WOLF is vanaf 7 februari te koop op Special Edition DVD en Blu-ray Disc.

Het succesverhaal gaat verder op DVD, Blu-ray en VOD!

WORLF

Wolf Special Edition DVD
Special Edition DVD en Blu-ray vanaf 7 februari verkrijgbaar

Het door de pers alom bejubelde rauwe misdaad-drama WOLF werd in 2013 bekroond met maar liefst 8 Gouden Kalf nominaties en won 3 Gouden Kalveren: Beste Regie, Beste Acteur en Beste Production Design). Wolf toont het leven van de jonge kickboxer Majid (Gouden Kalf winnaar Marwan Kenzari) die geboren en getogen is in een achterstandswijk.

Na het bioscoopsucces scoort Wolf nu ook op DVD en VOD. Sinds de release op 7 januari jl. is de film constant terug te vinden in de Top 5 van VOD platformen zoals iTunes en KIJK. Op 7 februari brengt Just Bridge Entertainment een Special Edition op DVD uit, die naast de film en de extra’s ook het complete album WOLF van Appa & Sjaak bevat, een mooi booklet met foto’s van Aaron van Valen en interviews met de makers van de film en het album. Een must-have voor de echte fan. Regisseur Jim Taihuttu maakte in 2011 al indruk met zijn succesvolle roadmovie Rabat. Net als in Rabat staat ook in zijn tweede film Wolf de leefwereld van jongeren centraal. In Wolf laat Taihuttu zien wat er gebeurt wanneer je aan de andere kant van de medaille belandt. Taihuttu overtuigt na Rabat ook met Wolf, dankzij een doordacht scenario, dienstbare cameravoering en het sterke, ingetogen spel van zijn acteurs.

Synopsis
In de grijze troosteloosheid van een anonieme achterstandswijk maakt de jonge kickboxer Majid (Marwan KENZARI) dankzij zijn bikkelharde vuisten binnen en buiten de ring snel carrière. Naarmate zijn ster rijst, komen de wereld van de ring en de georganiseerde misdaad gevaarlijk dicht bij elkaar en raakt hij steeds dieper verstrikt in zijn eigen ambitie...

Marwan Kenzari trainde twee jaar om de rol van Majid zo overtuigend mogelijk te kunnen spelen. Zijn inspanningen werden beloond met lovende recensies én een Gouden Kalf voor Beste Acteur op het afgelopen Nederlands Film Festival. Van de acht nominaties wist Wolf ook Beste Regie en Production Design binnen te halen.

Rocky, Raging Bull, Scarface, La Haine, Un Prophète… Filmtitels waaraan veelvuldig werd gerefereerd in de recensies voor Wolf. Stuk voor stuk klassiekers. Een status die Wolf ook verdient!

Regie: Jim Taihuttu
Cast: Marwan Kenzari, Chemseddine Amar, Raymond Thiry, Bo Maerten & Cahit Ölmez, Nasrdin Dchar
Extra’s: teaser | trailer| making of Wolf (27 min.) | Patta X Wolf teaser | docu Wolf: Een Week met Appa & Sjaak (27 min) | CD Wolf – Appa & Sjaak | Videoclips: Mooie Val, Stuntman en Onbegrepen

DVD (2-disc, met extra’s): adviesprijs € 17,99
Blu-ray (met extra’s): adviesprijs € 17,99
Special Edition (3-disc, met extra’s): adviesprijs € 24.99
De Special Edition bevat naast de film en de extra’s ook de soundtrack (het complete album van Appa & Sjaak). Een mooi booklet met verhalen en interviews maakt de Special Edition uitgave compleet.

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  05-02-2014

Konden ze nu niet deze gelijktijdig uitbrengen ? Nu zitten we met die gewone uitgave.
Lees meer >

peptalk  |  05-02-2014

Kwalitatief de beste BD uitgegeven door Justbridge ooit! Is ook netjes op een BD50 gezet, dan weet je zeker dat je genoeg ruimte voor handen hebt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina