Warner: releaseoverizcht september en oktober 2006

Releaseschema Warner Home Video
September & Oktober 2006

Hoofdreleases - September 2006

Firewall (release 13 september)
Computerexpert Jack Stanfield (Harrison Ford) heeft als veiligheidsdeskundige bij een bank een hoge positie verworven. Hij ontwerpt antidiefstal systemen voor de financiële wereld die zeer goed bekend staan. Deze systemen moeten bescherming bieden tegen de toenemende dreiging van hackers. Bill Cox (Paul Bettany) heeft Jack en zijn familie al maandenlang bestudeert. Als hij en zijn team het huis van Jack binnendringen, gijzelen ze Jacks vrouw en kinderen. Zij dienen als onderpand in een plan om 100 miljoen dollar te stelen van de bank waarvoor Jack werkt. Onder permanent toezicht van Cox’team heeft Jack slechts enkele uren de tijd om in zijn eigen te systeem te hacken en de risicovolle transactie te voltooien. Als Jacks familie vervolgens wordt meegenomen uit hun huis, gaat hij op zoek naar de zwakke plek in Cox’s organisatie om het leven zijn gezin te redden.

North Country (release 13 september)
Het inspirerende verhaal van een alleenstaande moeder die haar collega´s van een lokaal mijnbedrijf oproept voor zichzelf op te komen. Het scenario is gebaseerd op een boek van Clara Bingham en gaat over de eerste succesvolle rechtszaak tegen seksuele intimidatie in Amerika. North Country met Oscar winnares Charlize Theron in de hoofdrol en Frances McDormand (Fargo) en Sissy Spacek (In the Bedroom).

De Kleine IJsbeer 2: Het Geheimzinnige Eiland (release 13 september)
Een nieuw kleurrijk avontuur met het kleine ijsbeertje Lars en z’n vriendjes Caruso en Robbie. De oudere ijsberen hebben genoeg van de constant zingende pinguïn Caruso en zetten hem op de trein ver weg van de Noordpool. De reddingspoging van Lars en Robbie mislukt waarbij ook zij opgesloten worden in de trein die hen naar de haven brengt. Het avontuurlijke trio bereikt via een lange en spannende bootreis de Galapagos- eilanden. Daar ontmoeten zij veel exotische en grappige vriendjes.


TV series - September 2006

Extras seizoen 1 (release 13 september)
De komedie Extras vertelt het verhaal van Any Millman (Ricky Gervais; David Brent uit The Office), die zijn baan opgeeft om zijn droom om acteur te worden achterna te gaan. Echter lijkt hij niet verder te komen dan figurantenrollen, ook wel ‘background artistes” genoemd. Het enige wat Andy wil is enkele serieuze rollen met tekst. Hij wordt gesteund door zijn beste vriendin Maggie (Ashley Jensen). Zijn manager (Stephen Merchant), de ergste uit de show business, kan hem helaas ook niet echt vooruit helpen.

Keeping up Appereances series 2 (release 13 september)
Keeping up Appereances series 5 (release 13 september)
Keeping up Appereances specials (release 13 september)

The Fast Show series 1& 2 (release 13 september)
The Fast Show kwam op 27 september 1994 voor het eerst op de BBC. Producers Charlie Higson en Paul Whitehouse creëerden een nieuwe format voor sketch shows.

Invasion seizoen 1 (release 27 september)
Het eerste seizoen van de Amerikaanse en mysterieuze serie Invasion. Na een hevige orkaan is het rustige stadje Homestead in Florida niet meer wat het is geweest. Er vinden steeds meer onverklaarbare zaken plaats... Wat betekenen de lichten in de Everglades en van wie is het skelet dat in het moeras wordt gevonden?

Entourage seizoen 2 (release 13 september)
Groupies. Flunkies. Paparazzi. Roddelbladen. Drugs. Sex. Drank. Geld. Beroemd zijn is niet makkelijk. De carrière van de jonge en sexy acteur Vince Chase begint net. Om van alles te genieten en te zorgen dat hij met beide benen op de grond blijft staan heeft hij Eric, Drama en Turtle, zijn vrienden uit Queens New York. Samen maken zij de hoogte, - en dieptepunten van het snelle Hollywood mee.

Lois& Clark seizoen 3 (release 13 september)
Het plannen van een huwelijksfeest zet zelfs de beste relaties onder druk. Maar Lois en Clark hebben niet zomaar een relatie. Naast hun strijd met traiteurs en bloemstukken, moeten ze ook afrekenen met gekke geleerden, LEX LUTHOR, herrezen Nazi’s uit WOII en tal van andere duivelse tegenstanders. Voor Lois en Clark ligt de weg naar het altaar bezaaid met hindernissen en avonturen. De sterreporters van The Daily Planet slaan letterlijk en figuurlijk de handen in elkaar voor 22 afleveringen vol spanning, actie en romantiek.

The Adventures of Superman series 3& 4 (release 27 september)
Superman is sterk en moedig genoeg om al zijn vijanden te verslaan. In het derde en vierde seizoen van de klassieke tv-avonturen van de Man van Staal krijgen we zijn heldendaden eindelijk in kleur te zien. George Reeves herneemt, 26 afleveringen lang, de titelrol (en die van Clark Kent) in Adventures of Superman, een reeks die uiteindelijk zes seizoenen zou lopen. In deze episodes vliegen we in het zog van Superman naar een ouderwets Europees koninkrijk, een afgelegen onbewoond eiland en zelfs naar een spelonk in 50.000 voor Christus. Onweerstaanbare avonturen uit de oude doos!

Nip/Tuck seizoen 3 (release 13 september)
Plastisch chirurgen Sean McNamara en Christian Troy hebben zich plechtig voorgenomen om de slachtoffers van de ongrijpbare, mysterieuze serial slasher die The Carver wordt genoemd, te helen, letterlijk weer heel te maken. Maar om de gapende wonden in hun eigen familie- en beroepsleven te dichten, schieten hun bejubelde technische vaardigheden pijnlijk te kort. Dylan Walsh en Julian McMahon hernemen hun rollen voor het sensationele derde seizoen van de reeks die bol staat van erotiek, suspens en onderhuidse spanningen.

Best of Friends seizoen 7 t/m 10 (release 13 september)
De 5 beste afleveringen per seizoen

Best of Characters (release 13 september)
Zes losse DVD’s met de 5 leukste afleveringen van Ross, Monica, Rachel, Joey, Chandler en Phoebe

West Wing seizoen 7 (release 27 september)
In het zevende seizoen van the West Wing zien we de transitie tussen de administratie van President Josiah ‘Jed’ Bartlet. De race voor nieuwe president wordt uitgevochten tussen congreslid Mathew Vincente Santos uit Houston, Texas en senator Arnold Vinick uit Californiē. Het seizoen bevat ook een live aflevering van “The Debate”en eindigt met de nieuwe administratie in de West Wing.

Everybody Loves Raymond seizoen 6 (release 13 september)
De stand-up komiek Ray Romano speelt de rol van Ray Barone, succesvol sportjournalist en toegewijde echtgenoot van Debra (Patricia Heaton, Beethoven). Ray wordt voortdurend belaagd door zijn broer en zijn ouders, die toevallig aan de overkant van de straat wonen. Frank (Peter Boyle, While You Were Sleeping) en Marie (Doris Roberts, Remington Steele) doen niets liever dan zich met zijn leven te bemoeien. Zijn oudere broer Robert (Brad Garret, Suicide Kings) benijdt hem dan weer voor zijn succes. Desalniettemin blijven Raymonds goede humeur en zin voor humor intact en vindt hij steeds weer de perfecte balans tussen zijn familie en zijn werk.

The Waltons seizoen 3 (release 13 september)
De oudste zoon John Boy maakt zijn familie trots door te starten met het 1ste jaar universiteit. Hij volgt zijn droom om schrijver te worden – dat zowel uitdagend als lonend is voor John Boy en de gehele Walton familie.
De jongere kinderen Jason en Mary Ellen Walton ontdekken het beroep waar zij hun leven aan zullen wijden in dit hartverwarmende drama over het opgroeien in de liefdevolle en grote Appalachia familie.


Familie / Animatie - September 2006

Hot Wheels Acceleracers: De Ultieme Race (release 27 september)

Scooby Doo Dynomut complete series (release 13 september)
De vier DVD’s van The Scooby-Doo/Dynomutt Hour laat zien hoe mens en dier samen misdaden oplossen. Het geeft een komische noot aan het kind in ons allemaal! Zoals het pakkende liedje van de serie al zegt: “...terwijl Scooby door een enge geest wordt gepest, doet Dynomutt zijn taak het allerbest!” Hij wordt dus een mechanische bedreiging voor de slechteriken en staat Blue Falcon, zijn collega-actieheld die al zijn technische snufjes heeft geprogrammeerd, trouw bij. Nu kun je je eigen mechanische snufjes thuis gebruiken om Scooby-Doo, Scooby-Dum (een domme neef die hier voor het eerst voorkomt) en de bende van Mystery Inc. te zien als je de honden wilt uitlaten of naar ze wilt kijken!

What’s New Scooby Doo vol 9 (release 13 september)


Black Hill Music Library - September 2006

Beatles – From Liverpool to San Francisco S.E (release 27 september)
Macy Gray – Live in Las Vegas (release 27 september)
David Bowie – Sound& Vision (release 27 september)
Kiss – Live in Vegas (release 27 september)
E.L.O – Access all Areas (release 27 september)


Overig - September 2006

Something the Lord Made (release 13 september)
Something the Lord Made vertelt het emotionele en waar gebeurde verhaal van twee mannen die de regels van hun tijd trotseerden om een medische revolutie teweeg te brengen, tegen de achtergrond van de Jim Crow South. Dr. Alfred Blalock (Alan Rickman, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en laboratoriumtechnicus Vivien Thomas (Mos Def, The Italian Job), die werken in Baltimore in de veertiger jaren, vormen een indrukwekkend team. Maar hoewel terwijl ze werken tegen de klok om een stervende baby te redden, nemen ze heel verschillende plaatsen in de maatschappij in. Blalock is het rijke blanke hoofd van de afdeling Chirurgie in het Johns Hopkins Hospital, terwijl Thomas zwart en arm is, een kundige timmerman. Terwijl Blalock en Thomas een nieuw gebied in de geneeskunde uitvinden, waardoor ze duizenden levens redden, dreigt sociale druk hun samenwerking te ondermijnen en hun vriendschap te vernietigen.

NBA Harlem Globetrotters (release 13 september)

Ajax “De Gouden Jaren” (release 27 september)
Het 3e deel uit de Ajax Collection. Deze DVD bevat alle hoogtepunten uit de succesvolle vroege jaren ’70, de nationale competitie, topspelers als Cruijff, Swart en Neeskens en de Europese trilogie (3x winst, Europacup I).


Hoofdreleases - Oktober 2006

Het Paard van Sinterklaas (release 25 oktober)
Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Ze sluit vriendschap met Saartje, een oude pony die in een weitje niet ver van haar huis staat.
Als Winky’s moeder onverwacht naar China gaat om voor haar zieke moeder te zorgen, wordt Saartje nog belangrijker. Wanneer Winky klaar is met helpen in het restaurant fietst ze snel naar het weitje om de pony te knuffelen en wortels te voeren. Zo komt ze in contact met tante Cor, de eigenaresse van Saartje. Zij wil Winky wel paardrijden leren, maar tot Winky’s spijt mag het niet van haar vader. Groot is de schok als Saartje plotseling overlijdt. Winky wil zo graag een paard, maar hoe komt ze daaraan? Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen kadootjes geeft. Winky krijgt een ontzettend goed idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of toch niet?

De Pietenbende van Sinterklaas (release 25 oktober)
“De Pietenbende van Sinterklaas” is een Vlaamse avonturenreeks. Het scenario is van de hand van Stefan Perceval en Klaus Verschuren heeft de regie voor zijn rekening genomen. De productie van “De Pietenbende van Sinterklaas” is in handen van het Nederlandse Palm Plus Producties, die ook ‘De Club van Sinterklaas\' produceert. (Jetix).


TV series - Oktober 2006

Chef seizoen 1 t/m 3 (1993) (release 4 oktober)
Deze hilarische Britse comedyserie heeft jaren op de buis geschitterd en is nu eindelijk op DVD. Lenny Henry als Gary Blackstock, de chefkok annex slavendrijver van het met twee sterren bekroonde restaurant Le Chateau Anglais. Volg Lenny en zijn medewerkers in hun keukenperikelen nu vanaf de bank .

Not the Nine O‘clock News deel 1& 2 (1979) (release 4 oktober)
Deze legendarische Monty Python-achtige controversiële serie met Rowan Atkinson, Pamela Stephenson en Mel Smith in de hoofdrol. Rowan Atkinson kreeg voor zijn optreden een Academy Award en werd BBC Persoonlijkheid van het jaar.

Only Fools and Horses seizoen 1 t/m 3 (release 4 oktober)
De beste Britse televisiekomedie nu eindelijk ook in Nederland op DVD. Fantastische avonturen van de gebroeders Trotter, Del (David Jason) en Rodney (Nicholas Lyndhurst), in het zuiden van Londen. Only Fools and Horses heeft 13 komedie awards gewonnen waaronder 2 British Academy Awards voor Best Comedy Series.

Open All Hours seizoen 1& 2 (release 4 oktober)
Britse sitcom uit 1973 met Ronnie Barker, David Jason, Sheila Brennan.

Dallas seizoen 5 (release 11 oktober)

Two and a Half Men seizoen 2 (release 11 oktober)
Charlie Sheen en Jon Cryer zijn de hoofdrolspelers in de komedieserie Two and a Half Men. Charlie Harper\'s Malibu lifestyle wordt onderbroken als zijn broer Alan en zijn zoon Jake bij hem intrekken.

E.R seizoen 7 (release 11 oktober)
Inmiddels al weer het zevende seizoen van deze spannende ziekenhuisserie, die zich afspeelt op de eerste hulp.

Smallville seizoen 5 (release 11 oktober)
In dit seizoen veranderd alles voor Clark Kent. Eindelijk begint hij zijn lot te accepteren en maakt hij grote stappen in het worden van De Man van Staal.

The Fresh Prince of Bel Air seizoen 4 (release 25 oktober)
Will gaat naar college en universitaire wezen zal nooit meer hetzelfde zijn, in deze heerlijke onvoorspelbare komedie.

Lois& Clark seizoen 4 (release 25 oktober)
Met een moderne twist op de legendarische superheld, brengt deze romantische actie serie de stripboekheld Superman tot leven. Bereid je voor op de bruiloft van deze eeuw terwijl Lois en Clark een nieuwe fase van hun leven starten.

The O.C seizoen 3 (release 25 oktober)
In seizoen 3 van The O.C wordt Kristen bevriend met een mysterieuze vrouw uit het afkickcentrum. Wegens geldgebrek keert Jimmy terug naar Newport Beach en begint zelfs weer iets met Julie, maar hij zit er dit keer tot zijn nek aan toe in. Na de schokkerende evenementen aan het eind van Marissa’s eindexamenjaar op de middelbare school heeft ze definitief haar prinsessenrol verloren, wat ook meer druk geeft op haar relatie met Ryan.


Black Hill Music Library - Oktober 2006

D12- Live in Chicago (release 11 oktober)
Lou Reed – Rock and Roll at Heart (release 11 oktober)
Rolling Stones – The Rolling Stones Story (release 11 oktober)


Overig - Oktober 2006

Ajax “De 100 Mooiste Goals” (release 25 oktober).


Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

Bart de Graaf  |  30-08-2006

ER seizoen 7! Echt mooi dat Warner nu zo vlot achter elkaar de ER seizoenen uitbrengt. Erg goed bezig Warner! :D
Lees meer >

Toontje lager  |  30-08-2006

Wow, smallville is vroeg dit seizoen. Nou ja, ik zal maar zeggen: vraag niet hoe het kan, maar pofiteer er van!
Lees meer >

Hayko de Boer  |  30-08-2006

Warner lijkt zich steeds meer op TV-series te richten! Laten we het hopen... dat ze dan ook maar eens "North & South" 3de serie (boek) uitbrengen. Altijd j...
Lees meer >

Werner  |  29-08-2006

Yummie! 2 seizoenen van Lois en Clark voor nieuwjaar. Alleen breek ik me een punthoofd waarom ze die zooi als Scooby-Doo blijven uitbrengen, terwijl er nog zove...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina