De resultaten 1 tot 10 van 10 worden weergegeven.

Discussie: Lost In Space [DVD]

  1. #1

  2. #2

    Standaard

    Raar dat deze film toch door het merendeel van de mensen niet goed wordt bevonden. Ik heb me inmiddels al weer drie keer vermaakt met deze dvd. Je moet uiteraard wel een voorliefde voor s.f. hebben.

    Geen baanbrekende effects maar de effecten zelf zijn gewoon goed verzorgd.

    Nee hoor niks mis mee deze dvd.
    Laatste aanschaf nr. 1620 "nights in Rodanthe"

    foto's van collectie | al mijn films bij imdb | dvdprofiler

  3. #3

    Standaard

    Zeer matig, een echte E.O-S.F.

  4. #4

    Standaard

    Mijn geluidstrack van de film loopt niet synchroon met de film! hebben jullie dat ook?

  5. #5

    Standaard

    Zat even een paar oude reviews op te zoeken, maar ben blij dat de reviews steeds beter zijn geworden. Een volledige mening als "Het verhaal van de film zit goed in elkaar, maar persoonlijk vond ik het geen superspannende film." kan echt niet natuurlijk Plaatjes doen het ook niet!

  6. #6

    Standaard

    De 'productiewaarden' van deze film zijn niet verkeerd: camerawerk en effects zien er uitstekend uit. Probleem is alleen dat het verhaaltje zo houterig verteld wordt en dat de hoofdpersonen nauwelijks boeien. Een leuke film om eens een keer te huren of gewoon op tv te zien, maar niet om te kopen.

  7. #7

    Standaard

    Ik heb hem daarstraks besteld. Een kleine 8 euro vond ik het zeker waard. Ik vind het mooiste aan Lost in Space die afzondering met de levende wereld. Goede sfeer. Alleen de zogenaamde verlaten space-ship die ze bezoeken - die uiteindelijk toch niet zo verlaten is - vind ik erg waardeloos materiaal.

  8. #8

    Standaard

    Ik heb de DVD al een tijdje in mijn bezit en dit is gewoon een vermakkelijke SF-film en stiekum heb ik altijd gehoopt dat er nog een vervolg op zou komen maarja vanwege tegenvallende omzetten zal dat wel niet gebeuren.

  9. #9

    Standaard

    Iets wat me opviel toen ik LiS vandaag weer bekeek: deze film bevat al bullet time-shots terwijl Blade en The Matrix (die respectievelijk een half jaar en een jaar later uit zouden komen) er vaak de "credit" voor krijgen dat ze dit effect geïntroduceerd zouden hebben. Bekijk de scene met de hyperjump maar eens: da's toch echt bullet time.

    Ik vind het trouwens nog steeds wel een leuke film, en inmiddels heb ik hem voor een paar euro toch maar aangeschaft.

  10. #10

    Standaard

    Kan deze film ook altijd waarderen, het is niet echt hoogstaand, maar heb hem toch al enkele malen bekeken, intro ook diverse malen als demo gebruikt bij kijkers, leuk stukje spektakel met leuke soundtrack......ben enorme SF fan misschien dat ik daarom deze film iets gekleurd bekijk, sommige dingen zijn echt te kinderachtig, maar ja nogmaals is best te pruimen....
    Grtz Ron

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •