Win een Disney DVD of Blu-ray Disc!

Doe mee met de Disney-prijsvraag en win een DVD of Blu-ray Disc.

MONSTERS Inc. (BD) - AFRICAN CATS (DVD) - CHIMPANZEE (DVD)

Monsters Inc Blu-ray Disc African Cats DVD Chimpanzee DVD

Ter ere van deze (re)releases mogen we van The Walt Disney Company deze prijzen verloten!

Monsters Inc. (BD)
Beleef de film die de harten van recensenten en fans van over de hele wereld heeft gestolen, nu op een adembenemende nieuwe manier. Met oogverblindende, kristalheldere beelden en geluid van bioscoopkwaliteit is Monsters & Co. nu nog beter op Disney Blu-ray high-definition!

De sympathieke Sulley en zijn grappenmakende hulpje Mike Wazowski zijn het beste bangmaakteam van Monsters & Co., de angstkreetfabriek in Monstropolis. Wanneer een klein meisje genaamd Boo hun wereld binnenwandelt, zijn het juist de monsters die bang zijn. Het is aan Sulley en Mike om haar uit het zicht te houden en haar terug naar huis te brengen. Open de deur naar een fantastische wereld boordevol pret en fantasie, en je zult er geen genoeg van kunnen krijgen.

Monsters & Co., met pakkend bonusmateriaal, is een sensationele nieuwe belevenis op Disney Blu-ray – Magic in high-definition.

African Cats (DVD)
Uit de studio’s van Disneynature, die ons eerder Earth en Oceans brachten, komt nu het epische verhaal African Cats. Afgeschilderd tegen een van de wildste plekken op Aarde volgen we het bijzondere avontuur van twee families die vechten voor een bestaan in een woest gebied. Adembenemende high-defi nition beelden brengen je oog-in-oog met deze majestueuze koningen van de savanne en hun echte liefde, humor en vastberadenheid. Laat je raken door deze spannende en ontzagwekkende film waarin familiebanden samenkomen met de kracht en pracht van de wildernis.

Chimpanzee (DVD)
Uit de stal van Disneynature, de studio die we kennen van Earth, Oceans en African Cats, komt Chimpanzee, een buitengewoon verhaal over individuele overwinningen en familiebanden. Trek diep het Afrikaanse regenwoud in en maak kennis met Oscar, een schattig chimpanseetje die zijn leven op vermakelijke wijze leeft. De wereld is een speeltuin voor de kleine Oscar en zijn chimpansee-vriendjes, die de boel graag op stelten zetten. Ze zijn nieuwsgierig, gaan graag op ontdekking uit, vinden niets leuker dan anderen nadoen en zijn misschien wel de meest bijzondere individuen uit het dierenrijk. Verbluffende high-defi nition beelden brengen je tot dichtbij Oscar en zijn familie terwijl ze zich door het complexe land van het woud begeven. Het is een inspirerend avontuur boordevol moed en charme, dat levens verandert en harten verovert.

Wil je kans maken om een van deze prijzen te winnen? Ga dan naar deze prijsvraagpagina!

© 2013 The Walt Disney Company

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina