Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 35 van 35 worden weergegeven.

Discussie: 8 Mile [DVD]

  1. #26

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door Morpheus19
    En dat is meteen even een puntje kritiek op de dvd van mijn kant: de DD versie heb ik nog nooit geluisterd, maar op de DTS versie is de bass voor mijn gevoel veel te wollig en te vol. Het is gewoon dreunend. Soms is het zo overdreven bij de aftiteling dat ik mijn sub uitzet/zachter zet. Niet de bedoeling.
    Ik merk wel dat je nooit Rap luisterd....dat hoort jongen! Luister maar eens naar Cypress Hill enzow.

    8 Mile is voor mij een meesterwerkje geworden. Over de cijfers beetje vaag....ik heb een 10 gegeven
    ik merk dat jij niet veel rap luistert (geintje ). Kijk maar eens in mijn cd-wisselaar. Van de 184 cd's die erinzitten zullen er zo'n 70/80 rap/hip-hop van zijn. En daar valt het "wollig" zijn van de bass reuze mee. En die speel ik met dezelfde spullen af (afgezien van speler natuurlijk) als mijn dvd. Kijk maar eens naar Dr. Dre. Korte droge beats die niet zo enorm aan het dreunen zijn. Het klinkt gewoon niet lekker op de dvd. En dat ligt niet aan mij of dat ik te weinig hip-hop/rap luister .
    Mvg,

    Christiaan

  2. #27

    Standaard

    Ik heb deze dvd een 8 gegeven, het is een mooie film die ik al 3 keer gezien heb en intussen zelf gekocht heb. Jammer vind ik het ontbreken van de videoclip Lose Yourself, en de matige dvd-rom extra's.

  3. #28

    Standaard

    Echt zo'n ontzettende mooie film!!! Ik moet 'm echt nog eens een keer kopen op DVD, maar hij komt er zeker eens in te staan! De film heb ik maar 1 keer gezien, en op school voor een opdracht nog een keer de rapbattles op het einde. Echt supergoed. En Eminem speelt goed!!!! Ook zeer terecht dat 'Lose Yourself' een Oscar heeft gekregen. Wat een schitterend nummer. Als ik me rot voel zet ik dit nummer altijd op, en het werkt echt opbeurend. Over deze film echt niets dan lof. Ook dank aan Curtis Hanson en Kim Basinger. 8)
    Mr Fairbrother: 'Is Ted here?'
    Spike: No, he's doing the whocanputhisheadinabucketofwaterthelongest-competion!

  4. #29

    Standaard

    lose yourself vind ik juist een van zijn mindre liedjes, de liedjes van mobb deep die je hoort in de film zijn een pak beter
    achteraan in de kudde stapt men in de stront

  5. #30

    Standaard

    Heerlijke muziek film!
    *For love some WiLL search the ends of the world..to possess the objects of their desire some even KiLL*
    Mijn collectie

  6. #31

    Standaard

    zeer goede film met goede muziek ...eminem acteert echt goed in de film maar dat zal denk ik wel komen omdat het min of meer over hemzelf gaat die film
    Forrest Gump: Life is like a box of chocolate, you never know what you are gonna get...

  7. #32

    Standaard

    Gisterenavond 8 Mile gezien. Ik hoor bepaalde liedjes van Eminem graag, maar ben niet bepaald een fan van het eerste uur. Ondanks dit vond ik het een leuke film, weliswaar vol met cliches maar toch aangenaam om te zien. Leuk om Eminem eens te zien als acteur wat zeker geslaagd is. Een 7,5/10

  8. #33

    Standaard

    Weer eens gezien.

    Schitterende film.Het moet zoiezo wel een beetje je smaak zijn,die muziek.Maar deze heeft echt een perfecte sfeer,en ik zie het zeker niet als pure commercie voor Eminem,zo zijn velen daar echt opgegroeid.

    8.0/10

  9. #34

    Standaard

    Een Oscar voor Best Song voor je 1e film: wauw! Hiermee laat Eminem andere muziekartiesten die in een film een hoofdrol spelen(Mariah Carey en Britney Spears bijvoorbeeld) VER achter zich.
    Het verhaal is erg origineel, het acteerwerk is goed en de muziek (wat mij betreft de echte hoofdrolspeler) verveeld geen moment. Een echte topper wat mij betreft!

  10. #35

    Standaard

    Toffe film. Volgens mij hoef je zelfs helemaal niet van Eminem te houden om deze film goed te vinden.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •