Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 33 van 33 worden weergegeven.
  1. #26
    Johan van den D.
    Guest

    Standaard

    Goede film met goede spelers en zeker ook een goede sounstrack.
    Het verhaal is nog het minste van het geheel en daar kan je dus zeker over discusseren.
    Kortom, persoonlijk vind ik dat er niks mis mee is. :wink:

  2. #27

    Standaard

    Allereerst moet ik zeggen dat de DTS echt rockt en echt een extra dimensie aan de film toevoegt. De tweede dimensie komt van het mooie camerawerk (en dan bedoel ik die stukken in de jungle) maar het verhaal was ook zeer zeker niet mis. Ook al had de allerlaatste wending voor mij niet gehoeven.

    Aan het begin dacht ik de hele tijd aan Rashomon, van Akira Kurosawa, nogal stom eigenlijk maar ook dit gaat over een aantal mensen die allerdrie hun verhaal doen over een gebeurtenis, die van verschillende kanten wordt belicht Dit wordt dan ook nog eens in de regen vertelt. Dus kwa opzet lijkt het vooral erg veel op de film. Wel grappig hoe hetzelfde idee tot een compleet andere film is uitgewerkt.

    Zou niet zeggen zeer goede film, of dat ik niet zag aankomen wie er verder nog bij betrokken waren. Maar het was een leuke film, goede entertainment. Als je iets in deze trand wil zien dat echt goed is, moet je A Few Good Men maar eens kijken, dat is wat ik noem geniaal.

  3. #28

    Standaard

    Erg goede dvd , ik ben erg blij dat ik deze in mijn collectie heb. De film zelf is erg indrukwekkend , niets is wat het lijkt wordt hier meermaals gebruikt, het einde is dan ook een grote verassing al zijn er nog wat plotholes in de film. Samuel is natuurlijk de beste acteur die hollywood telt en Travolta is goed bezig. Mctiernan weet hoe je een goede actie-thriller moet maken , de dvd uitgave is erg goed , goed beeld , helder geluid en een goede film. Wat wil een dvd fan nou nog meer ? 8)
    immortality , take it , it's yours !

    mijn DVD's

  4. #29

    Standaard

    Ik vind het een aardige dvd. Het verhaal is af en toe lastig te volgen, maar dat kan ik wel waarderen! Het geluid is wel zwaar ok. Had alleen meer aktie verwacht. Geen topfilm, maar voor mij wel een aanschaf waard!

  5. #30

    Standaard

    Heb hem gisteren gekeken. Leuke dvd!!

    Maareh, snapt iemand het eind?

  6. #31

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Ultramorada
    Heb hem gisteren gekeken. Leuke dvd!!

    Maareh, snapt iemand het eind?
    Eind is idd heel erg verwarrend. Heb ook geen zin om er nog over na te denken!

  7. #32
    Johan van den D.
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Ultramorada
    Heb hem gisteren gekeken. Leuke dvd!!

    Maareh, snapt iemand het eind?
    Ja :wink:

  8. #33

    Standaard

    Leuke film met vele plotwendingen. Had wel wat moeite alle namen uit elkaar te houden, maar desondanks vermakelijk om naar te kijken. Jackson's rol valt erg tegen (kort in beeld), Travolta is daarentegen als vanouds. Heb de DVD gezien uit het MoviePower assortiment (hij kost je dan in feite 5 euro) en is zijn geld meer dan waard. Krijgt van mij een 6.5 (7 gestemd omdat gemiddelde nu dicht bij 5 zit).

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •