Warner: releases in februari en maart

Releaseschema Warner Home Video
Februari 2007 / Maart 2007


Hoofdreleases - Februari 2007

BeerFest unrated (release 7 februari)
De Duitse supergeheime eeuwenoude ondergrondse bierspellencompetitie; het Beerfest, kan beginnen! Na een vernederende start zweert het Amerikaanse \'dreamteam\' zijn leven, leden en lever op het spel te zetten om het ultieme kampioenschap bier drinken te winnen. Het vijftal traint zich suf om de Duitsers te kunnen verslaan en het unieke familierecept te verdedigen in een hilarisch biergevecht!

Step Up (release 7 februari)
Tyler en Nora zijn elkaars tegenpolen die ieder op hun eigen manier, proberen hun dromen te realiseren. Als Tyler (Channing Tatum) in aanraking komt met justitie, moet hij als taakstraf schoonmaken op Maryland School of Arts, de dansschool van Nora. Iedereen ziet hem daar als een kansloze mislukkeling, totdat zijn danstalent wordt opgemerkt door Nora (Jenna Dewan). Terwijl de vonk tussen Tyler en Nora zowel op het podium als daarbuiten overslaat, realiseert Tyler zich dat dit zijn enige kans is om zich te bewijzen.

De Mierenmepper (release 21 februari)
Na gepest te zijn door de grootste bullebak uit de buurt, reageert Lucas Nickle zijn frustraties af op een groep weerloze mieren. Toch blijken de mieren niet zo weerloos te zijn als Lucas had gedacht, want voor hij er erg in heeft, hebben ze hem laten krimpen tot de afmetingen van een klein insect. Voor hun gerechtshof wordt Lucas veroordeeld tot een werkstraf: samen met de andere mieren moet hij aan de slag in de bouwketen van de kolonie. Daar leert hij van de kleine, maar hard werkende beestjes, hoe belangrijk samenwerken is. Een les die goed van pas komt als hij samen met z\'n nieuw gemaakte insectenvriendjes een verdelger van ongedierte moet zien tegen te houden.


TV series - Februari 2007

Love My Way seizoen 1 (release 7 februari)
Love My Way, de populairste dramaserie van dit moment in Australië, eerder te zien op Net5. In deze serie draait het om een groep dertigers die te maken krijgen met de ups en downs van het leven. De personages van Love My Way bevinden zich in deze situatie en gaan op zoek naar zichzelf en naar hun plaats in het leven. De afgelopen jaren ontving Love My Way in thuisland Australië verschillende AFI en Logie Awards.

Wire in the Blood seizoen 1 (release 7 februari)
\'Wire in the Blood\' is een harde misdaadreeks over een professor in de psychologie die door de politie van een Noord- Engelse stad als \'profiler\' wordt geëngageerd. Dr. Tony Hill moet hen helpen bij het oplossen van moordzaken waarbij psychopaten of seriemoordenaars betrokken zijn. \'Wire in the Blood\' is gebaseerd op de boeken van de Schotse misdaadschrijfster Val McDermid.

One Tree Hill seizoen 3 (release 7 februari)
In seizoen 3 zullen de relaties tussen de tieners intenser worden en onverwachte vormen aannemen. Lucas weet uiteindelijk met veel pijnt en moeite Brooke’s hart voor zich te winnen, maar verliest haar aan Peyton. Een vriend van Lucas brengt een pistool mee naar school en zorgt voor crisismomenten. Het seizoen eindigt in een climax waarin Nathan’s oom Cooper tracht zijn relatie te beëindigen met middelbare schoolmeid Rachel.

Everybody Loves Raymond seizoen 7 (release 7 februari)
Ray wordt voortdurend belaagd door zijn broer en zijn ouders, die toevallig aan de overkant van de straat wonen. Frank en Marie doen niets liever dan zich met zijn leven te bemoeien.


Raw Feed - Maart 2007

Rest Stop Unrated (21 maart 2007)
De bloedstollende éérste film aan Raw Feed Nicole is van huis weggelopen. Samen met haar vriend Jess is ze op weg naar de glitter en glamour van Hollywood. Hun tocht naar de droomstad loopt echter uit op een regelrechte nachtmerrie. Als ze op een verlaten parkeerplaats stoppen voor een pauze, verdwijnt Jess. Wel duikt er iemand anders op - een man die zich op een geheel eigen, perverse manier wil vermaken. Met boormachines, nietpistolen en messen. Allerlei gereedschap voor het neerhalen, scheuren en openrijten van hout. Of van metaal. Of van mensen. Vooral jonge, mooie mensen, zoals Nicole. Pure angst regeert in Rest Stop, de eerste film van Raw Feed, het nieuwste merk voor horror, sci-fi en thrillers. Regisseur John Shiban, scenarioschrijver en uitvoerend producent van The X-Files en Supernatural, blijft maar komen met nieuwe verschrikkingen en wendingen, de ene nog angstaanjagender dan de andere. Stop gerust. Neem een pauze. Maar verwacht niet dat je rust krijgt.


Hoofdreleases - Maart 2007

Asterix en de Vikingen (21 maart 2007)
In het favoriete dorp van Gallië is iets bijzonders gebeurd. Hippix, het stoere neefje van de baas, is net aangekomen uit de grote stad Parisium. Asterix en Obelix hebben de onmogelijke taak gekregen van hem een echte man te maken, maar in Hippix schuilt een enorme lafaard en de harde training die hij krijgt, verandert hier weinig aan. Intussen zijn de Vikingen aan land gekomen in Gallië, vastbesloten om deze kampioen van angst te vinden. Deze zal hen namelijk, zoals voorspeld door hun helderziende, leren vliegen. Wanneer Hippix ontvoerd wordt door de Vikingen, zetten Asterix en Obelix de achtervolging in naar het hoge, ijskoude Noorden. Maar Hippix is inmiddels volledig in de ban van de mooie en dappere Abba.

Recente artikelen

Laatste reacties

Tim k  |  24-01-2007

Wire in the blood wordt een zekere aanschaf. Goede films / serie
Lees meer >

Hugo R  |  24-01-2007

Step up en de mierenmepper voor mij.
Lees meer >

elvis  |  24-01-2007

voor mijn De Mierenmepper die is leuk groetjes elvis
Lees meer >

Sneaker  |  23-01-2007

- Step Up - Asterix en de Vikingen - De Mierenmepper (mits die wel engelstalig is)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina