte hebben,ik had er zelf geen problemen mee. vindt je de films Adaptation en Ober dan is dit zeker een aanrader. 8/10
    Laatst aangepast door Dennis Kuijper : 23-08-2007 om 10:30
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  3. #3

    Standaard

    Einde was erg matig, Dustin Hoffman vond ik maar matig (tot zeer slecht zelfs) in deze film. Rest van de cast doet het prima. Begint goed, eindigt slecht.
    Five-Star Trader (778+) | Gold Trader (156+) | eBay (ex-lid) (191+)

  4. #4

    Standaard

    Mooie film! Will Ferrell's Truman Show.

    Het eerste idee van het einde was bij mij ook negatief, maar hoe langer het einde loopt hoe logischer deze keuze misschien is. Vond het uiteindelijk dan niet zo verkeerd.

    PS. Arnold, ik heb deze film gehuurd en daar staat WEL het nepinterview met Karen Eiffel en die blonde doos op. Trouwens, leuk interview. Veel geïmproviseerd.

  5. #5

    Standaard

    Aparte film van de regisseur van de nieuwe (nog titelloze) James Bond-film. Einde was niet slecht, maar zeker niet zo denderend als de film zelf doet geloven.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •