Win de DVD of Blu ray Disc van de bekroonde comedy HOMIES!

Win een DVD of Blu ray van de bekroonde comedy

HOMIES

Homies DVDHomies Blu ray

De film trok in de bioscopen meer dan 200.000 bezoekers. In HOMIES belanden vier vrienden in de meest absurde situaties. Het regiedebuut van Jon Karthaus laat een comedy zien vol humor, een beetje liefde, maar bovenal vriendschap.

Synopsis
In de comedy HOMIES is Timo (Robert de Hoog) vastbesloten om zijn ex-­vriendin Sophie (Charlie-­Chan Dagelet) terug te winnen. Hij en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte... Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Dit is voor Timo nogal een dingetje zeg maar... Want het zooitje ongeregeld waar hij nog steeds mee samenwoont, is nog lang niet toe aan een volwassen leven. Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break-­up allang heeft omgegooid. Kleine uitdaging is alleen wel dat hij de waarheid iets mooier heeft gemaakt dan deze daadwerkelijk is.

Vol goede moed na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark (Tibor Lukacs), Felix (Gijs Naber) en Sebas (Manuel Broekman). Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit ‘incidentje’ heeft ertoe geleid dat er niet alleen drie zwaar geïrriteerde Russen in huis staan, maar ook een enorme koffer met 22 kilo coke. Aan Timo, Mark, Sebas en Felix de verantwoordelijke taak om deze lading binnen één week te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies....

HOMIES is vanaf 19 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en wordt uitgebracht door Just Entertainment. De film wordt vanaf  5 mei aangeboden via video on demand. 

Om een van de prijzen van deze film te winnen dien je mee te doen met onze prijsvraag! Dat kan hier.

Just Entertainment Logo

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  05-06-2015

Proficiat Laura!
Lees meer >

Claudio Santulli  |  05-06-2015

Gefeliciteerd! (y)
Lees meer >

Laura Obuch  |  05-06-2015

Van de week verbaasd toen deze door de bus kwam; 'die afzender ken ik niet.' Maar blij verrast met de gewonnen blu-ray van Homies! Bedankt! (y)
Lees meer >

Erik Onnes  |  13-05-2015

Lijkt mij een hele leuke film. Dus nu maar hopen dat ik een prijs win zodat ik deze film kan gaan bekijken.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina