Zeven nieuwe DVD titels in comedyserie DOSIS HUMOR

Nieuwe titels in de populaire DVD serie DOSIS HUMOR!
JJ DE BOM, LENETTE VAN DONGEN, DOSIS HUMOR, LEBBIS, DOLF JANSEN, MIKE & THOMAS , en OPPASSEN!!!

Op 7 november a.s. verschijnen er weer een aantal nieuwe titels in de comedy serie ‘Een Dosis Humor’. Naast nieuwe delen van Lebbis, Een Dosis Humor, Dolf Jansen, Mike & Thomas en Oppassen!!!, verschijnen er ook een aantal geheel nieuwe fijne titels op DVD.
 

J.J. de Bom - Voorheen de Kindervriend en ‘Vedette’ – de theatershow van Lenette van Dongen .

Een paar jaar na de Stratemaker-op-zee-show kwam het hele team dat aan die serie had meegewerkt eindelijk weer bij elkaar voor J.J. De Bom, voorheen De Kindervriend. Was de "Straat" nog op wat kleinere kinderen gericht, De Bom behandelde onderwerpen voor de leeftijd van 10 tot 15 jaar. De drie hoofdfiguren waren dan ook wat minder uitbundig dan bij de stratenmaker: Joost Prinsen speelde de titelrol, een melancholieke, wat pafferige speelgoedwinkelier die liever balletdanser was geworden. Zijn lijfspreuk was dan ook: "Was het maar sluitingstijd!" Aart Staartjes was de sympathieke postbode Hein Gatje, die steeds de door kinderen ingezonden brieven bezorgde. En Wieteke van Dort tenslotte was Titia Konijn, een gepassioneerde dame, met uitroepen als: "Maar Jan, dat is toch juist het mooiste wat er kan bestaan: verrrrliefffdheid!"
Door de iets oudere doelgroep werden de sketches volwassener en was het poep- en piesgehalte opvallend laag. Dat betekende gelukkig niet dat er niet tegen schenen geschopt kon worden want de volwassenen kregen er weer danig van langs: ze waren onredelijk en opportunistisch, hadden smetvrees of stelden torenhoge eisen. Ouders zoals we ze allemaal kennen dus.
Het hoofdthema van de serie was eigenlijk de sympathie met de "losers": de stuntelende verliefde sukkel die door ofwel de Eerste Hulp Bij Verliefdheid (een soort wegenwacht) ofwel door de ouders op weg wordt geholpen, de nerd die het toch wint van de jongens met de grote bek, het meisje dat bang is voor de badmeester, etc. En dat alles vergezeld van de mooiste liedjes.

Van J.J. de Bom zijn 32 afleveringen gemaakt, uitgezonden tussen 3 april 1979 en 28 mei 1981 Bovendien won J.J. De Bom de Nipkowschijf.
Consumenten adviesprijs € 19,99


Dosis Humor 2

Op Dosis Humor 2 staan 50 hoogtepunten uit de cabaret- en amusementwereld uit de periode 1964-2007 die zijn uitgezonden door de VARA. Geniet u (nogmaals) van onder meer André van Duin en Ferry de Groot, Ashton Brothers, Bert Visscher, Claudia de Breij, Vliegende Panters, Eric van Sauers, Guido Weijers, Hadimassa, Harrie Jekkers, Herman Finkers, Jochem Myjer, Karin Bloemen, Kees Torn, Klaas van der Eerden, Lebbis en Jansen, Lenette van Dongen, Lurelei Cabaret, Micha Wertheim, Mike Boddé, Thomas van Luyn, Najib Amhali, NUHR, Paul de Leeuw, Ronald Goedemondt, Roué Verveer, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten, Waardenberg en De Jong, Wim Helsen en Youp van ’t Hek.
Consumenten adviesprijs € 14,99
 


DOLF JANSEN
Eindelijk de vierde solo van Dolf Jansen. Van eind augustus tot en met 31 december 2007 Omdat stand up, gedichten en improvisatie elke avond weer Geen Oudejaarsvoorstelling oplevert .
Extra’s: 4 x Jansen op Jacht
Consumenten adviesprijs € 19,99

 

 


OPPASSEN! TWEE OPA’S ALS OPVOEDERS
Een oud-burgemeester en een gepensioneerd jeneverstoker doen samen het huishouden en passen op hun kleinkinderen. Dat moet ook wel, want vader is Europarlementariër en moeder actrice, dus beiden zijn vrijwel altijd weg. Gelukkig beschikt de familie over een groot huis. In alle kamers daarvan speelt de Nederlandse comedyserie “Oppassen” zich af. Met Coen Flink als opa Henry Buys en Ben Hulsman als opa Willem Bol. “Wie zorgt er voor de kinderen?” is een vraag die veel moderne gezinnen bezighoudt als vader en moeder allebei willen werken. De schrijvers van “Oppassen” – met Chiem van Houweninge voorop – sponnen rond die vraag een complete comedyserie.“Oppassen” is geschreven door Chiem van Houweninge, Marina de Vos, Alexander Pola en Kees Weidinger. Nico Knapper regie

Oppassen!!! is een van de meest succesvolle, langstlopende en best bekeken VARA TV-series ooit en is niet eerder op DVD verschenen. De onlangs verschenen delen 1 en 2 in deze reeks zijn inmiddels uiterst succesvol!
Consumenten adviesprijs € 14,99


LEBBIS
Onorthodoxe theorieën in bovenste regionen van de cabaretdivisie.
Als solist trekt Lebbis langere lijnen, die zijn programma\'s een thematische lading geven. Het Kwaad gaat, zegt hij, over normen en waarden. Maar in feite blijkt hij het vooral over dóórdenken te hebben. Over ogenschijnlijk logisch doorredeneren tot in de extreemste consequenties (..) Zo volstrekt serieus is hij ditmaal vaker, zonder overigens zijn greep op de zaal te verliezen. Straks zal hij zijn publiek wel weer belonen met een royaal aantal kwajongensgrappen, maar eerst wenst hij werkelijk iets te zeggen.

Genomineerd VSCD Poelifinario 2006-2007. Extra: Kingsize en Lebbis vs Jansen
Consumenten adviesprijs € 19,99


LENETTE VAN DONGEN
De pers was unaniem: de 5e show ‘Vedette’ van Lenette van Dongen is haar beste show tot nu toe. Ook het publiek dat de voorstelling ‘Vedette’vorig seizoen bezocht was zeer enthousiast. Prachtige liedjes, hilarische momenten en ontroerende verhalen wisselen elkaar in rap tempo af. Poëzie en het alledaagse gaan gebroederlijk naast elkaar en ogenschijnlijk losse stukken blijken aan het eind van de avond toch een ingenieus vlechtwerkje. Een ode aan de menselijke moed het leven te nemen zoals het zich aandient, of zoals Lenette aan het eind van de show zegt: ‘Ik ben gestopt met gelukkig worden…moet je een proberen…je houdt een tijd over!’

Lenette won samen met Spinvis met het lied ‘Voor ik vergeet’ de Annie MG Schmidt prijs voor het beste theaterlied van 2003.
Extra: Portret Lenette van Dongen uit ‘Ga eens naar bed met een cabaretier’.
Consumentenadviesprijs: € 19,99


MIKE & THOMAS – ‘KERSTREVUE’
Wanneer de donkere dagen weer naderen, wanneer de winterdepressie weer over je ligt als een klamme natte deken, wanneer de kille hand der sterfelijkheid je weer bij de keel grijpt, is er maar één remedie: de DVD van de sextapes van Paris Hilton. Voorafgegaan misschien door DE MIKE & THOMAS KERSTREVUE! Een kerstpakket bestaande uit 1 duobox Mike en Thomas, een doosje topartiesten assorti , een zakje uitgedroogde BN-ers en een blik danseressen. Oh, en een blik artisjokkenharten. De Mike & Thomas Kerstrevue: Voor een natte kerst en een kloppend uiteinde.
De opbrengst van deze kerstrevue zal belangeloos ten goede komen aan het Nationaal Fonds voor nieuwe Flatscreens en Grotere Espressoapparaten Voor Mike & Thomas.
DE INTERGRALE THEATERVERSIE!
Met oa: Mike Boddé, Thomas van Luyn, Dieuwertje Blok, Bram van der Vlugt, Annick Boer, Edo Brunner en de Holiday Dancers!
Consumenten adviesprijs € 14,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina