We're the Millers

Recensent:
Ludo Keeris
03-09-2013

Totaalbeoordeling:

7.9
Bioscoop

We're the Millers (Bioscoop)
Samenvatting

David Clark (Jason Sudeikis) is een lokale drugdealer. Hij neemt zijn handel af van de grote drugsbaas Brad Gurlinger (Ed Helms). Rose (Jennifer Aniston) is de buurvrouw van David, maar de twee kunnen niet zo goed met elkaar overweg. Ze is stripper in een nachtclub, maar als ze daar ook seksuele handelingen moet gaan plegen, neemt ze ontslag. Als David buurjongen Kenny (Will Poulter) helpt bij het redden van het dakloze meisje Casey (Emma Roberts) wordt hijzelf beroofd van zijn drugs én al zijn geld. Dat, terwijl hij nog een flinke schuld heeft bij Gurdlinger. Die heeft wel een oplossing om zijn schuld af te betalen: een partij drugs smokkelen vanuit Mexico. Een man alleen die de grens oversteekt is nogal opvallend. David weet precies hoe hij zonder problemen de grens kan oversteken: als een sullige familie in een camper. Maar David is vrijgezel. Hij overtuigt zowel Rose, Kenny als Emma om met hem, al dan niet tegen betaling, als gezin naar Mexico te gaan. Een nieuwe familie is geboren; de Millers!

Commentaar

Komedies zijn al zo oud als de film zelf en het wordt steeds moeilijker om met een origineel verhaal te komen. Ook in We´re the Millers komen we veel elementen tegen die we al vaker gezien hebben, maar men weet er een redelijk originele twist aan te geven. Op een gegeven moment kun je het einde wel raden, maar dat maakt niet zoveel uit. De manier waarop men naar het einde toewerkt zit vol met grappen en grollen. Soms wat overdreven en natuurlijk ook wel vergezocht, maar er valt voldoende te lachen en er zitten, naast een aantal flauwe grappen over onder meer homo´s en seks, ook een aantal hilarische scènes in de film. Regisseur Rawson Marshall Thurber, waarvan het uitermate flauwe Dodgeball uit 2004 zijn meest bekende werk is, weet op de juiste manier de acteurs aan te sturen. Jason Sudeikis is voornamelijk bekend via Saturday Night Live en speelt nu de rol van drugsdealer David. Met zijn mimiek en goede timing weet hij voldoende schwung aan zijn rol te geven. En Jennifer Aniston mag dan inmiddels de 40 reeds gepasseerd zijn, in We’re the Millers laat ze zien dat haar lichaam nog in prima conditie is. Ze gaat bijna geheel uit de kleren om een aantal drugscriminelen om de tuin te leiden. Natuurlijk wordt er af en toe wat overdreven geacteerd, maar dat is tegenwoordig meer regel dan uitzondering in dit soort films. Dat heeft een film als The Hangover grote successen gebracht, maar dat zal met deze film niet lukken. We’re the Millers is een voor een groot deel geestige komedie met veel vaart en puntige dialogen. Niet altijd even subtiel, maar er kan behoorlijk gelachen worden en staat garant voor een gezellige avond.

Filmspecs

Laatste reacties

Dragon.  |  05-09-2013

Ik vond deze film erg leuk heb hem toen met die Unlimited Night van Pathé gezien! :lol:
Lees meer >

jdgirl  |  05-09-2013

Hij was geweldig, de eerste keer heb ik niet alleen gelachen om de film maar ook ok mensen on de zaal. Kwam niet meer bij. De 2de keer precies het zelfde lach n...
Lees meer >

dsmit  |  05-09-2013

Vond hem echt te gek! Tranen in me ogen van het lachen!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

DVDBlu-rayStreamingBioscoop
7

Beoordeling allesoverfilm.nl

Film:7
Beeldkwaliteit:-
Geluidskwaliteit:-
Extra's:-
8.8

Beoordeling lezers

# beoordelingen: 4
?

Jouw beoordeling

Log in om deze film te beoordelen.