De resultaten 1 tot 11 van 11 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Star Is Born, A (SE) [DVD]

    Star Is Born, A (SE) [DVD]

    A Star is Born is het verhaal van een acteur die een nieuwe ster ontdekt. Hij wordt verliefd op haar en ze trouwen. Maar terwijl het met zijn carrière bergafwaarts gaat, schiet haar ster omhoog. Voor hem is dit moeilijk te verkroppen.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    lijkt me een leuke film voor die tijd en voor de echte fans maar denk dat het voor het grote publiek niet meer zo aanspreekt
    life is pain deal with it

  3. #3

    Standaard

    Weer een DVD'tje uit de oude doos. Heb deze film een aantal jaren geleden gezien, maar kan me niet al te veel meer herinneren. Moet nog maar eens een keer bekijken, maar zo te zien is deze film zeer mooi op DVD gezet, nog 1 reden meer om deze DVD een keer te huren.
    There's evil there that does not sleep - Sean Bean
    Groeten van Outje
    Mijn collectie

  4. #4
    Super Member
    Registratie datum
    Jul 2002
    Woonplaats
    De Cirkel in Badhoevedorp

    Standaard

    Ondanks dat er beeldmateriaal verloren is gegaan vind ik het een leuke film. Ik had hem eens op een engelse zender gezien. toen was het beeldkawalitiet van de film al heel slecht

  5. #5

    Standaard

    "Ook bij A Star Is Born laat Warner ons een beeld zien dat in één woord indrukwekkend mooi is."

    Indrukwekkend en mooi zijn twee woorden.
    StarTrader

  6. #6

    Standaard

    Ik zet hem op mijn 'low priority' lijst: sinds Chicago is het mijn doel om in mijn collectie toch nog maar wat meer Musicals op te nemen. Ik heb A Star is Born zelf nog nooit gezien maar ik hoor er toch wel allom goeie dingen over.

  7. #7

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk gepost door van der velden
    lijkt me een leuke film voor die tijd en voor de echte fans maar denk dat het voor het grote publiek niet meer zo aanspreekt
    Cultuur barbaren!!
    We hebben het hier wel over één van de belangrijkste klassiekers... Een prachtige film... En dan doel ik niet alleen op deze DVD-release maar, zeker niet in de laatste plaats, op de inhoud van de film!

  8. #8
    dannii
    Guest

    Standaard

    Leuke ouderwetse film. Heb hem al een tijdje en het is inderdaad een mooie transfer voor een oudje.

  9. #9

    Standaard

    Eindelijk krijgt deze film de aandacht dat hij verdiend. want deze uitgave is prachtig gerestaureerd en nadat hij verschillende malen verknipt werd, is hij nu hersteld tot bijna z'n oorspronkelijke lengte. Judy Garland speelt misschien wel haar laatste grote film-rol. het werd haar eerste film na een afwezigheid van 4 jaar op het witte doek. Met deze uitgave bewijst Warner voor de zoveelste keer dat ALLEEN op deze manier de klassiekers de behandeling kan krijgen die ze verdienen. De speciale uitvoering is niet alleen op gebied van de film een winnaar maar ook de extra's en de verpakking laat zien hoe , men tijdloze films de uitgave geven die het llabel van TopDVD verdienen. Een heel knappe uitgave
    liefhebber van de echt cinema en de echte grote klassiekers

  10. #10

    Standaard

    Een erg mooie restauratie (weer een klasse-prestatie van Warner) maar de film zelf doet me niet zoveel. Op zich zit het verhaal wel goed in elkaar maar het is me een tikkeltje TE melodramatisch en te serieus. De muziek is verder wel goed en vooral de rol van James Mason als alcoholische acteur is absoluut erg sterk. Judy Garland is ook zeker wel goed maar haar vertolkingen liggen me niet zo goed: ze acteerd een beetje eentonig IMO.

    Zoals gezegd: beeld en geluid zijn dus voortreffelijk. Helaas mist deze dvd verder een goeie docu of commentaartrack. Geen van de extra's verteld je echt veel over de productie van deze film, terwijl dat hier juist (bij deze 'comeback-film' van Garland) misschien wel erg interessant had geweest.

    Nou ja: eentje voor de echte fans en diegenen die binnen het musical-genre de klassiekers al hebben en naar meer op zoek zijn.

  11. #11

    Standaard

    Ook met deze klassieker kan ik enkel maar men lof spreken voor Warner., wederom hebben ze hier een prachtprestatie geleverd met de restauratie van deze musical. Judy Garland had hier een knappe comeback prestatie geleverd , om na drie jaar van persoonlijke problemen , drank en drugs, zich nog eenmaal op te laten en te bewijzen wat voor een klasse ze bezat. maar men grootste lof moet ik toch geven aan de mensen die deze film op een meesterlijke manier hebben gerestaureerd, vele van de originele opnamens waren bijna voor goed verloren gewaagd. Men enige vorm van kritiek op de film zelf , vind ik dat James Mason toch een beetje mis cast is. Maar ja das een persoonlijke noot. Moet zeggen dat ik meer en meer de indruk krijg dat enkel Warner Bros. , de enige zijn die echte filmklassiekers de waardigheid geven die ze verdienen. Dit is reeds de tweede verfilming van het verhaal, en zou in de jaren 70 nogmaals verfilmd worden met Barbra Streisand en Kris Kristofferson, maar die haalt niet echt het niveauv van deze onvervalste musical-klassieker. wat misschien goed om te weten is eerst Elvis Presley de hoofdrol met Streisand zou vertolken in plaats van Kristofferson, maar om diverse reden ging de deal niet door.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •