Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
De resultaten 26 tot 31 van 31 worden weergegeven.

Discussie: Spider [DVD]

  1. #26
    Super Member
    Registratie datum
    Oct 2002
    Woonplaats
    Zuid Holland is niet groot genoeg

    Standaard de

    film kon mij de eerste minuten niet boeien, ben dus wat anders gaan doen tot ik het gevoel had mij te kunnen concentreren. Ik heb hier zeker geen spijt van vind het een mooie film. Sowieso kijk ik hem nog een keer. Maar Ralph is steeds meer een favoriete acteur van mij.. KLASSE...

  2. #27

    Standaard

    saai en trage film, verhaal is ook niet echt boeiend en bijzonder, einde moet veel voorstellen maar valt ook vies tegen:

    sfeer en acteerwerk is wel heel goed, dus dat zou alleen het kijken van deze dvd kunnen reachtvaardigen....

    existenz vind ik bv. beter van hem....

  3. #28

    Standaard

    Erg sterk psychologisch drama, ik heb er echt van genoten. Een van Cronenbergs betere films.

  4. #29

    Standaard

    Vond deze film te traag, te rustig, te deprimerend kortom ik heb er niet erg van genoten en het voelde alsof ik me door de film heen moest worstelen, voor mn gevoel duurde hij veeel langer dan die 99min die op de hoes staan aangegeven. Acteerwerk van Fiennes was wel in orde overigens.
    *For love some WiLL search the ends of the world..to possess the objects of their desire some even KiLL*
    Mijn collectie

  5. #30

    Standaard

    Ik heb de film net gekeken met mijn vriendin en tijdens de film hadden we echt zoiets van "Waar gaat dat heen?". Toen hij afgelopen was "Pff wat blijven we met een boel vragen zitten".

    Nu een half uur later denk ik "Hmm, eigenlijk toch best een aardige en verrassend andere film".
    Ik zit nog steeds met een aantal vragen die ik hier niet zal noemen ivm spilers maar het algemene gevoel is er een van rust en sereniteit. Ik heb me even heerlijk kunnen ontspannen!. Psychologische drama's zijn altijd wel een van mijn favo genre's geweest en deze past daar voor mij toch wel goed in.

    Kortom: Een denkfilm waar je gewoon echt lekker voor moet gaan zitten.
    Co-Startrader **Mijn DVD Collectie**
    Beeld: Panasonic PT AX-200E+Beamax A-Serie | plasma TV:Panasonic TH-42PX60E Blu Ray spelers: Marantz BD-5004 | PS3 HD-DVD Spelers: Toshiba EP-30 | XboX 360 Receiver: Onkyo TX SR-605
    Speakers: Magnat Quantum/Betasub | Wharfedale Diamons Series | KEF 2005.1 Mediaspeler : Emtec Moviecube S800 PVR (750 GB) WiFi
    Blu Raqy: 199 HD-DVD 164 DVD: 1899

  6. #31

    Standaard

    Spider goeie film, omdat ik werk met schizofrene zorgvragers erg herkenbaaren David Cronenberg blijft Cronenberg zijn eigen interpetatie van het boek en zet er een goede muziekscore zoals altijd howard shore en de acteurs zijn prima zeker ralph fienes wat een acteur, hij acteert net zo goed wat ie deed als amon Goeth in Schindlers List.
    Goede prachtige film dus, jammer dat ie eerst op dvd verscheen en toen pas in de bioscoop want een David Cronenberg film moet je altijd in de bioscooop zien.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •