Warner releases in april en mei

DVD release overzicht voor april en mei van Warner Home Video Benelux

Happy Feet
Keizerspinguïns zijn geboren zangers. Allemaal, behalve de jonge Mumble, die een geboren danser is… een tapdanser wel te verstaan. Door zijn afwijkende talent wordt Mumble uiteindelijk uit de kolonie verstoten, en gedwongen de grote, koude wereld in te trekken. Samen met de Amigos en de wijze geelkuifpinguïn Lovelace begint Mumble aan een spannende reis en bewijst hij dat je, zolang je in jezelf gelooft, de wereld kunt veranderen!

Releasedatum : 4 april 2007

Regisseur: George Miller
Acteurs: Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Hugo Weaving, Magda Szubanski
Genre : Jeugd/familie/animatie
Keuring : AL

Speelduur : 104 minuten
Beeldformaat: 2:40:1 16:9
Geluidskwaliteit: 5.1 Dolby Digital - Nederlands ; 5.1 Dolby Digital - Engels ; 5.1 Dolby Digital - Vlaams
Ondertiteling: Nederlands, Engels
DVD extra's:
Achter de schermen:
DVD-ROM extras:
Muziekvideo: Somebody to Love - Brittany Murphy
Overig: * Twee nieuwe animatieclips * Volg een dansles met Savion Glover * Een nog meer extra dansplezier met Snap de Tap


A Scanner Darkly
Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder en Rory Cochrane vertolken een groepje verslaafde vrienden die in iedereen, ook elkaar, spionnen zien. Keanu Reeves speelt zo’n spion, maar hij maakt ook deel uit van de vriendenkring. Totdat zijn twee persoonlijkheden hem parten beginnen te spelen.
Aan het indrukwekkende rijtje verfilmde scifi-romans van cultschrijver Philip K. Dick (Blade Runner, Total Recall en Minority Report) voegt regisseur Richard Linklater nu A Scanner Darkly toe, en hij doet dat in een visueel verbluffende stripstijl.

Releasedatum: 25 april 2007


TV series en overige releases met releasedatum 25 april 2007

Annie MG Schmidt Box Collection 2
Een box met daarin
een verzameling van
Annie MG Schmidt
films. Deel 2 bevat de
volgende films:
- Otje 2
- Minoes
- Abeltje

Buddha’s Lost Children
Adembenemende en bekroonde filmdocumentaire over boeddhisme, liefde en compassie die iedereen raakt.
Regie: Mark Verkerk. Productie: Ton Okkerse en Pim van Collem.
Exclusieve voorverkoop op BOL.COM.

The Hitchhiker seizoen 1
Een collector’s item voor liefhebbers van cult. Niemand minder dan Paul Verhoeven regisseerde de eerste aflevering van deze populaire serie uit 1986.

Growing Pains Seizoen 1
Psychiater Jason Seaver begint zijn praktijk aan huis, zodat zijn vrouw Maggie zich kan storten op haar nieuwe carrière als journaliste en Jason zijn kinderen kan bijstaan bij de vele “groeipijnen” van het leven.

Prince of the City (Director’s Showcase)
Gebaseerd op het meeslepende boek van Robert Daley over onderzoek naar corruptie binnen het politiekorps van New York. Een pakkende film die zich afspeelt op niet minder dan 130 locaties.

Straight Time (Director’s Showcase)
Dustin Hoffman gevangen tussen een onverschillig rechtssysteem en een zelfvernietigende inslag. Hoffman ging in de leer bij Edward Bunker, de ex-gevangene en auteur van No Beast So Fierce.

Steelyard Blues (Director’s Showcase)
Jane Fonda en Donald Sutherland spelen in dit ongedwongen verhaal van David S. Ward. Fonda speelt Iris, een hoertje met de  elite als clientèle. Maar ze is trouw aan de onafhankelijke, voorwaardelijk vrije Jesse (Sutherland).

Preformance (Director’s Showcase)
De moderne filmlegende van Donald Cammell en Nicolas Roeg. James Fox en Mick Jagger zetten op onuitwisbare wijze Chas en Turner neer in deze fascinerende mix van illusie en realiteit, decadentie en verval.


The Departed
De jonge agent Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) groeide op in een crimineel milieu. En dat maakt hem de ideale mol om te infiltreren in de maffiakringen rond grote baas Frank Costello (Jack Nicholson). Hij moet Costello’s vertrouwen zien te winnen en zijn contactpersonen bij de politie (Mark Wahlberg en Martin Sheen) helpen Costello ten val te brengen. Ondertussen heeft agent Colin Sullivan (Matt Damon) van de speciale inlichtingeneenheid van iedereen het volste vertrouwen. Niemand vermoedt dat hij Costello’s mol is. Hoe deze dubbellevens elkaar kruisen, de onderlinge tweestrijd en de confrontaties, vormen de rauwe kern van het alom geprezen The Departed. Regisseur Martin Scorsese leidt een uitmuntende cast in een meeslepend epos over misdaad en de consequenties ervan. Het resultaat is een rauwe, meedogenloze film waar je je blik onmogelijk van kunt afwenden: alsof je oog in oog staat met een gangster – of een agent – met een pistool.

Dé grote Oscar-winnaar van dit jaar: Beste Film en Beste Regie.

Releasedatum 9 mei 2007


Genre : Actie
Kijkwijzer: 12
Regisseur: Martin Scorsese
Acteurs: Leonardo Dicaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Ray Winstone, Vera Farmiga, Anthony Anderson, Alec Baldwin

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins
Beeldformaat:  2:40:1 16:9
Geluidskwaliteit:  5.1 Dolby Digital - Engels ; 5.1 Dolby Digital - Spaans
Speelduur: 145

Extra’s
Het verhaal achter het verhaal:
- Stranger than Fiction: Het ware verhaal van Whitey Bulger, Southie en The Departed
- Criminele culturen onder de loep
Verlengde scènes: 9 extra scènes met introductie van regisseur Martin Scorsese

Deze titel wordt gelijktijdig uitgebracht op DVD, HD-DVD en Blu Ray.


Raw Feed #2: Sublime
Na Raw Feed # 1, Rest Stop, is het nu alweer tijd voor de tweede horrorfilm uit de reeks Raw Feed, een label dat speciaal voor DVD is gemaakt. Huisvader George Grieves (Tom Cavanagh uit de tvseries Ed en Love Monkey) gaat naar het Mt. Abbadon ziekenhuis voor een routineoperatie. Als hij bijkomt uit de verdoving is er iets helemaal fout… met George…met het ziekenhuis… n vooral met de geblindeerde East Ward, een akelig hol vol geheimen, seks en chirurgische verschrikkingen. Raw Feed presenteert de van angst doordrenkte psychologische thriller Sublime, geregisseerd door Tony Krantz (executive producer van 24) naar een scenario van Emmy® Award winnaar Erik Jendresen (Band of Brothers). In de traditie van de klassieke griezelfilms houdt Sublime je in spanning terwijl de stukjes van de puzzel op hun plaats vallen en je verbijsterd door de verrassende ontknoping achterlaten. Sublime is plastisch, gedurfd, vol seks en bijzonder griezelig en laat zien wat er gebeurt als je angsten waarheid worden.

Releasedatum: 16 mei 2007

Recente artikelen

Laatste reacties

intexor  |  05-04-2007

The Departed (wat een lelijke cover trouwens, in vergelijking met de filmposters) en misschien A Scanner Darkly, al weet ik niet wat ik daar van moet verwachten...
Lees meer >

Don Vito Corleone  |  02-04-2007

The Departed wacht ik al heel lang op dus de eerste dag dat 'ie in de winkel ligt is hij voor mij. :D Performance wil ik ook wel hebben aangezien ik Britse Ga...
Lees meer >

Kasper P.  |  31-03-2007

The Hitchhiker ... alleen voor de door Verhoeven geregisseerde aflevering. Dan heb ik alles van Verhoeven in bezit :D Ja hier ook, heb alles in bezit/gezien m...
Lees meer >

Quido  |  31-03-2007

The Hitchhiker ... alleen voor de door Verhoeven geregisseerde aflevering. Dan heb ik alles van Verhoeven in bezit :D
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina