Winnaar Pinnacle Showcenter prijsvraag

De de Pinnacle Showcenter prijsvraag is gesloten en de winnaar is inmiddels bekend. De gelukkige winnaar is geworden:

Joris Luijten

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Showcenter!

De Pinnacle Showcenter is een apparaat waarmee je eenvoudig DivX en MPEG1/2 video-bestanden, MP3\'s en foto\'s via een netwerkverbinding vanaf je PC op je TV en stereo kunt bekijken en beluisteren. Via een mooie interface kun je eenvoudig de gewenste media-bestanden selecteren, terwijl de PC waar deze daadwerkelijk op staan probleemloos in een andere kamer kan staan. En als je geen zin hebt om op een UTP-netwerkkabel richting de woonkamer te leggen, kun je de Pinnacle Showcenter ook probleemloos via WLAN op je thuisnetwerk aansluiten. Een ideaal apparaat dus voor iedereen met veel MP3- of DivX-bestanden die het beu is om altijd achter de PC films te moeten bekijken.

Recente artikelen

Laatste reacties

Eric van Ballegoie  |  09-02-2004

Het apparaat is door Pinnacle zelf verstuurd maar bij navraag zojuist is gebleken dat de PTT het pakket heeft retourgestuurd omdat de streepjescode er tijdens t...
Lees meer >

Joris Luijten  |  08-02-2004

Is het apparaat rechtstreeks vanuit dvd.nl verzonden? Of heeft Pinnacle Systems hem verzonden? (Want ik heb hem nog altijd niet ontvangen :()
Lees meer >

Joris Luijten  |  04-02-2004

Als het goed is zou je hem inmiddels binnen moeten hebben Joris... Klopt dat? Helaas... ik heb hem nog altijd niet ontvangen :(.
Lees meer >

Eric van Ballegoie  |  04-02-2004

Als het goed is zou je hem inmiddels binnen moeten hebben Joris... Klopt dat?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina