Warner: Releases in januari en februari

Warner Home Video brengt in januari en februari 2004 de volgende titels uit op DVD:

Hoofdreleases
- Dreamcatcher (release 14 januari 2004)
Jonesy, Henry, Pete en Beaver zijn vier vrienden, verbonden door de vreemde krachten die ze op een noodlottige dag in hun kindertijd hebben verworven. Maar nu worden hun vriendschap en krachten op de proef gesteld door een gruwelijk wezen.

- Kangaroo Jack (release 14 januari 2004)
Twee Amerikaanse vrienden moeten in opdracht van de maffia 50.000 dollar afleveren in Australië. Maar Kangaroo Jack, een gebuidelde grapjas met een stevige rechtse (en linkse), gaat onverwacht met de poet aan de haal.

- What a Girl Wants (release 5 februari 2004)
Amanda Bynes (Big Fat Liar) speelt Daphne, een wilde Amerikaanse tiener die halsoverkop de grote plas oversteekt om voor het eerst haar aristocratische vader (Colin Firth uit Bridget Jones\'s Diary) te ontmoeten.

- Friends seizoen 10 afl. 1-8 (release 18 februari 2004)
Het allerlaatste seizoen Friends! In Amerika is deze al vanaf september te zien op NBC en zijn er volop discussies over hoe het zal eindigen. Trouwt Rachel met Ross of gaan ze apart verder en zal Monica dan toch eindelijk zwanger worden? Voorlopig is het nog even genieten van de eerste 8 afleveringen (van de 23) op DVD. De serie zal in Nederland pas vanaf maart te zien zijn op TV.

Agatha Christie (release 14 januari 2004)
- Murder Ahoy

Er is iets niet helemaal in de haak aan boord van de HMS Battledore, een opleidingsschip dat jonge delinquenten de kans geeft om een nieuw leven op te bouwen. Het eerste dat Miss Jane Marple vaststelt als ze op onderzoek uittrekt, is dat iemand de boefjes opleidt tot échte dieven in plaats van brave burgers.

- Murder at the Gallop
Wanneer de oude rijkaard Mr. Enderby het loodje legt komen zijn niet erg getroffen verwanten samen voor het voorlezen van zijn testament. Daar, in een geur van geld en mahoniehout, stelt Tante Cora een pertinente vraag: "Hij werd vermoord, nietwaar?".

- Murder Most Foul
MacBeth is kinderspel voor Miss Marple. Dus, als ze auditie doet bij een toneelgezelschap, gaat ze meteen voor The Shooting of Dan McGrew! Ze slaagt in haar opzet - de regisseur denkt dat ze een goede aanwinst voor het ietwat aftandse gezelschap is. Maar dat betekent natuurlijk niet dat Miss Marple haar speurneus afzet voor toneelschmink en applaus.

- Murder she Said
Paddington Station. Volgende halte...moord! Wegdommelend in haar coupé, ontwaakt de bejaarde Engelse dame Miss Jane Marple net op tijd om getuige te zijn van een vreselijke wurgmoord op een voorbijrijdende trein.

Valentijn (release 14 januari 2004)
- Valentine 2-pack : Ocean\'s Eleven/Three To Tango
- Valentine 2-pack: Miss Congeniality/Training Day
- Valentine 2-pack: Swordfish/You\'ve Got Mail
- Valentine 2-pack: Proof of life/Heat


Best Buy (release 14 januari 2004)
- Best Buy Thrillogy 3-pack: Conspiracy Theory/Copycat/Striptease
- Best Buy Thrillogy 3-pack: Dead Calm/Frantic/Sphere
- Best Buy Thrillogy 3-pack: Fugitive/The Bourne Identity/The Pledge
- Best Buy Thrillogy 3-pack: Just Cause/Devil\'s Advocate/North By Northwest
- Best Buy Thrillogy 3-pack: Fugitive: Chase Continues/White Sands/Presumed Innocent
- 2-pack: The Client/Three To Tango
- 2-pack: Devil\'s Advocate/A Time to Kill

De uitsmijter van de maand
- Pumping Iron (release 14 januari 2004)
In 1977 toonde deze onafhankelijke documentaire een blik in de wereld van bodybuilding. De 28- jarige Arnold Schwarzegger wordt gevolgd in zijn voorbereiding voor z\'n 6e deelname aan de Mr. Olympia competitie. Hij zal het o.a opnemen tegen Lou Ferrigne "The Incredible Hulk".

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  13-01-2004

Ik baal er ook stevig van dat Gremlins 2 er nog steeds niet tussen zit!!! :evil: Tja, die mag onderhand wel eens uit worden gebracht (samen met Gremlins SE)....
Lees meer >

Dave  |  13-01-2004

Friends las ik elders ook al dus lijkt me dat dit toch klopt, ik hoop wel dat ze Friends in Snaper uitbrengen anders vallen ze wel erg buiten de serie...
Lees meer >

scheur  |  12-01-2004

Ik baal er ook stevig van dat Gremlins 2 er nog steeds niet tussen zit!!! :evil:
Lees meer >

Biebs  |  02-12-2003

De rest van de titels zijn ook niet echt interessant. Idd komkommertijd zoals reeds opgemerkt... En daar zal m'n portemonnee na deze geldverslindende maand...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina