WINACTIE! Maak kans op een exclusief Marilyn Monroe picture frame!

20th Century Fox




WINACTIE voor een exclusief Marilyn Monroe picture frame!

FOREVER MARILYN

Forever MarilynAmerika’s beroemdste sekssymbool heeft zoveel gezichten, ook als actrice, en dat zie je scherper dan ooit in de collector’s box ‘Forever Marilyn’. De adembenemende Blu-ray kwaliteit haalt het onderste uit de kan en bovendien werden vijf van de zeven films in de box speciaal gerestaureerd voor de Blu-rayrelease: How to Marry A Millionaire, Gentlemen Prefer Blondes, The Seven Year Itch, There’s No Business Like Show Business en River of No Return. De Blu-raybox is te koop via verschillende winkels en webshops. 
Een must-have voor elke filmliefhebber!

CARRIÈRE
Marilyn is in haar korte carrière als actrice, model en zangeres uitgegroeid tot een van de grootste filmsterren aller tijden.
Ze kreeg haar eerste filmcontract bij Twentieth Century Fox in 1946 en brak door met haar sterke vertolkingen in the Asphalt Jungle (1950) en All About Eve (1950). Wereldwijde bekendheid wachtte haar met Niagara (1953), Gentlemen Prefer Blondes (1953) en How to Marry a Millionaire (1953). The Seven Year Itch volgede in 1955 en voor Bus Stop (1956) kreeg ze een Golden Globe-nominatie. In 1957 kreeg ze een BAFTA-nominatie voor The Prince and the Snowgirl, voor Some Like It Hot (1959) werd ze bekroond met een Golden Globe. Haar laatste volledige film, The Misfits, kwam uit in 1962. Bij de uitreiking van de Golden Globes in 1962 werd Marilyn tot vrouwelijke World Film Favorite uitgeroepen. Vele van deze films vind je terug in de gloednieuwe Marilyn-box samen met River of No Return en There’s no Business like Show Business!

TRAILER

WINNEN!
Helemaal in de sfeer van ‘Marilyn’ mag DVD.nl nu 3 unieke limited edition Marilyn Monroe picture frames weggeven. Zeer exclusief, want deze is niet te koop in de winkel.

Marilyn Monroe Picture Frame

Schrijf hieronder waarom juist jij een uniek limited edition picture frame van Marilyn Monroe wilt winnen en wie weet hangt deze binnenkort wel bij jou aan de muur!

De prijsvraag loopt tot en met 10 februari.
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn van deelname uitgesloten.

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  20-02-2013

Als het goed is hebben de prijswinnaars inmiddels hun picture frame thuisgestuurd gekregen!
Lees meer >

Aspers  |  06-02-2013

Dit laat ik over aan de echte fans. Succes!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina