Win 2 vrijkaarten of de soundtrack van Into The Woods, vanaf 29 januari in de bioscoop

WIN 2 VRIJKAARTEN OF DE SOUNDTRACK VAN

INTO THE WOODS
Into The Woods Soundtrack

Disney Muppets prijsvraagInto the Woods geeft een moderne draai aan de geliefde sprookjes van de Gebroeders Grimm. De verhaallijnen van een aantal sprookjes zijn met elkaar verweven. De wensen en zoektochten van de personages worden gevolgd om te kijken waar ze toe leiden. Deze humoristische en hartverwarmende film volgt de klassieke verhalen van Assepoester (Anna Kendrick), Roodkapje (Lilla Crawford) en de Boze Wolf (Johnny Depp), Sjaak en de bonenstaak (Daniel Huttlestone) en Rapunzel (MacKenzie Mauzy). De sprookjes zijn met elkaar verbonden door een nieuw verhaal over een bakker en z'n vrouw (James Corden & Emily Blunt). Het bakkersechtpaar wil graag kinderen en heeft contact met de heks (Meryl Streep), die een vloek over hen heeft uitgesproken.

Bekijk de trailer:

 De regie is in handen van Rob Marshall, de getalenteerde filmmaker die ook verantwoordelijk is voor de met een Oscar® bekroonde musicals Chicago en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides van Disney. De film is gebaseerd op de met een Tony® bekroonde originele musical van James Lapine. Lapine heeft ook het scenario geschreven. Muziek en songteksten zijn van de legendarische componist Stephen Sondheim. De productie is in handen van Marshall, John DeLuca, de producent van Wicked Marc Platt en Callum McDougall.

Into the Woods is vanaf 29 januari 2015 te zien in de bioscoop.

 

Into The Woods - ScreenshotInto The Woods - ScreenshotInto The Woods - Screenshot

Wil je twee vrijkaarten van deze film of de soundtrack winnen? Doe dan hier mee met onze prijsvraag

Walt Disney Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  12-02-2015

De prijsvraag is afgelopen en de winnaars zijn bekend. Twee vrijkaarten gaan naar P. Marsman in Den Haag De soundtrack is gewonnen door E. de Nijs uit Breda. ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina