Warner: releaseoverzicht januari / februari 2009


Release overzicht Warner Home Video

HOOFD RELEASES januari - februari 2009

Sisterhood of the Traveling Pants 2

21 januari 2009
DVD

Het vervolg op Sisterhood of the Traveling Pants. Romantisch drama waarin nu meer dan ooit de immense kracht van de vriendschap tussen de vier hartsvriendinnen blijkt. Gescheiden van elkaar beleven de vier vriendinnen ieder hun eigen avonturen, maar niet zonder elkaar daarvan uitvoerig op de hoogte houden. In de zomer komen ze echter weer bij elkaar en beleven ze samen de zomer van hun leven…..

Extra’s
Weggelaten Scènes
Gag Reel
Go Jump Off a Cliff


Journey to the Center of the Earth 3-D

21 januari 2009
DVD

De ultieme filmbeleving ervaar je met de 3-D film Journey to the Center of the Earth! Brendan Fraser speelt de hoofdrol in dit avontuur vol actie gebaseerd op de klassieker van Jules Verne, waar de hele familie zeker van zal genieten! Trevor Anderson, zijn neef en hun gids zijn op zoek naar het middelpunt van de aarde. Ze doen een verrassende ontdekking en gaan op een spannende reis naar het onbekende. Op de terugweg reist het groepje door een nog niet eerder ontdekte wereld, en ontmoeten onvoorstelbare wezens en voorwerpen. Beleef de actie van dichtbij met je 3-D bril op of in 2-D, laat je verrassen en ga zelf ook op reis naar het centrum van de aarde! En er is nog meer: een versie in twee dimensies waar je van kunt genieten zonder je 3-D bril. Extra’s zijn nog niet bekend.


The Forbidden Kingdom

25 februari 2009
Blu-ray en DVD

Wanneer Jason in een klein winkeltje in Chinatown op zoek gaat naar illegale kung-fu DVD’s, doet hij een ongelofelijke ontdekking die hem terugvoert naar het oude China. Daar wacht hem een zware opdracht: hij moet de legendarische krijger The Monkey King bevrijden, die gevangen wordt gehouden door de meedogenloze Jade Warlord. Jason wordt tijdens zijn tocht vergezeld door de wijze kung-fu meester Lu Yan (Jackie Chan) en een groepje buitenbeentjes, waaronder Silent Monk (Jet Li). Alleen door de principes van kung-fu onder de knie te krijgen kan Jason hopen op succes en een manier vinden om thuis te komen. Extra’s zijn nog niet bekend.
 


TV-SERIES januari - februari

Moonlight - de complete serie

21 januari 2009
DVD

Privédetectives kennen altijd een hoop geheimen van anderen. Zo ook Mick St. John (Alex O’Loughlin) uit L.A. Hij draagt echter zelf ook een duister geheim met zich mee; hij is een vampier en leeft in een geheimzinnige schemerwereld die gecompliceerd wordt door zijn vriendschap met een ondode zakenmagnaat (Jason Dohring), herinneringen aan zijn verleidelijke ex-vrouw (Shannyn Sossamon) die hem in een vampier heeft veranderd en een relatie met een niet-vampier (Sophia Myles) die een sterke beschermingsdrang – en misschien zelfs liefde – in hem oproept. Maar hoe verleidelijk het idee ook is, Mick beseft maar al te goed hoe gevaarlijk het zou zijn om een romance met haar te beginnen.


Smallville - Seizoen 7 - 21 januari 2009
Veronica Mars - Seizoen 3 deel 1 - 18 februari 2009

Recente artikelen

Laatste reacties

intexor  |  27-12-2008

Toch wel knap dat een grote studio in twee maanden slechts een paar (mindere) titels uit weet te brengen.... Niet zo vreemd hoor, de studio's brengen al hun to...
Lees meer >

Peter van 't Wout  |  27-12-2008

The Forbidden Kingdom voor mij!
Lees meer >

Marcel v/d H.  |  16-12-2008

Toch wel knap dat een grote studio in twee maanden slechts een paar (mindere) titels uit weet te brengen....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina