De resultaten 1 tot 13 van 13 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Twinkle Twinkle Lucky Stars (SCE) [DVD]

    Twinkle Twinkle Lucky Stars (SCE) [DVD]

    Jackie Chan duikt af en toe op in deze film met flauwe humor en flitsende actiescènes

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    Ik heb deze film gekocht omdat ik grote fan ben van Jackie Chan, maar voor de rest vind ik aan deze films ook niet, vind ze erg flauw, gelukkig kunnen de actie scenes me opvrolijken.
    BD (1243) What i Watch

  3. #3
    SmashingSteve
    Guest

    Standaard

    Hoe lang komt Michelle Yeoh in de film, want zou de film enkel aanschaffen voor haar.

    Vind trouwens wel dat de DVD's van HKL steeds de naam special collector's edition waardig zijn. Er staat bijna altijd voor meer dan een uur aan extra beeldmateriaal op (audiocommentaar er nog niet bijgeteld) de schijfjes. En bovendien zijn de features altijd mooi uitgevoerd en erg informatief. Er zijn mindere DVD-releases die ook een dergelijke titel dragen, maar die het veel minder verdienen.

  4. #4

    Standaard

    Denk dat ze zo 5 minuten te zien is als het niet minder is. Ze speelt een judo lerares waarmee Sammo even gaat rollenbollen. Aan het einde van de film zie je haar ook even als er een stortvloed aan cameo's de lift uit komt gelopen.

  5. #5
    SmashingSteve
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Marcel den Haan
    Denk dat ze zo 5 minuten te zien is als het niet minder is. Ze speelt een judo lerares waarmee Sammo even gaat rollenbollen. Aan het einde van de film zie je haar ook even als er een stortvloed aan cameo's de lift uit komt gelopen.
    THX Marcel!
    Zal geen aankoop worden dan...

  6. #6

    Standaard

    Van de reputatie van het meest legendarische trio uit de Hong Kong cinema "Sammo Hung, Jackie Chan & Yuen Biao" wordt behoorlijk misbruik gemaakt. Lucky Stars was wel aardig, maar Twinkle, Twinkle, ik weet het nog zo net niet. Vooral de scenes van de andere groep zijn soms behoorlijk irritant. De actie met Biao, Chang & Hong, hoe sporadisch ook, is wel de moeite waard. Ik wou deze films zien omdat er een aantal scenes voorkomen in de Making Off van Project A. Daar zagen ze er erg goed uit. Ik denk echter dat Twin Dragons & Meals On Wheels meer de moeitte waard zijn. Project A blijft het echte meesterwerk. Nu nog kijken wat Winners & Sinners, is die deze maand is uitgekomen.

  7. #7

    Standaard

    Van Winners and Sinners komt er snel een review aan :wink:

  8. #8

    Standaard

    Denk dat ik em voor die tijd al wel heb aangeschaft. Maar evengoed natuurlijk altijd welkom.

  9. #9

    Standaard

    Gevecht op het eind is echt meesterlijk, met Andy Lau die kung fu kan

    Prachtige choreografie van de vechtscenes met de 3 jeugdvrienden.

    Aanrader.


    Dushen

  10. #10

    Standaard

    Dat is eigenlijk wel een beetje de tendens in de beide films. Met My Lucky Stars en Twinkle, Twinkle Lucky Stars was het steeds zo dat het begin erg hoopgevend is en dat er op het einde aan weer een knallend gevecht komt. Het middenstuk zit dan vol met grappig bedoelde momenten waarvan je je kunt afvragen of ze wel zo grappig zijn. Maar zeer zeker maaken de openingen en de finales de films wel het kijken waard. Als een films overigens is geregiseerd door Sammo Hung, dan kun je er zobiezo wel zeker van zijn dat de gevechten knap gechoreografeerd zijn. Ook al zijn tal van anderen ook zeer zeker niet mis.

  11. #11

    Standaard

    inderdaad een grappige film,alleen jammer dat Jackie niet veel te zien was.Ik had deze hele lucky stars serie op video,er zaten ook heel veel flauwe scenes bij.

    Project A en Project A 2 zijn inderdaad vele malen beter,En police story is nog beter (vooral 3)

  12. #12

    Standaard

    Ik heb net Winners & Sinners bekeken en ik vond deze eigenlijk de meeste grappige er af. Niet zo zeer veel Kung Fu, zoals we gewend zijn, maar wel erg veel en bij vlagen zeer goede en flauwe grappen. De gevechten die er waren waren vaak erg spectaculair in beeld gebracht. Vooral Jackie Chan's capriolen op de rolschaats was erg indrukwekkend.

    Wat ik alleen niet begrijp is waarom HKL eert My Lucky Stars uitbrengt (valt met deze film echt middenin een verhaal) Deel 2 in de serie. Daarna brengen ze deel 3 uit : Twinkle, Twinkle Lucky Stars en dan deel 1 : Winners & Sinners. Veel van wat er in de twee vervolgen voorbij is gekomen viel nu pas op z'n plek. Met Tai Chi Boxer hebben ze al hetzelfde gedaan. Dat terwijl deel 1 : Tai Chi Master nog steeds niet te krijgen is.

    Police Story 3 het beste, Hmmm laten we hopen dat deze dan ook nog gaat worden uitgebracht. Deel 1 en 2 waren echt zeer sterk. Een terecht plaatsje in de beste actiefilms ooit, zou niet geheel onterecht zijn.

  13. #13

    Standaard

    Zal wel te maken hebben met het verkrijgen van de rechten. Blijkbaar hebben ze eerst deel 2 en 3 kunnen krijgen en toen pas deze.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •