De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Philips introduceert Ambilight en Pixel PLus 2

    Philips introduceert Ambilight en Pixel PLus 2



    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Weer een goede stap die Ambilight,ik heb zelf als ik tv kijk ook een sfeer licht achter mijn tv zodat het prettiger kijkt.
    Pixel Plus 2 is mooi natuurlijk,maar ik vindt alle foefjes en truucjes om tv beeld mooier en beter te laten lijken vindt ik niks.
    Vooral Digital Natural motion vindt ik niet om aan te zien,de mensen lijken net uitgeknipt te zijn op het beeld en het beeld spookt enorm,je ziet gewoon de artifacten om de mensen heen,voor mijn absoluut geen optie.
    Als je er lang naar kijkt wordt je gewoon duizelig,het kijkt erg inrustig.
    Wat vinden jullie ervan ?

    Gtrz van

    Dchris
    http://www.denniskoppen.nl

    "When this baby reaches 88 miles per hour, you're gonna see some serious sh*t" - Doc. Emmet L. Brown "Back to the Future"

  3. #3

    Standaard

    Goed dat ik dit weet, kan ik de planning voor een breedbeeld weer met 5 jaar uitstellen. Ik koop niks zolang die technologie zó supersnel gaat.


    Ambilight vind ik geen toegevoegde waarde. Die zou ik direct uitschakelen als dat erop zat. Ik kijk het liefste een DVD in het donker (bioscoopeffect vind ik) en zonder DVD met een (eigen!) sfeerlampje erbij.
    I'm gonna make you an offer you can't refuse!

  4. #4

    Standaard

    Pixel plus, tja je moet er van houden. De meesten die bij mij voor het eerst tv kijken vinden het echt vreselijk. Zeker bij films ziet het er soms qua beweging uit als video. De filmlook is totaal weg. En ik begin me ook steeds meer af te vragen of ik er wel zo slim aan heb gedaan om mijn huidige tv te kopen. (28PW9527)

    Waar ik mij steeds meer zorgen over begin te maken is hoeveel wij als nederland en europa achterlopen met HDTV ten opzichte van Amerika en Japan. Ik was gisteren in Hilversum (school) en liep in een tussenuur in het centrum en het viel mij op dat in electronicazaken zelfs bij de duurdere plasmaschermen helemaal niks staat over HDTVcompatibiliteit of resoluties die daar enigszins in de buurt komen. Misschien zat het er wel op, maar mijn punt is dat het er geen aandacht aan wordt besteedt.

    Tuurlijk moet Philips blijven doorontwikkelen, maar maak er dan iets van dat je een HDTV hebt die SDTV beter kan weergeven. Zeker met de ontwikkeling van HDV camcorders waarmee sony, jvc en canon zich mee bezig gaan houden (HDV=een HDTVsignaal met MPEG2 compressie op een normale MiniDV), lijkt me dat HDTV veel meer moet worden gepromoot. Zeker door Philips, die geloof ik zelfs mede-uitvinder was.

  5. #5
    Johan van den D.
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door robvanknegsel
    Ik koop niks zolang die technologie zó supersnel gaat.
    Niet op wachten want het blijf zo snel gaan als nu en wellicht nog sneller.
    Ambilight vind ik geen toegevoegde waarde.
    Maar dat is het wel.
    Het is een feit dat indirect tegenlicht achter je beeld een positieve invloed heeft op het beeld, althans dat denken je hersenen.
    Dit is zeer slim bedacht van Philips en raar eigenlijk dat er nooit een ander merk op is gekomen om dit op de markt te brengen.
    Het is namelijk algemeen bekend dat het een feit is dat het wel degelijk werkt.
    Of je het ook persoonlijk prettig vind of niet zoals robvanknegsel dat is weer een heel ander verhaal natuurlijk maar feit blijft wel dat het geen onzin is.
    :wink:

  6. #6

    Standaard

    Pixel Plus 2 is de nieuwste versie van Philips’ bekroonde beeldverbeteringstechnologie. Voortbouwend op zijn uitbundig geprezen voorganger creëert deze technologie nóg scherpere en beter gedetailleerde beelden met een grotere dieptewerking dan enige andere beeldverbeteringstechniek.
    Hmm, nou ja de meeste pixel plus toestellen worden fabriek af toch dramatisch slecht afgeleverd. Zo ook die van mij toendertijd. Wat een ramp was dat zeg. Hopelijk is dat nu dan een stuk verbeterd anders zie ik het toch niet zo zitten, er waren toch erg veel klachten over.

    Citaat Oorspronkelijk gepost door shadow
    Pixel plus, tja je moet er van houden. De meesten die bij mij voor het eerst tv kijken vinden het echt vreselijk. Zeker bij films ziet het er soms qua beweging uit als video. De filmlook is totaal weg. En ik begin me ook steeds meer af te vragen of ik er wel zo slim aan heb gedaan om mijn huidige tv te kopen. (28PW9527)
    Dat klopt van die filmlook. Moest er ook erg aan wennen. Maar heb jij je tv al ISF laten calibreren? Ik heb zelf een 36PW9767 pixel plus toestel die ISF gecalibreerd is en het resultaat is gewoon fantastisch. Zeker die pixel plus toestellen hebben er enorm baat bij. Moet je toch maar eens over denken als je niet zo tevreden bent over je beeldkwaliteit.

    Lees deze links maar eens door:

    http://www.dvd.nl/forum/showthread.p...&highlight=isf

    http://www.hometheater.nl/media/ISF%20uit%20HVT.pdf

    http://www.hifi.nl/allesover.php?id=1597
    "This is not about revenge, this is punishment..." -> Tom Jane - The Punisher

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •