Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
De resultaten 51 tot 72 van 72 worden weergegeven.
  1. #51

    Standaard

    Verrassend goed! Zeker aangezien Ashton's producties tot nog aan toe niet erg aansprekend waren. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

  2. #52

    Standaard

    Interessantdoenerij; eigenlijk helemaal geen goeie film. Memento was nog beter zelfs.

  3. #53

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Joost v.d. Ham
    Prima film, alleen iets te veel van hetzelfde 'trucje' hoewel het wel een leuk 'trucje' was .
    Eens. Hoe was eigenlijk dat briliante einde van de DC?!?

  4. #54

    Standaard

    ik zag dat ik nog niet had gereageerd
    fantastische film .. orgineel .. spannend .. goede dvd-uitvoering .. geweldige acteerprestaties .. ongeloof hoe goed. Staat zeker in mijn top 20 beste films.

    een hele grote aanrader

  5. #55

    Standaard

    heb deze film vorige week gekocht, zal em binnenkort even kijken. lijkt mij een toppertje!
    Somebody once wrote: "Hell is the impossibility of reason." That's what this place feels like. Hell. (Chris Taylor - Platoon)

  6. #56

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door bepgreet
    Interessantdoenerij; eigenlijk helemaal geen goeie film. Memento was nog beter zelfs.
    Maar Memento is dan ook een briljante film.. En interessantdoenerij? leg eens uit
    New: Pulp Fiction 15 Year Anniversary Briefcase Edition (blu-ray)

  7. #57

    Standaard

    Vanavond the Theatrical Version gezien, na een paar weken geleden de Director's Cut te hebben gezien. De DC is duidelijk de betere van de twee. Het einde van de DC is stukken beter.

  8. #58

    Standaard

    Wat een crap film!!

    De titel klopt niet eens --> Iets kleins in je leven kan later iets groots veroorzaken wil het zeggen. Maar dit is wel superslecht uigewerk [spoiler:77c1f223d2] This toch logisch dat als je je handen op een bom houdt dat je je handen dan kan verliezen? hij verandert alleen maar supergrote dingen waaraan je eigenlijk een trauma moet overhouden[/spoiler:77c1f223d2]

    O ja en de hoofdrolspeler acteerde ook zeer matig

  9. #59

    Standaard

    Deze film staat zeker in mijn top 5 beste films die ik ooit gezien heb. Wat me wel opvalt is dat veel mensen de film afbreken soms alvorens de film gezien te hebben op basis van de acteurs, ofwel er gewoon geen bal van snappen en zich dan genoodzaakt voelen het boeltje af te kraken.

  10. #60

    Standaard

    Erg benieuwd naar deze film, en dan vooral de Director's Cut...

    Zucht, had ik maar weer geld...
    **** me gently with a chainsaw.

  11. #61

    Standaard

    Dit weekend gekeken: een topper
    | DVD: 502 | HD-DVD: 48 | Blu-ray: 80| Samsung 50f6650| Pioneer VSX-919AH | LG BD370 | Toshiba HD-EP35 | Q-acoustics Q7000| Thatcable, Oehlbach en Monster

  12. #62

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Diana
    Topfilm . Zowel het verhaal, de acteerprestaties en het geluid zijn geweldig te noemen.
    Acteerprestaties? Die vond ik eigenlijk niet heel erg goed vooral die van de hoofdpersoon laat imo te wenseno ver

    Afwerking is ook slecht (briefjes die er al jarenlang liggen maar nog steeds goed in staat zijn als ik het me goed herinner).

    Titel klopt voor geen meter. Meer de olifant effect (als een olifant op je stampt voel je het later nog als je het overleeft). Ik bedoel als [spoiler:53ade38a0b] je een bom in je handen laat ontploffen is het logisch dat je handen eraf kunnen vliegen toch? [/spoiler:53ade38a0b] In ieder geval de dingen die hij laat veranderen in zijn leven vind ik nu niet echt klein .
    Maar ja ik sta alleen in mijn mening over deze film blijkbaar dus hier hou ik het bij.

  13. #63

    Standaard

    Deze 2-disc begint een beetje naar de achtergrond te trekken, heb ik het idee. Ik zie hem namelijk lang niet overal meer. Vorige week dus toch maar toegeslagen, en ik heb er zeker geen spijt van. Want wat een Topper!!

    Het verhaal is bijzonder boeiend. De effecten ondersteunen dat, ze overheersen niet, dat begint een unicum te worden. Ook de acteerprestaties vond ik goed. ***cher laat een heel andere kant van zichzelf zien, en brengt het er best goed vanaf. Ik moest in ieder geval geen seconde denken aan "***cher the Comedian".

    Vooral bij deze 2-disc is het leuk om de twee versies van de film met elkaar te kunnen vergelijken. Daarbij maken de extra's op beide schijfjes het tot een totaalervaring voor deze film. Mooi compleet dus. En weer een geslaagde aankoop voor de collectie.
    I used to steal birds, but now I'm a newspaper man. (Mr. Fox)

  14. #64

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Burger86
    Titel klopt voor geen meter. Meer de olifant effect (als een olifant op je stampt voel je het later nog als je het overleeft). Ik bedoel als [spoiler:3820c922b4] je een bom in je handen laat ontploffen is het logisch dat je handen eraf kunnen vliegen toch? [/spoiler:3820c922b4] In ieder geval de dingen die hij laat veranderen in zijn leven vind ik nu niet echt klein .
    Het gaat er juist om dat de kleine beslissingen die je in een fractie van een seconde neemt, de rest van je leven danig op hun kop kunnen zetten. Bv. [spoiler:3820c922b4]in een impuls besluit Evan de bom te pakken ipv af te wachten. Hierdoor verliest hij zijn handen, krijgt niet hij maar zijn vriend Lenny een relatie met Kaleigh, is Tommy ineens een reli-freak en is zijn moeder terminaal ziek. Dat is toch niet direct wat je verwacht als je probeert een bom onschadelijk te maken.[/spoiler:3820c922b4] Alle veranderingen die hij aanbrengt hebben niet helemaal (of soms totaal niet) een gelukkige afloop.

    Het mooie van de DC vind ik dat [spoiler:3820c922b4]Evan uiteindelijk ontdekt dat hijzelf het probleem is waardoor geen van zijn familieleden en vrienden volledig gelukkig kan zijn. Samen met de andere toegevoegde scenes levert dat een interessant existensiëel vraagstuk op: had hij überhaupt wel moeten bestaan? Zijn doodgeboren broers hebben zichzelf om die reden ook verwijderd. Uiteindelijk offert hij zichzelf ook op voor het geluk van zijn naasten.[/spoiler:3820c922b4] Deze paar scenes voegen IMO nog een extra laag toe aan een toch al subliem gelaagde film. Een geweldige combi van drama en science-fiction, net als Eternal Sunshine eigenlijk.
    Mom? If you were in a German Scheiße movie, you'd... you'd tell me, right? - Eric Cartman
    You are entering a world of pain, my friend - Walter Sobchak

  15. #65

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Joost v.d. Ham
    Prima film, alleen iets te veel van hetzelfde 'trucje' hoewel het wel een leuk 'trucje' was .
    Ben ik het ook mee eens. Goede, originele film, maar ik hoef hem niet veel vaker te zien. Ik vind hem toch een beetje te 'over the top' daarvoor. Maar was zeker een goede film om een keer te zien!

  16. #66

    Standaard

    Ik heb 'm zojuist voor de tweede keer de Director's Cut gezien. Het blijft een uitstekende film.

  17. #67

    Standaard

    Ik vind dit een prachtige film, maar ik kan 1 tip geven aan iedereen:

    LEES DE ACHTERKANT / SYNOPSIS van deze DVD NIET!!! de recensie geeft ook al veel teveel prijs (naar mijn mening)... lees niks over deze film, kijk hem gewoon en het verrassings/verwarrings effect is vele malen groter!

  18. #68

    Standaard

    Ik heb de directors cut versie gezien,andere versie nooit gezien maar als ik de verhalen moet geloven is dit de betere versie. Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij deze eerste kijkbeurt. Op de een of andere manier blijf je kijken maar aan de andere kant vond ik het ook niet echt heel intressant en teveel van hetzelfde trucje op een gegeven moment. Ik ga hem nog is aan een tweede kijkbeurt onderwerpen misschien met audio comentaar,wie weet dat ik hem dan beter ga vinden. 7/10
    ‎Broodje Frikandel Speciaal

  19. #69

    Standaard

    Vandaag de Director's Cut voor de derde of vierde keer bekeken. Ik vond 't nog steeds een ijzersterke film met een uitstekend einde.

  20. #70

    Standaard

    Evan Treborn (Ashton ***cher) heeft geen makkelijke jeugd gehad. Tijdens bepaalde traumatische gebeurtenissen krijgt hij black-outs, waardoor hij zich niets meer kan herinneren van datgene wat heeft plaatsgevonden. Nadat hij van een dokter het advies heeft gekregen een dagboek bij te houden, komt hij er jaren later toevallig achter, dat hij door middel van het lezen in zijn dagboek, terug kan reizen naar de plaats en tijd van de gebeurtenis. Als hij er dan vervolgens ook nog achter komt dat hij de gebeurtenissen kan veranderen om er zo voor te zorgen dat de toekomst er rooskleuriger uit zal komen te zien, zal hij naarmate hij vaker heen en weer "reist", inzien dat dit niet zomaar zonder slag of stoot kan.

    Dit is de eerste keer dat ik "The Butterfly Effect zag en de film greep me meteen bij de strot. Alles is mooi in beeld gebracht en wordt ondersteund door een passende, mooie soundtrack. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van tevoren niet geloofde dat Ashton ***cher een serieuze rol goed en geloofwaardig neer kon zetten, maar ben na afloop toch flink verrast. Hij speelt z'n rol met verve en dat valt ook te zeggen van de rest van de cast (o.a. Amy Smart en Eric Stoltz).

    De versie die ik trouwens bekeek was, na een klein beetje research, de Director's Cut. Ik had verschillende reacties gelezen waarin duidelijk werd dat dit de betere versie was.

    Kortom, een aangrijpende film met een bijzonder script, een mooie score en goede acteerprestaties. 8.5/10
    "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."

    Greetz, the Dude / Four-Star SafeTrader
    Last.fm | Filmlijst en -recensies | DVD Profiler

  21. #71

    Standaard

    Ik vond het einde van de theatrical cut beter dan die van de directors cut, want in de directors cut kiest hij de makkelijke uitweg door zichzelf te doden in de baarmoeder alvorens hij geboren wordt waar hij in de theatrical ervoor kiest zijn grote liefde al op jonge leeftijd af te stoten door haar te bedreigen, zodat hij een leven lang in pijn leeft omdat hij niet bij zijn grote liefde kan zijn . Daarom vond ik de theatrical ending meer impact hebben, ook al is dat einde meer commercieel. Nu moet ik wel zeggen dat de inhoud van de rest van de directors cut soms wat beter is, omdat daar de "hardere" stukken zoals verkrachting in de gevangenis niet gemeden worden.

    Deze topfilm verdient minstens een 9,5/10 en is zeker één van mijn topfavorieten aller tijden.

  22. #72

    Standaard

    Net deze film gezien. Snap niet goed wat iedereen daar zo fantastisch aan vindt, maar bon, smaken verschillen nu eenmaal . Ik vond initieel het idee wel interessant maar het werd gewoon te langdradig, en je kunt honderden verschillende 'vervolgen' en vertakkingen verzinnen in zijn leven. Snap dan ook niet waarom hij dan uiteindelijk die laatste keuze maakt en dan ineens wel alles ok afloopt... Ik vind overigens ook dat de titel totaal niet klopt, maar dat terzijde.
    Maar wat ik helemaal vreemd vind is dat op dvd.nl deze film een 9.3 krijgt met bijna 500 stemmen. Heb eigenlijk nooit echt op die scores gelet, maar die lijken mij toch wel zwaar gemanipuleerd ?! Hij moet toch echt ongelooflijk veel 10'en krijgen en bijna geen lage scores om aan 9.3 te geraken... bizar.

Pagina 3 van 3 EersteEerste 123

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •