Wereldwijde première op 11-11-11 van de horrorthriller 11-11-11.

Bridge Entertainment

 

 

 

WERELDWIJDE GELIJKTIJDIGE PREMIÈRE OP 11-11-11

Release op DVD, Blu-ray Disc, VoD én in een aantal geselecteerde bioscopen van

11-11-11

De nieuwe film van Darren Lynn Bousman (Saw II, III en IV, REPO! The Genetic Opera, Mother’s Day) met Timothy Gibbs (Kings of Brooklyn, TV-series Sex and the City, Another World), Wendy Glenn (Mercy, TV-series CSI: Miami, CSI: Crime Scene Investigation) en Michael Landes (Final Destination 2, Burlesque)
Met 11-11-11 laat Darren Lynn Bousman de martelhorror van Saw II, II en IV en Mother’s Day achter zich en bezorgt hij de kijker op een heel ander niveau koude rillingen. Dit is een occulte horrorfilm in de traditie van The Omen, compleet met mysterieuze en onheilspellende voorbodes en de terugkeer van een eeuwenoud Kwaad.

.cover

Korte inhoud
De beroemde Amerikaanse schrijver Joseph Crone vliegt na de tragische dood van zijn vrouw en kind naar Barcelona. Hij hoopt zich daar te verzoenen met zijn broer Samuel en zijn vader Richard, die op sterven ligt. Maar het lot heeft andere plannen. In Josephs omgeving gebeuren plotseling de vreemdste dingen. Om de een of andere reden duiken steeds de cijfers 11-11-11 op. Zijn nieuwsgierigheid verandert in pure angst en obsessie als hij zich realiseert dat het getal 11 een gruwelijke boodschap met zich meebrengt. Niet alleen voor hemzelf en zijn metgezellin Sadie, maar misschien wel voor alle gelovigen op aarde. Op 11-11-11 opent zich een poort… en iets zal daardoor naar buiten komen.

Regisseur Darren Lynn Bousman
Geestelijk vader van 11-11-11 is de in 1979 geboren regisseur Darren Lynn Bousman. Onder hedendaagse horrorliefhebbers geldt Bousman als een grote held. Hij regisseerde de meest succesvolle delen van Saw en haalde daarmee alleen al in de bioscopen wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar binnen.

Cast:Timothy Gibbs, Wendy Glenn, Michael Landes

Technische gegevens DVD
Speelduur: ca. 97 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16 jaar

Consumentenadviesprijs: € 14,95

Technische gegevens Blu-ray Disc
Speelduur: ca. 97 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands -
Beeldformaat: 1080P
Audio: Dolby Digital 5.1 + DTS
Kijkwijzer: 16 jaar

Consumentenadviesprijs: € 14,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina