Warner: Release informatie van TBS en Alibi

Release informatie van Warner Home Video

TBS

Vanaf 11 juni beschikbaar op DVD
Telefilm op 31 mei te zien bij BNN

Warner Home Video brengt op 11 juni de telefilm TBS uit op DVD. Deze  psychologische Nederlandse thriller van regisseur Pieter Kuijpers (VAN GOD LOS) laat het angstaanjagende gevolg zien van een ontsnapte TBS-patiënt. De film zorgde bij het uitkomen van de bioscoopversie (Gouden Film) voor de nodige discussie rond tbs-patiënten. TBS - met hoofdrollen voor Theo Maassen en Lisa Smit - ontving meerdere filmprijs nominaties en sleepte op het Filmfestival in Philadelphia de prijs voor beste film in de wacht. De film wordt op 31 mei a.s. uitgezonden bij BNN en is vervolgens beschikbaar op DVD.

DVD extra’s
• Making off
• Extra scènes
• Audiocommentaar: Pieter Kuijpers en Theo Maassen

Synopsis
 

Johan (Theo Maassen) zit vast in een TBS-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, maar zij is al jaren niet te bereiken. Als hij binnen de TBS-kliniek wordt overgeplaatst naar de Long Stay afdeling is voor hem de maat vol. Hij besluit te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar zijn moeder. De politie is de ontsnapte TBS-er echter al snel op het spoor en in een wanhopige poging aan hen te ontsnappen, gijzelt hij een meisje van 13 (Lisa Smit). Samen met haar begint hij de zoektocht naar zijn moeder.


Alibi

Hilarische komedie Alibi vanaf 9 juli op Blu-Ray en DVD

Warner Home Video brengt op 9 juli  de Nederlandse kaskraker ALIBI uit op Blu-Ray en DVD. De film is een wederom een hilarische komedie van Johan Nijenhuis, die eerder COSTA!, VOLLE MAAN en ELLIS IN GLAMOURLAND regisseerde. In deze multiculti komedie vol leugens en romantiek maken de hoofdrolspelers Georgina Verbaan, Egbert Jan Weber en Achmed Akkabi, het welbekende ‘leugentje om bestwil’, bespreekbaar. De uitgave bevat leuke extra’s, zoals de clip van The Partysquad met de succesvolle titelsong ‘Stuk’.

DVD en Blu-Ray extra’s
• Fragmenten uit de film
• Trailer
• Bloopers en verwijderde scènes
• Clip The Partysquad

Synopsis
In deze romantische komedie ontmoet de straatslimme en bijdehante Youssef (Achmed Akkabi) op een zekere dag Rick (31), handelaar in alibi’s. Wie een smoes nodig heeft, kan bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. De ideale werkplek dus voor geboren leugenaar Youssef. Maar wanneer hij verliefd wordt op serveerster Andrea (Georgina Verbaan), staat hij voor een dilemma. Andrea werd zelf vaak bedrogen en wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  21-05-2008

Zwartboek heeft ook DTS.
Lees meer >

Roy Langeveld  |  21-05-2008

Van de Rob Houwer collectie heb ik Soldaat van Oranje, en dat is geloof ik gelijk de enige dvd in mijn collectie met een MONO soundtrack :shock: :-?. Volgens mi...
Lees meer >

rvvnr1  |  17-05-2008

Maar waarom Alibi wel en TBS niet op BR?? :roll:
Lees meer >

Hugo R  |  16-05-2008

TBS komt er zeker in.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina